- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmesine ne kadar var baya sürpriz olacskVar şekerim dayanamadım söyledimne zamandır uğraşıyorum,yürüyüş yaptığımı da biliyor zaten..Ama telefondan sadece yüzümü görüyor gelince kesin sürpriz olacak çünkü 4 kilo bile çok farkettirdi..
![]()
İnşallah salı ya da çarşamba günü gelecekGelmesine ne kadar var baya sürpriz olacsk
Sağol canımsersum canm az kaldi az ins olucak bu is inanioruz sana masallh diyelim:)
Ayy kiyamam yazık kiss ne is yapıyor esin Bu kadar uzun zamandır görüşmüyor musunuzİnşallah salı ya da çarşamba günü gelecek6 Aydır görüşmüyoruz
Sağol canım![]()
Asker canım..Ayy kiyamam yazık kiss ne is yapıyor esin Bu kadar uzun zamandır görüşmüyor musunuz
Allah kavuştursun canım kazasız belasız seni görmesinin sevinci katlanacak o zaman yada hasretime dayanayip eriyip bitmiş derAsker canım..Evet maalesef..
Çok şükür bitecek inşallah..Allah herkesi kavuştursun eşiyle babasıyla
![]()
Amin canımAllah kavuştursun canım kazasız belasız seni görmesinin sevinci katlanacak o zaman yada hasretime dayanayip eriyip bitmiş der
Afiyet olsunEki Görüntüle 1925924 Eki Görüntüle 1925925 akşam yemeğim
3 çinekop
yarım alabalık
bol salata (o gördüğünüz salatayı hemen hemen ben bitirdim cadı çok az yedi)
1 bardak acılı şalgam suyu
şimdi de sersum yürüyüşe gider..Sonra gelirim canlarım![]()
Bendensin canımgeçen haftanın birincisi ben
bu hafta kilo alanlar listesindeyim
1 haftadır ağır gribim tabi annemde bende herşey den yedirdi icirdi. Birde üstüne regl oldum şiştim
off offf
Rumuz: ozlemm1990
Diyeti: karışık
Baş tarihi:14 kasım 2016
Baş kilo:84 kg
Geçen hafta:77.5
Bu hafta:78.2
Fark: + 0.7
Yüzde: % 0.903
Hedef:70
Spor: hergün yürüyüş
Hasta olunca herşey birbirine girdi yürüyüşte yapamadim![]()
EvetttBendensin canım
sağol canım..Afiyet olsun
hastaymışsın üstüne regl normal canım düzelir merak etmegeçen haftanın birincisi ben
bu hafta kilo alanlar listesindeyim
1 haftadır ağır gribim tabi annemde bende herşey den yedirdi icirdi. Birde üstüne regl oldum şiştim
off offf
Rumuz: ozlemm1990
Diyeti: karışık
Baş tarihi:14 kasım 2016
Baş kilo:84 kg
Geçen hafta:77.5
Bu hafta:78.2
Fark: + 0.7
Yüzde: % 0.903
Hedef:70
Spor: hergün yürüyüş
Hasta olunca herşey birbirine girdi yürüyüşte yapamadim![]()