- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
geliyor ara ara ama . yazıyorKızlar bu arada @sarfansarisi inşallah doğru yazmisimdir
Baygidir yok mu ben mi göremiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geliyor ara ara ama . yazıyorKızlar bu arada @sarfansarisi inşallah doğru yazmisimdir
sağ ol canım . ağırlaşmadım henüz . iyiyim şükür . yeşil çay içtim bugün çokca. bi de atom içtim.Canım geçmiş olsun inşallah agırlaşmadan atlatırsın. Kahveyi içememene üzüldüm bir dahaki sefere içersin daha hızlı olursan tabi işin zor hem çocuklar var bi yandan kahvaltı hazırlıyosun kendin hazırlanıyosun allah kolaylık versin canım.
ne güzel biz burda hasretiz kara keyfini çıkarın canımGünaydın kızlarrr
İzmire kar yağıyor o kadar güzel yağıyor biz Bursa'dan İzmire geldik oraya yağıp buraya yağmayınca kızım eski fotoğraflarına bakıp anne kar Bursa'da vardı demi diyordu kahvaltıdan sonra kızımla kartopu oynarızz
geçmiş olsun canımdüzce de hava -7
alışkın olmadığımız bi soğuk var . tüm dünyada aynı şekilde soğuk.
Allah dışarıda olanlara yardım etsin. dışarıda çalışanlara. dağlardaki askerlerimize .
sabah 2 yumurta , lor
1 bardak sütlü türk kahvesi yaptım ama içemeden indim aşağı. koştururken kalmış bardağımda. arabaya binince aklıma geldi. bu yudum almıştım sadece. ağzımda kahve tadı kaldı. keşke içeydim diye kızdım kendime . az koştur evden çıkarken Dilek. dedim ama . hep yaptığm ve ders almadığım bi şey zaten bu .kahveyi ocağa koyarken bu kez unutmayacağım , içeceğim diyerek pişiriyorum hep ama .
öğlene patates yemeği. arnavut biberi turşusu .
ara öğün olarak portakal getirdim. 2 adet de limon var. hala tam iyi sayılmam. bu kadar ile atlatmış olayım inşallah. kırgınlık halsizlik yok çok şükür . ama burun var biraz bugün. boğazımın gıcığı ise daha hafif.
nohut ısladım. abla pişirir artık inşallah.
sabah çıkmadan çocuklara pankek pişirdim. üstüne tereyağı sürdüm üst üste koydum bıraktım. yiyemedim bile.![]()
Ogle yemeğim
afiyet olsun canım
Biberli Çökelekli yumurta
1 yemek kaşığı yoğurt
Buruksel lahanası ve çiğ soğan
Selamlar
Bugün niyetliyim inşallah ALLAH kabul ederse.
Sahurum
2 haşlanmış yumurta
Bir küçük dilim peynir
6 tane zeytin
2 tb ekmeği kızarmış
2 kuru kayısı
4 bardak da su içtim keşke daha fazla içebilseydim. Şimdilik çok iyi gidiyor inşallah böyle devam eder.
Akşam
Et sote
1 kaşık bezelyeli pilav
1 kase yoğurt
Sonrasında da çay çay çay
Allah kabul etsin şekerim.Selamlar
Bugün niyetliyim inşallah ALLAH kabul ederse.
Sahurum
2 haşlanmış yumurta
Bir küçük dilim peynir
6 tane zeytin
2 tb ekmeği kızarmış
2 kuru kayısı
4 bardak da su içtim keşke daha fazla içebilseydim. Şimdilik çok iyi gidiyor inşallah böyle devam eder.
Akşam
Et sote
1 kaşık bezelyeli pilav
1 kase yoğurt
Sonrasında da çay çay çay
Canım normal patates sulusu gibi yapıyordum patates miktarı yarısını koy yemeğin miktarına göre de yarım cay bardagindan fazla bulguru koy çok kısık ateşte yapma kıvamı daha güzel oluyor içine havuç da koyabilirsin kuru biber domates zevkine kalmis ben yerken limon da koyarimCanım çorbanın tarifini verir misin
Bende soganciyim her yemekle yerim eşimi de alistirdim ağız kokusu olmasın diyeAfiyet olsun ellerine sağlık
Dikkat ettim de çiğ soğanı bayağı tuketiyorsun
Canım sinavim var ugrayamam demişti zatenKızlar bu arada @sarfansarisi inşallah doğru yazmisimdir
Afiyet olsun ellerine sağlık
Dikkat ettim de çiğ soğanı bayağı tuketiyorsun
Onların hepsini tavada kavur zeytinyağı ile limonla yesillilerle oooosoğan sarımsak ve salçaya bayılırım ben :) mümkün olsa tatlılara bile koyarım![]()
Bence senin yapmayı dusunduklerin gayet yerinde sporu ac karnına yapmamaya dikkat et ac karnına kaslar eriyorKizlar ben kilo vermek icin degil ama almamak, kilo almadan kaslarimi guclendirmek icin yine buralarda olcam insallah. kendime uygun bir diyet ve yasam sekli olusturmak istiyorum. fikirlerinizi benimle paylasabilirsiniz.
simdilik tatlidan,sekerli iceceklerden, kizartmalardan ve hamur isinden uzak durarak ve fazla yemek yemeyerek deniycem. gunde 1 saat sporuma devam edicem ama spora tamamen iyilesince baslamak istiyorum.![]()
:))Onların hepsini tavada kavur zeytinyağı ile limonla yesillilerle oooo
geçmiş olsun canım.Selam kızlar
Dünkü menüler
Sabah evde değildim hastanedeydim kahvaltı yapamadım
Öğlen dışarıda 1 kuşbaşılı pide
Akşam evde zeytinyağlı pırasa salata ayran sonrasında da 1dolu kase bol narlı aşure
Bu sabah yürüyüş yok hastayım boğazlarım şiş
Kahvaltı 2 haşlama yumurta peynir zeytin 2 gün kurusu kayısı ceviz mandalin
Ara 2 mandalin
Akşama da gene pırasa var evde benden başka yiyen yok belki yanına çorba olur