Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım geçmiş olsun inşallah agırlaşmadan atlatırsın. Kahveyi içememene üzüldüm bir dahaki sefere içersin daha hızlı olursan tabi işin zor hem çocuklar var bi yandan kahvaltı hazırlıyosun kendin hazırlanıyosun allah kolaylık versin canım.
sağ ol canım . ağırlaşmadım henüz . iyiyim şükür . yeşil çay içtim bugün çokca. bi de atom içtim.

Günaydın kızlarrr
İzmire kar yağıyor o kadar güzel yağıyor biz Bursa'dan İzmire geldik oraya yağıp buraya yağmayınca kızım eski fotoğraflarına bakıp anne kar Bursa'da vardı demi diyordu kahvaltıdan sonra kızımla kartopu oynarızz
ne güzel biz burda hasretiz kara keyfini çıkarın canım:KK36:

düzce de hava -7
alışkın olmadığımız bi soğuk var . tüm dünyada aynı şekilde soğuk.
Allah dışarıda olanlara yardım etsin. dışarıda çalışanlara. dağlardaki askerlerimize .

sabah 2 yumurta , lor
1 bardak sütlü türk kahvesi yaptım ama içemeden indim aşağı. koştururken kalmış bardağımda. arabaya binince aklıma geldi. bu yudum almıştım sadece. ağzımda kahve tadı kaldı. keşke içeydim diye kızdım kendime . az koştur evden çıkarken Dilek. dedim ama . hep yaptığm ve ders almadığım bi şey zaten bu .kahveyi ocağa koyarken bu kez unutmayacağım , içeceğim diyerek pişiriyorum hep ama . :kızgın::kızgın:

öğlene patates yemeği. arnavut biberi turşusu .
ara öğün olarak portakal getirdim. 2 adet de limon var. hala tam iyi sayılmam. bu kadar ile atlatmış olayım inşallah. kırgınlık halsizlik yok çok şükür . ama burun var biraz bugün. boğazımın gıcığı ise daha hafif.

nohut ısladım. abla pişirir artık inşallah.
sabah çıkmadan çocuklara pankek pişirdim. üstüne tereyağı sürdüm üst üste koydum bıraktım. yiyemedim bile.:KK22:
geçmiş olsun canım :KK36:

Ogle yemeğim
afiyet olsun canım:KK36:

Biberli Çökelekli yumurta
1 yemek kaşığı yoğurt
Buruksel lahanası ve çiğ soğan

Selamlar
Bugün niyetliyim inşallah ALLAH kabul ederse.

Sahurum
2 haşlanmış yumurta
Bir küçük dilim peynir
6 tane zeytin
2 tb ekmeği kızarmış
2 kuru kayısı

4 bardak da su içtim keşke daha fazla içebilseydim. Şimdilik çok iyi gidiyor inşallah böyle devam eder.

Akşam
Et sote
1 kaşık bezelyeli pilav
1 kase yoğurt

Sonrasında da çay çay çay

Selamlar
Bugün niyetliyim inşallah ALLAH kabul ederse.

Sahurum
2 haşlanmış yumurta
Bir küçük dilim peynir
6 tane zeytin
2 tb ekmeği kızarmış
2 kuru kayısı

4 bardak da su içtim keşke daha fazla içebilseydim. Şimdilik çok iyi gidiyor inşallah böyle devam eder.

Akşam
Et sote
1 kaşık bezelyeli pilav
1 kase yoğurt

Sonrasında da çay çay çay
Allah kabul etsin şekerim.

Canım çorbanın tarifini verir misin
Canım normal patates sulusu gibi yapıyordum patates miktarı yarısını koy yemeğin miktarına göre de yarım cay bardagindan fazla bulguru koy çok kısık ateşte yapma kıvamı daha güzel oluyor içine havuç da koyabilirsin kuru biber domates zevkine kalmis ben yerken limon da koyarim

özlemcim allah kabul etsin
bana gelince kahvaltım= 1 yumurta +2 tam buğday ekmeği+labne peyniri + 2 ad. zeytin
akşam= salçalı köfte+turp salatası+kereviz salatası +acı turşu
kereviz salatasını ilk kez yapıcam bakalım nasıl bişey
yemeğinide çok severim ama yalnız yenmiyor bekarken annemle yerdik annem çok güzel yapar
bende mahrum kalmıyayım salatasını yapayım dedim
yarın yeni gelinimize davetliyiz seramik tencere alayım diyorum hediye yarın ona bakıcaz
şimdilik bu kadar kızlar:KK36:

Kizlar ben kilo vermek icin degil ama almamak, kilo almadan kaslarimi guclendirmek icin yine buralarda olcam insallah. kendime uygun bir diyet ve yasam sekli olusturmak istiyorum. fikirlerinizi benimle paylasabilirsiniz. :cool:
simdilik tatlidan,sekerli iceceklerden, kizartmalardan ve hamur isinden uzak durarak ve fazla yemek yemeyerek deniycem. gunde 1 saat sporuma devam edicem ama spora tamamen iyilesince baslamak istiyorum. :KK39:
Bence senin yapmayı dusunduklerin gayet yerinde sporu ac karnına yapmamaya dikkat et ac karnına kaslar eriyor

Selam kızlar

Dünkü menüler

Sabah evde değildim hastanedeydim kahvaltı yapamadım

Öğlen dışarıda 1 kuşbaşılı pide

Akşam evde zeytinyağlı pırasa salata ayran sonrasında da 1dolu kase bol narlı aşure

Bu sabah yürüyüş yok hastayım boğazlarım şiş

Kahvaltı 2 haşlama yumurta peynir zeytin 2 gün kurusu kayısı ceviz mandalin

Ara 2 mandalin

Akşama da gene pırasa var evde benden başka yiyen yok belki yanına çorba olur

Selam kızlar

Dünkü menüler

Sabah evde değildim hastanedeydim kahvaltı yapamadım

Öğlen dışarıda 1 kuşbaşılı pide

Akşam evde zeytinyağlı pırasa salata ayran sonrasında da 1dolu kase bol narlı aşure

Bu sabah yürüyüş yok hastayım boğazlarım şiş

Kahvaltı 2 haşlama yumurta peynir zeytin 2 gün kurusu kayısı ceviz mandalin

Ara 2 mandalin

Akşama da gene pırasa var evde benden başka yiyen yok belki yanına çorba olur
geçmiş olsun canım.
dikkat et . güzel yemişsin ama . sıvı da tüket ılık ılık . sıcak sıcak .

ficans ficans bizde de benden başka yiyen yoktu buzluğa attık bir kısmını. hatırlattığın iyi oldu çıkartayım yarın :)

geçmiş olsun canım birimiz bitiyor diğerimiz başlıyor

Back
X