Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

mrb kızlar ben yokken hareketlenme olmuş burda bende dün eşimle gezmeye gittik konya ya menü fena dünün annem gil küçük bir ilçede oturuyorlar bizde burası serin diye onların yanındayız bebek için öyle olunca hiç bişi yok burda dün bi dolaştık geldik konyayı ama çok iyi geldi bi de benim sütüm çok iyiydi geçen çarşambaya kadar falan öyleki geceleri yatak döşe ıslanıyordu o zamandan beri bebeğim çok sık emiyor 1 saatte falan sanki süt yok gibi memelerimi çok yumuşak hissediyorum:KK14::KK14::KK14: ödüm koptu sütüm kesiliyor diye bugün bebeği götürdüm sağlık ocağına en son tartımda 6050 gr dı 20 gün falan oldu işte şimdi 6950 gr geldi 900 gr almış:KK28::KK28: çok iyi dedi hemşire içim rahatladı

:kk77::kk77::kk77:dünki yediklerim:

sabah: 2 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık

ara: yok

öğlen: 1 tane etli ekmek ayran

ara: yok

akşam: 3 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 2 kk peynir domates salatalık

ara: biraz karpuz :kk77::kk77::kk77:
maşallah canım..sütün yaramış ne güzel..:nazar::nazar:

kızlar bende dıyete başlamak ıstıyorum. bugun yanı pazartesı başladım 64.4 kg olarak.boyum 1.69
ılk sayfayı okudum ama paylaşımlar naıl yapılıyor. dırek aranıza katılabılır mıyım??
hoşgeldin canım başlayabilirsin tabii..menüleri paylaşıyor birbirimize destek veriyoruz..başarılar:KK68::KK68:

slm kızlar bugün çok şükür evdeyiz dünü özet geçeyim yemekte dışardaydık yeğenim çok tatlı çokda dilli herkeze kendini sevdirmeyi başarıyor döner yedirdik bende karışık ızgara yedim ama çoğunu yeğenime yedirdim arkasından dondurma yedik
lunaparka gittik ordandan eve bi meyve yedik
bugün kahvaltıyı 11 de yaptık dün çok yorulmuşuz kızları kaldıramadım yataktan sağlam bi kahvaltı yaptım diyete uygun
unutuyordum söylemeyi wok tava aldım sırf diyet için sebzelerim onda çok daha güzel pişecek bugün akşama denicem ilk kez kullanıcam tavuklu sebzeli nodul yapıcam ama ben nodul yerine kepekli spagetti koyucam onuda az koyucam bence diyete çok uygun sık sık yaparım artık
çok vaktim olmuyor girmeye tek tek yazamıyorum ama makbulecim sütün bol olsun canım yaramış demekki bebişe:KK66:
sersumcum kemer taraflarıda çok güzeldir kumluca falan alabalık çiftlikleri harika oluyor benden tavsiye bizde geçenlerde adrasana gitmiştik denizi bi harika :KK68:
öpüyorum hepinizi:KK15:

Oh ne güzel bebek büyüksün makbulecim.sütün yaramış maşallah sübhanallah.

Sabah
3 hurma
1 kase yoğurt
5 yk menemen dayanamadım :KK43:(

Şimdi
3 hurma
1 kase yoğurt

Akşama
7 hurma
1 kase yoğurt

Yarın ve öbür gün miş adet var cumaya anca gelirim kızlar,zaten liste de bende sanırım yada önür hafta mıydı bende neyse bi ara bakarım
Selametle

maşallah canım..sütün yaramış ne güzel..:nazar::nazar:

slm kızlar bugün çok şükür evdeyiz dünü özet geçeyim yemekte dışardaydık yeğenim çok tatlı çokda dilli herkeze kendini sevdirmeyi başarıyor döner yedirdik bende karışık ızgara yedim ama çoğunu yeğenime yedirdim arkasından dondurma yedik
bugün kahvaltıyı 11 de yaptık dün çok yorulmuşuz kızları kaldıramadım yataktan sağlam bi kahvaltı yaptım diyete uygun
unutuyordum söylemeyi wok tava aldım sırf diyet için sebzelerim onda çok daha güzel pişecek bugün akşama denicem ilk kez kullanıcam tavuklu sebzeli nodul yapıcam ama ben nodul yerine kepekli spagetti koyucam onuda az koyucam bence diyete çok uygun sık sık yaparım artık
çok vaktim olmuyor girmeye tek tek yazamıyorum ama makbulecim sütün bol olsun canım yaramış demekki bebişe:KK66:
sersumcum kemer taraflarıda çok güzeldir kumluca falan alabalık çiftlikleri harika oluyor benden tavsiye bizde geçenlerde adrasana gitmiştik denizi bi harika :KK68:

Sağolun kızlar ama ne olduysa oldu sutume bugün yine çok azdı sanırım gittikce azalacak çok üzülüyorum bugün öyle olunca menu de şaştı

Sabah 1 gozleme domates salatalık 2 zeytin 5 badem 5 fındık

Ara 15 iri üzüm ve bir çay bardağı süt

Öğlen 2 kepçe sütlü buğday çorbası 1 dilim tam tahilli ekmek 4 köfte

Ara 1 kase şekersiz kuru meyvelerle yapılmış hosaf 5 fındık 7 badem 2 ceviz

Aksam 1 tabak etli bamya 2 kepçe sütlü çorba

Ara yine hosaf yiyeceğim galiba

slmlar hanımlar sütüm hala az çoğaltmaya alışıyorum ama olmuyor :KK57::KK57::KK57:

bugün yediklerim

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir 1 yumurta domates salatalık biber semizotu

ara 1 kase şekersiz meyve hoşafı 5 badem 5 fındık 1 ceviz 1 anne çayı

öğlen: bayaaa bir kuzu ızgara 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 bardak ayran

ara: 1 kase meyve hoşafı 5 badem 5 fındık 1 ceviz 1 galeta 2 humana still tea

akşam: 8 yk etli bamya 4 yk bulgur pilavı 2 bardak ayran 1 anne çayı

ara: 15 kiraz 1 su bardağı süt 1 anne çayı 1 humana still tea

Iyi Akşamlar kızlar
Nasılsınız
Ben dün bu gün giremedim kıZçem dört diş çıkarıyor huzursuz ve uykusuz
Diyet iyi gidiyor
Hafiflemiş hissediyorum

Bol bol Yürüdüm ama bu gün yine kaçamak Yaptım bir tane Elmalı tarçınlı muffin yedim ahhhhh sinir oldum ama sonra yine Yürüdüm inş gitmiştir

canım insan gez gez de yoruluyor değil mi..:KK48::KK48:
wok tava ben de almıştım canım tavuk sotelerde çok iyi oluyor..ama ben o ustaların ateşli hoplatmalarını yapmak istiyordum ama yapamıyormm:KK70::KK70::KK70::KK70:tehlikeli yaww:KK53::KK53:

inşallah canım tavsiye için sağol 5 günde ne kadar gezebilirsek artık..seneye gene geliriz:KK48::KK48:
slmlar hanımlar sütüm hala az çoğaltmaya alışıyorum ama olmuyor :KK57::KK57::KK57:

bugün yediklerim

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir 1 yumurta domates salatalık biber semizotu

ara 1 kase şekersiz meyve hoşafı 5 badem 5 fındık 1 ceviz 1 anne çayı

öğlen: bayaaa bir kuzu ızgara 2 dilim tam tahıllı ekmek 2 bardak ayran

ara: 1 kase meyve hoşafı 5 badem 5 fındık 1 ceviz 1 galeta 2 humana still tea

akşam: 8 yk etli bamya 4 yk bulgur pilavı 2 bardak ayran 1 anne çayı

ara: 15 kiraz 1 su bardağı süt 1 anne çayı 1 humana still tea
üzülme canım arada olur bence azalma..stres de sütü azaltır üzme kendini..:KK66:
Iyi Akşamlar kızlar
Nasılsınız
Ben dün bu gün giremedim kıZçem dört diş çıkarıyor huzursuz ve uykusuz
Diyet iyi gidiyor
Hafiflemiş hissediyorum

Bol bol Yürüdüm ama bu gün yine kaçamak Yaptım bir tane Elmalı tarçınlı muffin yedim ahhhhh sinir oldum ama sonra yine Yürüdüm inş gitmiştir
kıyamam kuzuya canım..geçecek bunlar da :KK68:....sağlıkla büyüyor işte yavrucak..dişler çıkacak kırt kırt ısıracak:KK72:

günaydın güzeller...:KK36:

2 gündür o kadar yorgundum ki gelemedim..misafir malum...dün akşam 8 de sızıp kalmışım tv karşısında...
yaaa sabır kaldı 6 iş günüm...:KK51::KK51:

dün akşam
:kk77::kk77::kk77:
2 islim köfte
taze fasulye
yoğurt

kahvaltım
dukan krepi arası peynir
çayy

ben de durum aynı gitmiyor gitmiyor..spor da yapamıyorum...offff offfff...:KK47::KK47::KK47:

Son düzenleme:
Sağolun kızlar ama ne olduysa oldu sutume bugün yine çok azdı sanırım gittikce azalacak çok üzülüyorum bugün öyle olunca menu de şaştı

Sabah 1 gozleme domates salatalık 2 zeytin 5 badem 5 fındık

Ara 15 iri üzüm ve bir çay bardağı süt

Öğlen 2 kepçe sütlü buğday çorbası 1 dilim tam tahilli ekmek 4 köfte

Ara 1 kase şekersiz kuru meyvelerle yapılmış hosaf 5 fındık 7 badem 2 ceviz

Aksam 1 tabak etli bamya 2 kepçe sütlü çorba

Ara yine hosaf yiyeceğim galiba
canım stres yaptıkça daha çok etkilenirsin yiyeceklerde önlem alıyosun birazda rahatlamaya çalış bence :KK36:

selam kızlar bende aranıza girmek istiyorum diyette neler var neler yapıyoruz gelin birlikte kuvvet motive doğar :) karatay yapardım önceden 5 kilo verdim devam etmek istiyorum varmı aranızda yapan

Slm kızlar misafirlerim gitti her şey çok güzel di. Kaçamaklar dışında :((

yarın tekrAr diyet modu
sebzeli beslenme ve sıvı gıda ya geçiş hurman bitti de :))

65 olmalıyım inşallah... olmalıyız ;)

Akalleli ve çisenaz
hoş geldiniz kolay gelsin kızlar her şey irade gerisi booooş...

Yarın basiller bize biz onlara gülelim inşallah...

selam kızlar

yarın için herkese bol eksiler diliyorum

sersumcum beni de izinli sayarmısın canım, dün yoldaydık biz de 2-3 hafta olmayacağım arada uğrarım burada tartı da yok inşallah çok kilo almadan dönerim

selam canlar...yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...yarın tartı günü bende durum tırt...bakalım noolcak...:KK17::KK17:
öğlen
2 islim köfte
ayran

akşam
karışık ızgara
ayran
2 kaşık musakka
salata

sade kahve yanında 2 çatal cheese kek piii...:KK45::KK45:

iyi tatiller ficansım....:KK68:

liste sıramız...

makbule007:31 Temmuz 2015 liste yaptı:KK60::KK60:

girlboymom:7 Ağustos 2015

çakmel:14 Ağustos 2015

filiztoprak:21 Ağustos 2015

leylak84:28 Ağustos 2015

safransarı:4 Eylül 2015

sersum:11 Eylül 2015

ficans:18 Eylül 2015 izinli

kaneel:25 Eylül 2015

girlboymom listeyi yaparım demişti..hadi hayırlısı..kolay gelsin canım...:KK68::KK68::KK68:

rumuz:sersum
diyeti:karışık
baş.kg:84.9 kg
geçen hafta:84.6 kg
bu hafta:84.6 kg:eek::KK51:
fark:00
yüzde:%0
spor:yok:KK47:

günaydın canlar.....ben aynıyım...poffff..günya bu hafta çok umutluydum gelen misafir olayı mahfetti...haftaya tatil napıcam bilmiyorum..dün alışverişe gittim hiç bir şey alamadım..yakışmıyor ki...:KK61::KK61::KK61:

kahvaltım
dukan krepi arası
sucuk ve kaşar
çayy:KK50:

umarım siz çok güzel kilolar vermişinizdir:KK68:..girlboymom liste için kolay gelsin canım...:KK68::KK68::KK68:

bildirim günleri cumamı, ben karatayla deva edicem su anki sabahki kilom 77,800 çıktı, haftayamı başlayayım bildirim yapmaya, başlangıç kilom olarak 77,800 sayabiliriz ohalde

Back
X