Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizi her şey şişiriyor kaderimiz napalımslm kızlar
sabah=1 yumurta+peynir+zeytin+yeşilçay
öğlen=tavuk kanat+turşu+çay
akşam=kekikli kavurma+bulgur pilavı +turşu
bu sabah tartıldım hiç umutlu deyilim kızlar turşumu şişirdi bilmeme ama geçen haftada yemiştim amannnnnn şaşırdım artık verdiğimi alıyom tekrar ne biçim metom var yaaaaa ben kendimi biliyom zaten öğlen salata akşamda yoğurtlu brokoli gibi hafif şeyler yemem lazım ama bölede ömür geçmiyo yani çok hafif yiyip devamı gelmesi lazım ki verelim pöffffff bıktım yaaaaa![]()
canım benim küçük Sara'ya çok geçmiş olsun kıyamam ben ona..Merhaba kizlar
nasilsiniz ?
Dun esim evdeydi pek gelemedim .. buralara ama kacamak yok !!
dun yediklerim:
sabah : klasik karatay kahvaltisi ek olarak biraz fistik ezmesi ..
ogle: bir kase yogurt ve bir portakal ( bor tarcinli )
aksam: salata ve firinda kiymali karnibahar
spor : 2 saat tempolu yuruyus ,,
aksam yemeginden sonra film izlerken fistik yedim unutmayayim ama 4 fincan da limonlu ve zencefilli olmak uzere 4 fincan yesil cay ictim.
Bugun de guzel gecti Kacamak yapmadim fakat .. hic uyumadim kizim cok hasta oldu .. hala oyle atesli .. 6. ayina girmesine bir kac gun kaldi .. disleri cikti cikacak cok cok hasta oldu yavrucugum ,, bu gece sadece iki saatcik uykumuz vardi ..
bu gunde oyle miril miril gecti ..
insalllah iyilesir kizcem ..
yediklerime gelince :
sabah : 2 yumurtadan ( iceberg , 3 ceri , 2 dilim ananas , bir dilim beyaz peynir , bir avuc badem ) ile yapilmis yumurta salatasi ( cok doyucuydu )
ogle : acikmadigim icin yapmadim
aksam: firinda ( galeta unlu ) ( olmasada olurdu fakat boyle oldu ) somon , 3 dalyan kofte , ve zeytin yagli pirasa
aralarda : bol bol yesil cay ictim
spor : kizcem cok hasta oldugu icin cikamadik ..
simdi bol bol su iciyorum ..
bu gece kizcem yine hasta olursa yarin bi doktora gidebilirim.. bu nedenle .. bildirim isi riske girebilir .. ama gelmeye calisacagimm
gelemezsem de yazarim ..
opuldunuz
iyi aksamlar
sağol tatlımSelam kızlar nasılsınız
Bu hafta hiç iyi geçmedi,filizcim ben de anlamıyorum artık verdiğimi hemen alıyorum,sebze yiyince iyi,baklagiller bile şişiriyor şaşırdım
Sersumcum çok geçmiş olsun dah iyisindir inşallah
Yarından da hiç umudum yok zaten ayrıca da kaçamak doluydu menüler
Yürüyüş de yapamadım bu hafta hayırlısı bakalım
Kaneelcim kızına da çok çok geçmiş olsun ,çok tatlı maşallah Allah esirgesin
dualarımız seninle çiğdoşum Allahın izniyle atlatacaksın canım benimGecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar kanamalarim sklasti. Konrollerim de haliyle. Her an dua ediyorum yavruma. 11 hafta 2 gunluk benim hesabima gore. Insallah gecer ve bir daha da boyle bir sorunla karsilasmam. Her an dua ediyorum. Duanin acmayacagi kapi yok.
Selam kızlar hayırlı cumalar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72.0
Fark. 500 gr
% 0.689
Hepiniz eksilerdesinizdir umarım,egunes liste için kolay gelsin canım
evettt gelelim bana..bugün iş başı..sürünerekte olsa gidicez..elimizden geleni yapıcaz
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:83.5 kg
geçen hafta:85 kg
bu hafta:84.4 kg
fark:--600gr
yüzde:%0.705
spor:yok
bugün liste Eguness te..canım kolay gelsin şimdiden...
bu kilo kaybı hastalıktan eminim..yoksa hiç dikkat etmedim..olsun gene de mutluyum..umarım sizler çok güzel sonuçlar almışsınızdır..
![]()
canım günaydın.Esselamu aleykum
Sabah
1avuç badem
3 ceviz
3 lahNa sarma
Akşam
Patates püresi yumurtalısından
Yoğurt çorbası
Bukadar sıkmaya ınanamıyorum kızlar ... ne edelim sağlık olsun da... Elhamdülillah
kanell ciğim kızçemize çok çok geçmiş olsun.Merhaba kizlar
nasilsiniz ?
dun yediklerim:
aksam yemeginden sonra film izlerken fistik yedim unutmayayim ama 4 fincan da limonlu ve zencefilli olmak uzere 4 fincan yesil cay ictim.
Bugun de guzel gecti Kacamak yapmadim fakat .. hic uyumadim kizim cok hasta oldu .. hala oyle atesli .. 6. ayina girmesine bir kac gun kaldi .. disleri cikti cikacak cok cok hasta oldu yavrucugum ,, bu gece sadece iki saatcik uykumuz vardi ..
yediklerime gelince :
sabah : 2 yumurtadan ( iceberg , 3 ceri , 2 dilim ananas , bir dilim beyaz peynir , bir avuc badem ) ile yapilmis yumurta salatasi ( cok doyucuydu )
aksam: firinda ( galeta unlu ) ( olmasada olurdu fakat boyle oldu ) somon , 3 dalyan kofte , ve zeytin yagli pirasa
bu gece kizcem yine hasta olursa yarin bi doktora gidebilirim.. bu nedenle .. bildirim isi riske girebilir .. ama gelmeye calisacagimm
gelemezsem de yazarim ..
opuldunuz
iyi aksamlar
canım baya büyümüş bebeğin.Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar kanamalarim sklasti. Konrollerim de haliyle. Her an dua ediyorum yavruma. 11 hafta 2 gunluk benim hesabima gore. Insallah gecer ve bir daha da boyle bir sorunla karsilasmam. Her an dua ediyorum. Duanin acmayacagi kapi yok.
geçmiş olsun sersumcuğum.selam kızlar..yeni uyandım ilaçların etkisiyle uyukluyorum hep..geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize...
Allah herkese şifa versin dermansız dert vermesin..
yediklerim karman çorman yazmayayım en iyisi..bu hafta böyle...umarım cumaya kötü olmaz...
saçı kepekten şikayetçi arkadaşlarım zeze arkadaşın dediği doğru ben kızımda birebir yaşadım sirke 1 numaralı ve en kolay çözüm..
çiğdoşum aman yavrum dikkat et yorma kendini iyi düşün iyi olsun herkeste oluyor o tür kanamalar..üzme kendini geçecek dualarımız seninle
..aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım kusura kalmasın hepinizi çok öpüyorum![]()
Aynen filizcim. Ne olacak bu halimiz. Ben dun gece helva yedim. Bir tutamıyorum bu bogazimi.
Yarin neler olacak bakalım.
Sabah
1 yumurta
5 zeytin
2 salatalik
2 KK kasar peyniri
10badem
Merhaba kizlar
nasilsiniz ?
dun yediklerim:
yediklerime gelince :
gelemezsem de yazarim ..
opuldunuz
iyi aksamlar
sağol canım 1 dilim kkekten bişey olmaz canım yaa ben bazen canım çok çekerse haftada 1 2 tatlı tarzı şeyler yıyıormBugün yine olanlar oldu. Oof offf
Sabah
1yumurta
5 badem
1 dilim kek (çocuklara yaptım dayanamadım.)
Aksam bir toplantıya gidicem. Evden 4te cikicam. Kıymalı çorba yaptım onu içip cikicam. Aksama başka birşey yemicem.
Belki keki telafi ederim.bugün yürüyüş de yapamadim.
Egunes kolay gelsin canım.