- 21 Haziran 2015
- 137
- 128
- 18
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk 4 ü tebrik ederimkilo verenler
1. kaneel %2.36
2.makbule007 %1.388
3.leylak84%0.613
4.sersum % 0.354
sabit olanlar
5. çakmel
kilo alanlar
6. filiztoprak 0.672
7. girlboymom 0.70
8. ficans 0.826
kilo verenler
1. kaneel %2.36
2.makbule007 %1.388
3.leylak84%0.613
4.sersum % 0.354
sabit olanlar
5. çakmel
kilo alanlar
6. filiztoprak 0.672
7. girlboymom 0.70
8. ficans 0.826
Hoşgeldin hedefine ulasirsin inş hepimizdeMerhaba kızlar ! Yeni katıldım aranıza inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.bugun basladım diyete .herşeyden yiyiyorum ama cok az yiyiyorum kalori hesaplayarak yiyiyorum gunde 2 saat de yürüyüş yapıyorum
Boy:1.58
Kilo:64,4
Hedef:58.5
Nolur benide ALIN aranıza
hadi bakalım...sersum birinci ben olcam haftaya kaçışı yok sadece bugün 10 leblebi iki paket form bisküvinkacirdm patates günümdü de
aksam sadece patatesle yarin sebze günü
ellerine sağlık canım...kilo verenler
1. kaneel %2.36
2.makbule007 %1.388
3.leylak84%0.613
4.sersum % 0.354
sabit olanlar
5. çakmel
kilo alanlar
6. filiztoprak 0.672
7. girlboymom 0.70
8. ficans 0.826
hoşgeldin alırız tabii başarılar..Merhaba kızlar ! Yeni katıldım aranıza inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.bugun basladım diyete .herşeyden yiyiyorum ama cok az yiyiyorum kalori hesaplayarak yiyiyorum gunde 2 saat de yürüyüş yapıyorum
Boy:1.58
Kilo:64,4
Hedef:58.5
Nolur benide ALIN aranıza
ilk 4 ü tebrik ederim
çakmelide sabit olmayı başardığı için tebrik ederim
biz son 3 biraz daha çalışmamız lazım![]()
Eline sağlık canım.. Birinci olmak da çok güzel bir duygu .. Allah herkese nasip etsin canınlarım .. Tebrik mesajlarınız için de teşekkür ederim inş inş inş önümüzdeki hafta şu 6 şarı görebilirim .. Çok motive oldum![]()
Bu gün yediklerime gelince
Sabah : hiç iştah yoktu .. Ev Yapımı şekersiz kakaolu süt
Akşam : kadın budu köfte ( prinçsiz ) ( pirinç yerine mozeralla peyniri rendeledim )
Bol salata
Ve cola zero ( içinde ki hersey Sıfır )
Yaptığım diyette Mühim olan yediklerimin içinde ki karbonhidrat oranının düşük OLMASI ve bende buna çok dikkat ediyorum ve aldığım yediğim Herşeyin besin değerlerine internette. Veya paketleyerek paketin arkasından bakıyorum ve çok dikkat ediyorum
iyi tatiller canımsersum yaa ben bi sure gelmeyim 7 agustosta listeyi yaparim öptüm sizi zaten pazar esimin koyune gidiyoruz cekmez bys
aynen canım..sabredin çocuklar az büyüsün siz de gidersiniz..Ohhh tatil mis mis sersumcum
güneş deniz antik siteler ve ailen süper.
bizim çocuklar minik o nedenle konya dışına aşılamıyoruz.ekimde belçika ve hollanda yapıcaz inşallah.
evet hurma ve yoğurt ile devam bakalım ne olacak.
1 saat yürüyüş
4 saat avm gezmesi
akşam
5 hurma
1 kase yoğurt
buzlu yeşil çay
buzlu limonlu madensuyu inşallah.
hadi bakalım...sen kaçırmaya devam et..
ellerine sağlık canım...
ilk 3 ü ayrıca tebrik ederim...devam devamm
hoşgeldin alırız tabii başarılar..
zero benim de kurtarıcım..tatlı isteğimi bir nebze köreltiyor..![]()
selam canimSlm kızlar
Makbule süpersin canım ya maşallh.
Dün akşam
5 hurma
1 kase yoğurt
Yeşil çay
Bu gün sabah
5hurma
1 kase yoğurt
Herkese iradeli bir hafta sonu diliyorum
Selâmetle...
3. süper bence..uzasın saçım bende düşünüyorum gene..bu arada kizlar tatilde sacimi boyatacagim :) galiba yine sarisinlik ozlemim dem vurdu ki .. rofle yaptiracagim . bir kac tane cok iyi golge li sac resimlerim var ama pek emin degilim bana yardimci olursaniz sevinirim ..
olmasini istedigim renk budur .. tam istedigim rofle rofle .. ama terazi burcuyum cok kararsizim ... coooook :)![]()
![]()
![]()
![]()