Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin..Allah sabırlar versin...çok zor çokslm kızlar gelemiyorum bitürlü bu aralar yoğunum kızımın diş işleri var fırsat buldukça ramazana hazırlık yapıyorum dondurucuya atıyorum herşeyden önemlisi arkadaşımın eşi fefat etti onun yanındaydım 2 çocuğuyla kaldı çalışıyodu zaten eşi kamyon şöförüydü küçük olunuda almış yanına uyumuş direksiyonda allahtan çocuk kurtuldu iki acı birden yaşıcaktı işte böle baya bi yoğunum malum bugünde karne günü
kilo bildirimim aynı kızlar 2 haftadır aynıyım geçmişi de okuyamadım inşallah iyisinizdir
canım benim ellerine sağlık...300 grcıkla 1. olmuşumListemize kimsecikler gelmedi .. Her saat başı kontrol etmeme rağmen ..
İşte minik listemiz :
Kilo verenler :
1- Sersum -300 gram
Aynı kalanlar :
1- safransari
2- filiztoprak
Kilo alanlar :
1- çakmak +2,000 kg
Önümüzdeki haftadan itibaren listemize dahil olacaklar :
1- leylak84 , başlangıç kilo : 83,000
2- kaneel , başlangıç kilo : 72,000
vallahi canım işte diyetisyene gittim çok diyet gibi değil kalorisi yüksek diyetimin sütü etkilemeyecek şekilde az da olsa vermem lazım hamilelikte hiç dikkat etmeyince çok fazla kilo aldımbebeğin çok küçük canım
hemen diyet yapabilecek misin
normaL doğum yaptın demii
inşallah yaademek herkes de bir cicibebe aşkı var
devam canım sağlıklı beslendikten sonra emzirmen de etkilenmez..
canımmm hoşgeldin...verirsin sen üzülme..
canım senin liste sırana var daha sıkma kendinikolay gelsin..
ah o düzene girememe bana nelere maloldu![]()
canım kolay gelsin sana ama arada da olsa uğra kısss..slm kızlar sonunda döndüm
artık kilomu dengede tutmasını öğrendim ama ideal kiloma gelemedim keşki gelsemde öyle dengede tutabilsem
malum ramazanda geliyo bu dahada zor olacak belli zaman sonra sahurda zorlanıyo insan ne yiceğini şaşırıyo
geçmişe baktım herkezin keyfi yerinde ne güzel kaneel de gelmiş ,makbuş da gelmiş
sersumcum özledim kıs ama yoğunluğum devam ediyo kızımın alt diş teli takılacak çarşambaya kaldı iş çokışı babası götürcek bende gündüz sıgara böreği sarıcam sahurluk hazırlıyom
yarında kuaföre gidicez kızımla yani böyle offfff çok iş var buradada sıcaklar başladı herkez denize gidiyo ramazan zor geçecek heralde
sabah kahvaltım= 1 yumurta+peynir zeytin+2 dilim tb.ek.+1 patlıcan közleme+çay
saat 1 gibi karpuz
saat3 te=2 diyet bisküi+nescafe
akşam=2 tavuk but+bulgur pilavı+salata+ cacık
hoşgeldin canım..aynen dediğin gibi hergün yediklerimizi paylaşıp cumaları tartılıyoruz..başarılarSELAM :) ben de size katılabilirmiyim? ARKADAŞLAR biraz bilgi verirmisin nasıl yapıyoruz her gun neler yediğimizi miiii paylaşıyoruz? benım kılo 76 kg enaz 65 olmalıyım bugün başladım diyeteeeee :)
zor olmaz mı canım..çok zor hemde bebekle yolculuk.slm kızlar seminer dönemini memlekette yapma kararı çıkınca apar topar yola çıktık iki gün osmaniyede görümcem var ona uğradık dün de annem gile geldik yol çok yorucuydu bebekle yolculuk ne zormuş yavrumun psikolojisi bozuldu resmen memeyi kavga ederek emdi akşam resmen ve çok zor uyudu neyseki atlattık tabi bu yolda geçen zamanda diyet miyet kalmadı ama abur cubur yemedim ona dikkat ettim en azından bu şekilde kendimi avutuyorum bugün yeniden başladım
sabah: 50 gr ekmek biraz labne 1 yumurta domates salatalık
ara: 15 kiraz 1 bardak süt
öğlen: 7-8 kaşık taze fasulye 50 gr ekmek 1 kase sütlü buğday çorbası 1 yumurta
ara: 250 gr karpuz 15 kiraz
akşam: yine fasulye 7-8 kaşık 50 gr ekmek ve 3 köfte olacak sanırım
ara: şimdilik bilmiyorum ama 2 porsiyon meyve 10 badem 1 bardak süt olacak pilates mutlaka yapmayı düşünüyorum ama yürüyüşe çıkabilir miyim bilmiyorum![]()
Cok gecmis olsunDün akşam yemek giyemedim.bu sabah kahvaltı yapamadım,bulantım var mideme kramp giriyorsürekli.erken doğum yok şükür.serum taktı Dr, 23 üne kadar raporluyum. Az evvel yarımpoğaça yedim zorla.vitamin hapı içtim
geçmiş olsun canım ..Dün akşam yemek giyemedim.bu sabah kahvaltı yapamadım,bulantım var mideme kramp giriyorsürekli.erken doğum yok şükür.serum taktı Dr, 23 üne kadar raporluyum. Az evvel yarımpoğaça yedim zorla.vitamin hapı içtim