Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kızlar ! Yeni katıldım aranıza inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.bugun basladım diyete .herşeyden yiyiyorum ama cok az yiyiyorum kalori hesaplayarak yiyiyorum gunde 2 saat de yürüyüş yapıyorum

Boy:1.58
Kilo:64,4
Hedef:58.5

Nolur benide ALIN aranıza

kilo verenler

1. kaneel %2.36:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

2.makbule007 %1.388:confused::confused::confused::confused::confused::confused::nazar:

3.leylak84%0.613:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

4.sersum % 0.354:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

sabit olanlar

5. çakmel :KK16::KK16:

kilo alanlar

6. filiztoprak 0.672:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

7. girlboymom 0.70:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

8. ficans 0.826:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
ilk 4 ü tebrik ederim :KK9::KK9::KK9:
çakmelide sabit olmayı başardığı için tebrik ederim:KK9:
biz son 3 biraz daha çalışmamız lazım:KK35:

Eline sağlık canım.. Birinci olmak da çok güzel bir duygu .. Allah herkese nasip etsin canınlarım .. Tebrik mesajlarınız için de teşekkür ederim inş inş inş önümüzdeki hafta şu 6 şarı görebilirim .. Çok motive oldum ☺️☺️
kilo verenler

1. kaneel %2.36:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

2.makbule007 %1.388:confused::confused::confused::confused::confused::confused::nazar:

3.leylak84%0.613:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

sabit olanlar

kilo alanlar

Bu gün yediklerime gelince

Sabah : hiç iştah yoktu .. Ev Yapımı şekersiz kakaolu süt

Akşam : kadın budu köfte ( prinçsiz ) ( pirinç yerine mozeralla peyniri rendeledim )
Bol salata
Ve cola zero ( içinde ki hersey Sıfır )

Yaptığım diyette Mühim olan yediklerimin içinde ki karbonhidrat oranının düşük OLMASI ve bende buna çok dikkat ediyorum ve aldığım yediğim Herşeyin besin değerlerine internette. Veya paketleyerek paketin arkasından bakıyorum ve çok dikkat ediyorum

Merhaba kızlar ! Yeni katıldım aranıza inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.bugun basladım diyete .herşeyden yiyiyorum ama cok az yiyiyorum kalori hesaplayarak yiyiyorum gunde 2 saat de yürüyüş yapıyorum

Hoşgeldin hedefine ulasirsin inş hepimizde;)

sersum sersum birinci ben olcam haftaya kaçışı yok sadece bugün 10 leblebi iki paket form bisküvinkacirdm patates günümdü de :-) aksam sadece patatesle yarin sebze günü
hadi bakalım...:KK45::KK45::KK45::KK45:sen kaçırmaya devam et..:KK70::KK70:
kilo verenler

sabit olanlar

kilo alanlar

ellerine sağlık canım...:KK36::KK36:
ilk 3 ü ayrıca tebrik ederim.:KK9:..devam devamm:KK73::KK73:

hoşgeldin alırız tabii başarılar..:KK36:
ilk 4 ü tebrik ederim :KK9::KK9::KK9:
çakmelide sabit olmayı başardığı için tebrik ederim:KK9:
biz son 3 biraz daha çalışmamız lazım:KK35:
:KK19:
:KK5::KK5::KK5:

Eline sağlık canım.. Birinci olmak da çok güzel bir duygu .. Allah herkese nasip etsin canınlarım .. Tebrik mesajlarınız için de teşekkür ederim inş inş inş önümüzdeki hafta şu 6 şarı görebilirim .. Çok motive oldum ☺️☺️
:KK73::KK73::KK73::KK73:
Bu gün yediklerime gelince

Sabah : hiç iştah yoktu .. Ev Yapımı şekersiz kakaolu süt

Akşam : kadın budu köfte ( prinçsiz ) ( pirinç yerine mozeralla peyniri rendeledim )
Bol salata
Ve cola zero ( içinde ki hersey Sıfır )

Yaptığım diyette Mühim olan yediklerimin içinde ki karbonhidrat oranının düşük OLMASI ve bende buna çok dikkat ediyorum ve aldığım yediğim Herşeyin besin değerlerine internette. Veya paketleyerek paketin arkasından bakıyorum ve çok dikkat ediyorum

zero benim de kurtarıcım..tatlı isteğimi bir nebze köreltiyor..:KK50::KK50::KK50:

sersum sersum yaa ben bi sure gelmeyim 7 agustosta listeyi yaparim öptüm sizi zaten pazar esimin koyune gidiyoruz cekmez bys

Bugün yediklerim

Sabah 1 yumurta 1 kk peynir 2 dilim cavdar ekmeği domates salatalık

Ara 200 gr karpuz 1 çay bardağı süt

Öğlen 120 gr tavuk salata 2 dilim cavdar ekmeği 1 bardak ayran

Ara 1 çay bardağı süt 15 kiraz

Ara 1 galeta 5 badem 5 fındık 2 CEVİZ

Aksam 8 yk patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği

Gece 1 çay bardağı süt 15 tane üzüm

Slm kızlar
Makbule süpersin canım ya maşallh.

Dün akşam
5 hurma
1 kase yoğurt
Yeşil çay

Bu gün sabah
5hurma
1 kase yoğurt
Herkese iradeli bir hafta sonu diliyorum
Selâmetle...

selam canlar...bugün eve tıkılıp kaldık..lakin klimanın montajı için gelecekler..saat belli değil..:KK51::KK51:
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
salçalı omlet
peynir zeytin
söğüş salata
yoğurt
çay

2. öğünüm
şahin kepekli mantı
zero

bugün dukan bırakıldı normal diyet..kepekli mantıyı çok beğendim tavsiye ederim..:kk77::kk77:

tatil rezervemiz tamam sidede 5 gün sonrası dalyanda 2 gün sonrası yol boyu geze geze marmaris bodrum ve son izmir 2-3 gün ve sonrası annemlerde dinlenme..:KK49::KK49::KK49:
hayırlısıyla inşallah tatili iple çekiyorum valla çok tatilim geldi:eek::eek::eek:
gidene kadar da bi 3-5 kilo gitse çok mutlu olacağım...:KK51::KK51:

benden bukaaa..herkeşler gezmede sanırım..

makbuş gidişat:nazar::nazar:

çakmel hurma diyeti hadi hayırlısıEn Büyük KKEn Büyük KK

filiz kısss sizin oralara geliyom burada sıcak az geldi..:KK70::KK70::KK70:

Ohhh tatil mis mis sersumcum
güneş deniz antik siteler ve ailen süper.
bizim çocuklar minik o nedenle konya dışına aşılamıyoruz.ekimde belçika ve hollanda yapıcaz inş
allah.

evet hurma ve yoğurt ile devam bakalım ne olacak.

1 saat yürüyüş
4 saat avm gezmesi

akşam
5 hurma
1 kase yoğurt
buzlu yeşil çay
buzlu limonlu madensuyu inşallah.

Ohhh tatil mis mis sersumcum
güneş deniz antik siteler ve ailen süper.
bizim çocuklar minik o nedenle konya dışına aşılamıyoruz.ekimde belçika ve hollanda yapıcaz inş
allah.

evet hurma ve yoğurt ile devam bakalım ne olacak.

1 saat yürüyüş
4 saat avm gezmesi

akşam
5 hurma
1 kase yoğurt
buzlu yeşil çay
buzlu limonlu madensuyu inşallah.
aynen canım..sabredin çocuklar az büyüsün siz de gidersiniz..:KK66::KK66:
ben dalyandaki kral mezarlarını izsuyu plajını çok merak ediyorum inşallah görür ve memnun kalırız...:KK68:

aynen valla canim .. cok seviyorum .. :)
hadi bakalım...:KK45::KK45::KK45::KK45:sen kaçırmaya devam et..:KK70::KK70:

ellerine sağlık canım...:KK36::KK36:
ilk 3 ü ayrıca tebrik ederim.:KK9:..devam devamm:KK73::KK73:

hoşgeldin alırız tabii başarılar..:KK36:
:KK19:
:KK5::KK5::KK5:

:KK73::KK73::KK73::KK73:

zero benim de kurtarıcım..tatlı isteğimi bir nebze köreltiyor..:KK50::KK50::KK50:

merhaba kizlar
nasilsiniz ?

guzel ve kacamaksiz bir cumartesi gunu gecirdik

sabah : bebis ile erken kalkiyoruz ona kahvaltisini verirken kendim de bir kahve ve 2 ceviz , 2 tane kuru kara kayisi ile gune basliyorum .. bu isler saat 6.30 - 9.00 arasi oluyor ) saat 9.00 da yine bebisim ile yataga gidiyoruz saat bazen 11 e kadar uyuyoruz sonra uyaninca baba ve anne ( eger baba evdeyse ) kahvaltilarini yapiyolar :)

kahvaltimda bugun yediklerime gelince : sucuklu yumurta ( ev yapimi ) yarim cay bardagi cig badem 2 tane falandi galiba zeytin , bir kirbit kutusundan daha minik peynir ve kahve

ogle : tabiki yok :)

aksam : firinda somon baligi ve yalanci karnibahar mantisi

spor : 7 km bebisli yuruyus ..

70.3 u gorunce cok motive oldum .. tatile son 4 hafta 6 lar ile tatile gitmek istiyoruuumm .... :)

Slm kızlar
Makbule süpersin canım ya maşallh.

Dün akşam
5 hurma
1 kase yoğurt
Yeşil çay

Bu gün sabah
5hurma
1 kase yoğurt
Herkese iradeli bir hafta sonu diliyorum
Selâmetle...
selam canim
bu diyeti bir arkadasimdan duymustum .. bir sok diyet .. kisa zamand cok fazla kilo kaybediyorsun demisti bana ... internette ki tecrubeleri okuyunca .. biraz ilgi cekici gibi geldi .. senin tecrubelerin nelerdir ?? kilo vermeye basladin mi ?? ve aclik tokluk durumun nasil ??

bu arada kizlar tatilde sacimi boyatacagim :) galiba yine sarisinlik ozlemim dem vurdu ki .. rofle yaptiracagim . bir kac tane cok iyi golge li sac resimlerim var ama pek emin degilim bana yardimci olursaniz sevinirim ..

MKMARYKATEOLSENTWINSSTYLEFASHIONHAIRBRAIDSWAVYCRIMPBRADIEDHALFUPHAIRINSPIRATIONCHANDELEIREARRINGSSMOKEYEYESNUDELIPSBEAUTYOLSENSFASHIONBLOGTR.png
olmasini istedigim renk budur .. tam istedigim rofle rofle .. ama terazi burcuyum cok kararsizim ... coooook :)

Full-Foil-Highlights-Dallas.jpg

blonde-hair-color-ideas.jpg
e27cfb1977efe419ce1bc3c073d7b4b3.jpg

bu arada kizlar tatilde sacimi boyatacagim :) galiba yine sarisinlik ozlemim dem vurdu ki .. rofle yaptiracagim . bir kac tane cok iyi golge li sac resimlerim var ama pek emin degilim bana yardimci olursaniz sevinirim ..

MKMARYKATEOLSENTWINSSTYLEFASHIONHAIRBRAIDSWAVYCRIMPBRADIEDHALFUPHAIRINSPIRATIONCHANDELEIREARRINGSSMOKEYEYESNUDELIPSBEAUTYOLSENSFASHIONBLOGTR.png
olmasini istedigim renk budur .. tam istedigim rofle rofle .. ama terazi burcuyum cok kararsizim ... coooook :)

Full-Foil-Highlights-Dallas.jpg

blonde-hair-color-ideas.jpg
e27cfb1977efe419ce1bc3c073d7b4b3.jpg
3. süper bence..uzasın saçım bende düşünüyorum gene..:KK8::KK8:

Tsk ederim kızlar cakmel sersum

Bugün
Sabah
1 yumurta 1 kk peynir 2 dilim cavdar ekmeği domates salatalık

Ara 200 gr karpuz 1 çay bardağı süt

Öğlen 1 alabalık buğulama salata 2 dilim cavdar ekmeği

Ara 15 kiraz 1 bardak süt

Ara 1 yarım haşlanmış mısır

Aksam 8 yk patlıcan yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim cavdar ekmeği

Ara 1 kocaman bardak ayran 3/4 şeftali 3 kiraz 1 dilim elma 5 6 çekirdek tanesi çok oldu biraz misafirlikteyiz bu arada kadayıf ve dondurma ikram ettiler caktirmadan eşime yedirdim elimi sürmedim

Spor 20 dk koşu 40 dk yürüyüş toplam 6.5 km :KK49::KK49::KK49:

Back
X