Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm kızlar
sabah=1 yumurta+peynir+zeytin+yeşilçay
öğlen=tavuk kanat+turşu+çay
akşam=kekikli kavurma+bulgur pilavı +turşu
bu sabah tartıldım hiç umutlu deyilim kızlar turşumu şişirdi bilmeme ama geçen haftada yemiştim amannnnnn şaşırdım artık verdiğimi alıyom tekrar ne biçim metom var yaaaaa ben kendimi biliyom zaten öğlen salata akşamda yoğurtlu brokoli gibi hafif şeyler yemem lazım ama bölede ömür geçmiyo yani çok hafif yiyip devamı gelmesi lazım ki verelim pöffffff bıktım yaaaaa:KK34::KK34::KK34:
bizi her şey şişiriyor kaderimiz napalım:KK51::KK51:
Merhaba kizlar
nasilsiniz ?

Dun esim evdeydi pek gelemedim .. buralara ama kacamak yok !!
dun yediklerim:
sabah : klasik karatay kahvaltisi ek olarak biraz fistik ezmesi ..
ogle: bir kase yogurt ve bir portakal ( bor tarcinli )
aksam: salata ve firinda kiymali karnibahar
spor : 2 saat tempolu yuruyus ,,
aksam yemeginden sonra film izlerken fistik yedim unutmayayim ama 4 fincan da limonlu ve zencefilli olmak uzere 4 fincan yesil cay ictim.

Bugun de guzel gecti Kacamak yapmadim fakat .. hic uyumadim kizim cok hasta oldu .. hala oyle atesli .. 6. ayina girmesine bir kac gun kaldi .. disleri cikti cikacak cok cok hasta oldu yavrucugum ,, bu gece sadece iki saatcik uykumuz vardi ..
bu gunde oyle miril miril gecti ..
insalllah iyilesir kizcem ..

yediklerime gelince :
sabah : 2 yumurtadan ( iceberg , 3 ceri , 2 dilim ananas , bir dilim beyaz peynir , bir avuc badem ) ile yapilmis yumurta salatasi ( cok doyucuydu )
ogle : acikmadigim icin yapmadim
aksam: firinda ( galeta unlu ) ( olmasada olurdu fakat boyle oldu ) somon , 3 dalyan kofte , ve zeytin yagli pirasa
aralarda : bol bol yesil cay ictim
spor : kizcem cok hasta oldugu icin cikamadik ..

simdi bol bol su iciyorum ..

bu gece kizcem yine hasta olursa yarin bi doktora gidebilirim.. bu nedenle .. bildirim isi riske girebilir .. ama gelmeye calisacagimm
gelemezsem de yazarim ..

opuldunuz
iyi aksamlar
canım benim küçük Sara'ya çok geçmiş olsun kıyamam ben ona..:cry::cry:
Selam kızlar nasılsınız

Bu hafta hiç iyi geçmedi,filizcim ben de anlamıyorum artık verdiğimi hemen alıyorum,sebze yiyince iyi,baklagiller bile şişiriyor şaşırdım

Sersumcum çok geçmiş olsun dah iyisindir inşallah

Yarından da hiç umudum yok zaten ayrıca da kaçamak doluydu menüler

Yürüyüş de yapamadım bu hafta hayırlısı bakalım

Kaneelcim kızına da çok çok geçmiş olsun ,çok tatlı maşallah Allah esirgesin
sağol tatlım:KK68:
Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar kanamalarim sklasti. Konrollerim de haliyle. Her an dua ediyorum yavruma. 11 hafta 2 gunluk benim hesabima gore. Insallah gecer ve bir daha da boyle bir sorunla karsilasmam. Her an dua ediyorum. Duanin acmayacagi kapi yok.
dualarımız seninle çiğdoşum Allahın izniyle atlatacaksın canım benim:KK68::KK68:

evettt gelelim bana..bugün iş başı..sürünerekte olsa gidicez..elimizden geleni yapıcaz :KK51:
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
geçen hafta:85 kg
bu hafta:84.4 kg
fark:--600gr
yüzde:%0.705
spor:yok

bugün liste Eguness te..canım kolay gelsin şimdiden...
bu kilo kaybı hastalıktan eminim..yoksa hiç dikkat etmedim.:KK51:.olsun gene de mutluyum..umarım sizler çok güzel sonuçlar almışsınızdır..:KK68::KK68:

evettt gelelim bana..bugün iş başı..sürünerekte olsa gidicez..elimizden geleni yapıcaz :KK51:
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
geçen hafta:85 kg
bu hafta:84.4 kg
fark:--600gr
yüzde:%0.705
spor:yok

bugün liste Eguness te..canım kolay gelsin şimdiden...
bu kilo kaybı hastalıktan eminim..yoksa hiç dikkat etmedim.:KK51:.olsun gene de mutluyum..umarım sizler çok güzel sonuçlar almışsınızdır..:KK68::KK68:

sağol canımm teşekkürler:KK15:

Esselamu aleykum

Sabah
1avuç badem
3 ceviz
3 lahNa sarma

Akşam
Patates püresi yumurtalısından
Yoğurt çorbası

Bukadar sıkmaya ınanamıyorum kızlar ... ne edelim sağlık olsun da... Elhamdülillah
canım günaydın.
öğlen yemeği yemedin mi o_O
Merhaba kizlar
nasilsiniz ?

dun yediklerim:
aksam yemeginden sonra film izlerken fistik yedim unutmayayim ama 4 fincan da limonlu ve zencefilli olmak uzere 4 fincan yesil cay ictim.

Bugun de guzel gecti Kacamak yapmadim fakat .. hic uyumadim kizim cok hasta oldu .. hala oyle atesli .. 6. ayina girmesine bir kac gun kaldi .. disleri cikti cikacak cok cok hasta oldu yavrucugum ,, bu gece sadece iki saatcik uykumuz vardi ..

yediklerime gelince :
sabah : 2 yumurtadan ( iceberg , 3 ceri , 2 dilim ananas , bir dilim beyaz peynir , bir avuc badem ) ile yapilmis yumurta salatasi ( cok doyucuydu )
aksam: firinda ( galeta unlu ) ( olmasada olurdu fakat boyle oldu ) somon , 3 dalyan kofte , ve zeytin yagli pirasa

bu gece kizcem yine hasta olursa yarin bi doktora gidebilirim.. bu nedenle .. bildirim isi riske girebilir .. ama gelmeye calisacagimm
gelemezsem de yazarim ..

opuldunuz
iyi aksamlar
kanell ciğim kızçemize çok çok geçmiş olsun.
diş çıkartıyor alabilir .
ama havalardan dolayı rahatsızlanmış da olabilir.
hiç üzülme.
çar çabuk atlatıyor bebişler.
maşallah 6 ayını da bitiriyor.
ne çabuk geçiyor zaman.
menülerin güzelmiş afiyetler olsun. :kk77::kk77::kk77:

Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar kanamalarim sklasti. Konrollerim de haliyle. Her an dua ediyorum yavruma. 11 hafta 2 gunluk benim hesabima gore. Insallah gecer ve bir daha da boyle bir sorunla karsilasmam. Her an dua ediyorum. Duanin acmayacagi kapi yok.
canım baya büyümüş bebeğin.
sen dikkat et. içini rahat tutu. endişe etmemeye çalış.
inşallah sağ salim kucağına alacaksın canım benim .
doktor kontrolün tekrar ne zaman. bize yaz .

selam kızlar..yeni uyandım ilaçların etkisiyle uyukluyorum hep..geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize...:KK19:
Allah herkese şifa versin dermansız dert vermesin..:KK68::KK68:
yediklerim karman çorman yazmayayım en iyisi..bu hafta böyle...umarım cumaya kötü olmaz...:KK51:
saçı kepekten şikayetçi arkadaşlarım zeze arkadaşın dediği doğru ben kızımda birebir yaşadım sirke 1 numaralı ve en kolay çözüm..
çiğdoşum aman yavrum dikkat et yorma kendini iyi düşün iyi olsun herkeste oluyor o tür kanamalar..üzme kendini geçecek dualarımız seninle:KK68:
..aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım kusura kalmasın hepinizi çok öpüyorum:KK15::KK15:
geçmiş olsun sersumcuğum.
sen de grip salgınına mı yakalandın

geçen hafta benim çocuklar ve eşim yakalandı bu salgına.
geçen hafta sadece 2 gün işe gidebildim.
bildiğin hemşirelik ve aşçılık yaptım.
salya sümük ateşler içinde yattı çocuklar .
ateş düşürmeye çalıştık , duş vs . sürekli tavuk çorbası yaptım 3 gün.
şifa oldu şükür.
ilaç kullanmadık. sadece arada 1-2 kez ateş düşürücü verdim.faydasını görmedim desem yeridir. atletle donla yattılar sabah akşam. yine de ateş vardı. 1-2 kez de aferin verdim.
Allah dermansız dert vermesin.
Allah güç kuvvet verdi resmen bana. hastalık da bulaşmadı çok şükür . Allah korudu sanıyorum. bebek de var .
ben de hasta olsaydım halimiz perişan olurdu sanırım.
1 kişi ayakta olunca her işe yetişiyor.

Merhaba kizlar
nasilsiniz ?

dun yediklerim:

yediklerime gelince :

gelemezsem de yazarim ..

opuldunuz
iyi aksamlar

çok geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin iyileşsin yavrucuk yerim ben onu 41 kere maşallah subhanallah

benim kahvaltım da 2 bardak süt
ve yarım pankek saat 6.30 da yaptım kahvaltımı.
şimdi ceviz ve portakal yiyeceğim.
öğlene ıspanaklı omlet . 2 yumurta ile yaptım.
onu yiycem.
çekirdekli siyah üzümüm var. onu da yerim 1 avuç kadar.

filiztoprak
b. kilo=78
g. hafta=73.5
bu hafta= ++74.3
fark=0.8
haftalık yüzde=%1.008
haftanın üç günü yürüyüş 35 dakika
yoğurt kürü bu sefer işe yaramadı 3-4 gün sonra regl olucam belkide şişlik vardır
egunes canım kolay gelsin:KK36:

bugünkü menüm
sabah=1 yumurta+peynir+zeytin+yeşilçay+1 avuç fındık
öğlen=haşlama et+turşu+kivi
çay+1 avuç nohut kavurma
akşam=bezelye yemeği+yoğurt
bir süre tb. ekmeğini çıkarıyorum menümden onun yerine fındık vs. yicem ve yoğurt kürünede devanm ederim

Bugün yine olanlar oldu. Oof offf
Sabah
1yumurta
5 badem
1 dilim kek (çocuklara yaptım dayanamadım.)

Aksam bir toplantıya gidicem. Evden 4te cikicam. Kıymalı çorba yaptım onu içip cikicam. Aksama başka birşey yemicem.
Belki keki telafi ederim.bugün yürüyüş de yapamadim.
Egunes kolay gelsin canım.

Bugün yine olanlar oldu. Oof offf
Sabah
1yumurta
5 badem
1 dilim kek (çocuklara yaptım dayanamadım.)

Aksam bir toplantıya gidicem. Evden 4te cikicam. Kıymalı çorba yaptım onu içip cikicam. Aksama başka birşey yemicem.
Belki keki telafi ederim.bugün yürüyüş de yapamadim.
Egunes kolay gelsin canım.
sağol canım 1 dilim kkekten bişey olmaz canım yaa ben bazen canım çok çekerse haftada 1 2 tatlı tarzı şeyler yıyıorm

Back
X