Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar moralim çok bozuldu ya bütün motivasyonum düştü sanki offf yaaa biliyorsunuz sürekli dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmıyorum ama bu hafta hiç verememişim aynı kalmışım üstelik sanki kendimi şiş şiş hissediyorum çok mutsuzum:KK42::KK43::KK12::kızgın:o_O:KK43:
Bırakma kendini canım vücut direniyordu illaki verirsin

Tesekkur ediyorum kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
Az önce bi tencere tavuklu yoğurt çorbası yaptım
Limonlu karabiberli içtim iyi geldi
Tam bi detoks çorbası da oldu

Öğle
Bi küçük kase ayran asi çorbası
2kucuk kase tavuk çorbası

Hem öğlen hem akşam yemeğim

1.5 kepçe bol acılı tarhana çorbası
1 tane köfte
1 yemek kaşığı az mayonezli Rus salatası
1 yemek kaşığı patlıcan ezmesi
Marul ile 1 tane çiğ köfte
1 tane içli köfte

Screenshot_2017-01-05-16-29-55.webp

A aaadddaaa hakkını yemek istemem canım evliliği hakkında tek kelime etmedi. sadece unutamadığı biri olduğunu söyledi. o kızı ben kuzeni sanmıştım onu gördüğü gün yanındaydı.
zaten kendmi tutamayacak olsam hesabımı kapatmazdım şuan hesabımı kpattım her ne kdr telefonu bende kayıtlı olsa da asla yazmam dediğim gibi pandoranın kutusu açıldı sırlar ortaya çıktı ben kafamı dinlemek için kenara çekildim.
Yaa inanmiorum.yine biton sey olmus adamin sevgilisi varmis bide yok artik istune bide sana yazio bnce ne capkinmis zavalli esinin yeinde olmak istemezdim.dogrusu bide ne cesaret sana soyluo evliyken sevgilisinin oldgunu cok tehlikeli sular cnm dikkat et
Yarın tutamam
Bugün durakta dondum.hem hasta olmamak hem de yarın oğlanın anasınıfında pasta yemek için tutamam.
Yarın öğretmene oruçluyum demek istemiyorum.gösteriş yapar gibi.hem oğlunun doğum günü be diye düşünmesin.ertesi gün yine başlarım inşallah
canim oglusunum dogum.gunu kutlu olsun oruclarini da allah kabul etsin yarin devam edersin skinti yapma

Tesekkur ediyorum kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
Az önce bi tencere tavuklu yoğurt çorbası yaptım
Limonlu karabiberli içtim iyi geldi
Tam bi detoks çorbası da oldu

Öğle
Bi küçük kase ayran asi çorbası
2kucuk kase tavuk çorbası
Gecmis olsun cnm herkes hasta bu ara aman dikkat

Yaa inanmiorum.yine biton sey olmus adamin sevgilisi varmis bide yok artik istune bide sana yazio bnce ne capkinmis zavalli esinin yeinde olmak istemezdim.dogrusu bide ne cesaret sana soyluo evliyken sevgilisinin oldgunu cok tehlikeli sular cnm dikkat et
canim oglusunum dogum.gunu kutlu olsun oruclarini da allah kabul etsin yarin devam edersin skinti yapma

aynen öyle canım nasıl güvenip anlatıyor aklım almıyor iki de minik çocuğu var biri daha 2 yaşında değil

Hem öğlen hem akşam yemeğim

1.5 kepçe bol acılı tarhana çorbası
1 tane köfte
1 yemek kaşığı az mayonezli Rus salatası
1 yemek kaşığı patlıcan ezmesi
Marul ile 1 tane çiğ köfte
1 tane içli köfte

Eki Görüntüle 1934744

bana çok gibi geldi ama çok yememişim dimi kızlar dün öğlen yediğim 2 tane çiğ köfte ve marulla duruyordum

izmir adliyesinde patlama olmuş :( dolmuşla 20-25 dakika bize. ana caddeye yakınız vızır vızır ambulanslar geçiyor siren sesleri ile. Rabbim korusun bizi emaneten yaşıyoruz.

bana çok gibi geldi ama çok yememişim dimi kızlar dün öğlen yediğim 2 tane çiğ köfte ve marulla duruyordum

izmir adliyesinde patlama olmuş :KK43: dolmuşla 20-25 dakika bize. ana caddeye yakınız vızır vızır ambulanslar geçiyor siren sesleri ile. Rabbim korusun bizi emaneten yaşıyoruz.
Nasıl yani canım
Canlı bomba falan mi
Oy oy
Nasıl bi ülke olduk ya
Hayvanlar bizden daha özgür gerçekten nerde bomba patlayacak da ölürüm gibi bi dertleri yok
Yine kınama sonra da yayın yasağı vs vs ...
Verilen kıymet bu maalesef:KK43:

izmir adliyesinde patlama olmuş :KK43: dolmuşla 20-25 dakika bize. ana caddeye yakınız vızır vızır ambulanslar geçiyor siren sesleri ile. Rabbim korusun bizi emaneten yaşıyoruz.
Bu arad a normal yediklerine gore çok sanki zamana yayıp da yesene

Nasıl yani canım
Canlı bomba falan mi
Oy oy
Nasıl bi ülke olduk ya
Hayvanlar bizden daha özgür gerçekten nerde bomba patlayacak da ölürüm gibi bi dertleri yok
Yine kınama sonra da yayın yasağı vs vs ...
Verilen kıymet bu maalesef:KK43:

Sanırım canlı bomba canım bilgi yok hani kaç yaralı kaç ölü var oda söylenmiyor ama pencereden baktığımda caddeden hastaneye doğru yada adliyeye doğru ambulanslar gidiyor

Bu arad a normal yediklerine gore çok sanki zamana yayıp da yesene

Canım istemedi Cnm dün akşam da bugün öğlende zaten akşam yemeği yemem artık üzerine De bir soda içtim şimdi De Türk kahvesi içeceğim

İyi akşamlar kızlar,bugün temizlik yaptım yoruldum.sonra yürüyüş bisiklet derken bittim resmen...

Sabah:
1 küçük peynirli gözleme
Zeytin
Domates
Salatalık
Pastırma
Kaymak

Akşam:
1 kepçe yuvalama çorbası
2 kaşık et sote
1 küçük kase süzme yoğurt

Spor:1 saat yürüyüş,30 dk bisiklet:KK76: