Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yapayim mi Safransari Safransari gelecek sanki ocak annelerıne uğramış
b

Ya cok ozur dilerim benBu hafta ugrayamadim pek. Kilo aldim yani gr moralim cok bozuktu

Birde iftarlara davetliyim ne yedigim belli olmuyor. Bugunde davetliydim.

Cuma listeyi ben yaoayim. Bugunfen sonra da duzenli yazarim

b

Ya cok ozur dilerim benBu hafta ugrayamadim pek. Kilo aldim yani gr moralim cok bozuktu

Birde iftarlara davetliyim ne yedigim belli olmuyor. Bugunde davetliydim.

Cuma listeyi ben yaoayim. Bugunfen sonra da duzenli yazarim
olsun canım önemli değil bende geçen haftalarda ıgrayamadım bozma moralini vereceğiz kiloları gramfdan birşey olmaz

Esselamu aleykum
Sabah
Hurma kAhve

Öğle
3 pekmezli pan kek
Yeşil çay

Akşam
1 porsiyon Kısır
ayran

Nazar çıkmış diyelim sersumcum.
Kızlar burdan kopunca inanın dağıtıyoruz gelmeye çalışın.verelim kiloları sonrada keyifle koruruz inşallah.

selam canlar ...:KK68::KK68::KK68:
dün akşam
:kk77::kk77::kk77:
hünkar beğendi
yoğurt

sabah
salçalı omlet
salatalık
biber
yoğurt

sabah 8 de kalktım mutfağı düzenleyeyim derken 1 kavanoz tahini kırdım..:KK47::KK47::KK47:bu sıralar o kadar çok kırıp döküyorum ki hayırdır...:eek::eek::eek:

neyse üstüne mutfak dezenfekte edildi..elime almışkan salon süprüldü silindi..bunları yaparken bizimkiler uyuyor:KK70::KK70::KK70:az önce oturdum ev ahalisi de kalktı..işte böyle kızlar..:KK54::KK54::KK54:
aman heryere sıvanmıştır kıs:KK57: neyse o sayede elden geçirmişsin heryeri oh mis olmuş:KK36:

bugün bende pazara gittim kaçkündür dert olmuştu sıcakta pazara gitmek büyük konuşmuşum bi yağmur bi yağmur her yeri sel götürüyo eve bi geldimki şemsiyede almamıştım yaz yağmuru diye her yerim ıslandı içim dışım saçlardan su akıyo ama yinede şikayet etmedim ben kışı çok severim yağmur delisiyim allah beni seviyomuş dedim antalyada olcak şey deyil ama mevsimlerde şaştı
bugün kızımın doğum günü pastasını yaptırdık süprizler var şimdi iftar vakti yaklaşıyo ben çıkıyorum kızlar herkeze iyi iftarlar:KK200::KK200:

image.webp

Selam yavru kuşlar
Nasılsınız ??
Ben ara ara kaçak masaj gelip gidiyorum malum geç akşam görevleri .. Azı gitti ÇOĞU kaldı sabır sonra sizlerleyim ..

Ben emzirdiğim için tutamıyorum ve işte dolduğum içinde eşim tek başına Tr saati 23.15 de bozuyor . Savur yapmamıza imkan olmadığı için Oruç 22 ,5 saate denk geliyor ve bu neden ile Oruç tutmam yasak .. Bu çok uzun bir süre olduğu için sütün geri kaçma meselesi var .. Risk sevmem .. Hakkım var bebişimizin hakkı var tutmuyorum ama kasım ve Aralık'ta ( hamilelik de ve şimdi tutmadığım ) oruçları inş tutacağım xx Allah sağlık versin gerisi olur durur..

Bu arada yarın kızçem 9 aylık olacak .. Kocaman oldu maşallah
Biraz yaşıtlardan önde gidiyoruz Anne sütü Candır diyelim ..
Şuan 11 kg , 78 cm
Koca kız oldu bebişim bu da en son resmi .. Face de arkadaşım olanlar zaten Gördü ama görmeyenler için ..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 102
Selam yavru kuşlar
Nasılsınız ??
Ben ara ara kaçak masaj gelip gidiyorum malum geç akşam görevleri .. Azı gitti ÇOĞU kaldı sabır sonra sizlerleyim ..

Ben emzirdiğim için tutamıyorum ve işte dolduğum içinde eşim tek başına Tr saati 23.15 de bozuyor . Savur yapmamıza imkan olmadığı için Oruç 22 ,5 saate denk geliyor ve bu neden ile Oruç tutmam yasak .. Bu çok uzun bir süre olduğu için sütün geri kaçma meselesi var .. Risk sevmem .. Hakkım var bebişimizin hakkı var tutmuyorum ama kasım ve Aralık'ta ( hamilelik de ve şimdi tutmadığım ) oruçları inş tutacağım xx Allah sağlık versin gerisi olur durur..

Şuan 11 kg , 78 cm
Koca kız oldu bebişim bu da en son resmi .. Face de arkadaşım olanlar zaten Gördü ama görmeyenler için ..

Maşallah Sübhanallah canım benim oğlan 27 aylık 11 kg. Üzülüyorum Ama nafile...
Yemiyo ve hep hareket halinde çok da yemek seçiyor.22 ay emzirdim bende,ALLAH tan hasta olmuyo elhamdülillah.

iftar
Marul
Domates
Salatalık
3 yk b.pilavı
Ayran

Sahura kalkamadım,telin şarzı bitmiş alarm çalmadı. Sağlık olsun.

iftar
Domates çorba
Ayran
İnşaallah
Üstüne kahvem tabiki,biz planlıyoruz mevla ne eyler bilinmez ...
selâmetle hanımlar.

Selam yavru kuşlar
Nasılsınız ??

Şuan 11 kg , 78 cm

masallah canım çok şeker bi kız bebısıne yedırdıgın ürünleri yazarmısın neler yedırıyorsun kızımda beslenme sorunu yaşadık oglumda bari yasaamayım senin bılgılelerıne ihtiyacım var eşine de bol sabır canım ya

Selam yavru kuşlar
Nasılsınız ??

Şuan 11 kg , 78 cm

Masallah col tatli
Benik bebegimde 5 bucuk aylik.
Bende arada tutuyorum sutum azalmasin diye. 4 tane tuttum simdiye kadar.

Slm kızlar nasılsınız?ben bugünden itibaren kararlı bi şekilde başladım.artık kaçamak yapmıycam.kızım büyüyo ve kötü örnek olmak istemiyorum.bu eve zararlı yiyecek ve içecekler girmeyecek artık....

Kaneelcim maşallah kızına çok güzel çok tatlı.face den görüyorum fotoğraflarını...kızımla çok yakın olduğu için doğum tarihleri daha da ilgimi çekiyo:)
Benim kızım da aynı boylarda ama 12 kilo.dediğin gibi boy da kilo da yaşıtlarının üzerinde.dr u fazla kilo alıyo diye 2 saatte bir beslenme+üzerine 10 dk emzirme verdi.gece emzirmesi ise tamamen kaldırdık.(zaten öyle olması gerekirmiş 7 aydan sonra)sütüm fazla yarıyo:)))
Merak ettim.ne kadar emzirmeyi düşünüyorsun?

Slm kızlar Nasılsıniz bakalım bu aralar biraz kaçamaklar yapar oldum dün Bebeğinizin kirkiydi akşam söyle mahalleyi iftara alıp kırk Mevlid i gibi bişi yaptık tabi kaçamaklar da geldi

Dün
Sabah 1 yumurta 2 kk peynir domates salatalık 2 dilim tam tahlili ekmek
Ara 3 kuru kayısı 3 hurma 1 bardak süt

Öğlen 1 tabak taze fasulye 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahlili ekmek

Ara 1 tane kadayıf tatlısı

Aksam 1 kepçe etli nohut 1 tabak sütlü buğday çorbası 3-4 kaşık tavuklu pilav

Ara 1 tabak karpuz
Bugün sabah kahvaltı aynı
Ara 30 tane kiraz 1 bardak ayran

Öğlen etli biber kavurması 1 kase yoğurt 2 dilim tam tahlili ekmek

Ara 8 10 çilek 1 bardak ayran

Aksam şimdilik bilmiyorum dünden yemek var biraz onlardan yiyeceğim herhalde

selam...
kanelimm leylağım kızçelerinize 41 kere maşallah..:nazar:
filizim kızçenin doğum günü kutlu olsun:KK68: makbuşcum senin de bebişinin 40 ı hayırlı olsun:KK68:

leylağım bu kararlılıkla vericez inşallah ben de kaçamak yapmıycam artık çok üzülüyorum sonra:KK61::KK61:

regl yakın ama gelmedi belim gene fena hafta sonu yürüyüş yapamadım regl bitince gene başlıyacam inşallah...En Büyük KKEn Büyük KK

safransarı haftaya listeyi sen yaparsın olur biter canım üzülme..:KK19:unuttuğum varsa kusura kalmasın:KK68:

hepinizi öptüm..:KK15::KK15:

selam...
kanelimm leylağım kızçelerinize 41 kere maşallah..:nazar:
filizim kızçenin doğum günü kutlu olsun:KK68: makbuşcum senin de bebişinin 40 ı hayırlı olsun:KK68:

leylağım bu kararlılıkla vericez inşallah ben de kaçamak yapmıycam artık çok üzülüyorum sonra:KK61::KK61:

regl yakın ama gelmedi belim gene fena hafta sonu yürüyüş yapamadım regl bitince gene başlıyacam inşallah...En Büyük KKEn Büyük KK

safransarı haftaya listeyi sen yaparsın olur biter canım üzülme..:KK19:unuttuğum varsa kusura kalmasın:KK68:

hepinizi öptüm..:KK15::KK15:
çok sağol canım vallahi bende regl oldum bugün kanamam kesileli üç gün olmuştu daha tam kırk da da regl oldum basküle çıkmaya korkuyorum :KK12::KK12::KK12:

Selam yavru kuşlar
Nasılsınız ??

Şuan 11 kg , 78 cm

canım maşallah sana.
kızçen çok tatlı. ve maşallah boyu kilosu iyi gidiyor haklısın.
sizin oralarda oruç tutmak mümkün değil gibi.
Allah tutanlara kolaylık versin.
sen süt verdiğin için tutumazsın bu kadar zaman.

sersumcum ideal kilon 70 ise zaten bi şeycik yok senin kilona dönmene.
tüm tahlillerini yaptırmışsın. maşallah sıkıntı da yok . verirsin inşallah kısa zamanda. yaz geldi.

sabah kahvaltım
2 yumurta 5 domatesli omlet.
1 büyük şekerpare. kendim yapmıştım.

öğlen için kabak yemeği ve yoğurt getirdim.
1 adet şeftali
2 adet salatalık.
bunlarla ara öğünler yapacağım bakalım.

Slm hanımlar Nasılsıniz dün bebek huzysuzdu baya kakami zi çok zor yapıyoruz nedense katı da değil anlayamadım yavrum ikinip duruyor o yüzden yazamadım

Dün sabah 1 yumurta 2 kk peynir 2 dilim tam tahlili ekmek domates salatalık

Ara 1 muz 1 bardak süt

Öğlen 2 karniyarik 2 dilim tam tahlili ekmek 1 kase yoğurt

Ara 30 kiraz

Aksam 3 hurma 1 kase tarhana çorbası 2 tane biber dolması 60 gr tavuk etibir kase yoğurt

Ara yapmadım uyumuş kalmışım
Bu sabah yine kahvaltı aynı ek olarak 10 kiraz ve 1 kaşık bal yedim çok başım ağrıyor du annem kan şekerin düştü herhalde diye bunları yedirdi gerçekten de geçti başımın ağrısı artık bunlardan mi bilmiyorum

Ara. 10 15 tane dut 1 bardak süt

Öğlen 2 biber dolması 1 kase yoğurt 60 gr kavrulmuş et

Ara kiraz ya da kayısı yerim belki ikisi birlikte

Aksama da taze fasulye 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt 60 gr da et düşünüyorum
Bu iftarlar çok geç oluyor aslında ama evdeki herkesle birlikte oturmak istiyorum sofraya aman her zaman ramazan mi sanki bişi olmaz inşallah
makbulecim. bebişin nasıl oldu. kaka problenimiz geçti mi

Back
X