Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bence de başla .
yoğurt olunca başla diyebilirim sana. yoksa çok sağlıksız bi diyet
zaten yoğurt kalorisi düşük canım 1 hafta yapamam ama en fazla 3-4 gün dayanırım sanırım. bakalım yarın duruma göre çorbam kalmazsa öğlene vs de yemeğim yok ya başlarım

Yürüyüş felan yapmam gerekiyormu ben ev hanımıyım malum hareketsızım
Bu arada boyuma göre kilom çokmu
160
70kg
ben ev hanımı ve çocuk yokken . açıyordum müzik kanalını dans ediyordum.
1 saat kadar .
ama her dans sonrası deli gibi acıkıyordum .o ayrı tabi.

bir de plates yaptım 3-4 yıl kadar düzenli.
onu da bıraktım baya oldu

sen yap bi şeyler ama daha çok küçük yaşın

zaten yoğurt kalorisi düşük canım 1 hafta yapamam ama en fazla 3-4 gün dayanırım sanırım. bakalım yarın duruma göre çorbam kalmazsa öğlene vs de yemeğim yok ya başlarım
annen yemek yapmıyor mu . sen ailenle yaşıyorsun demi. tek yaşıyorsun gibi anlatıyorsun

Geçen hafta üretiker oldum kortizon ve alerji ilaçları kullanıyorum acayip iştahım açıldı kendimi tutamıyorum :KK42: tuz ve domates .salça yasak ne yiyeceğimide şaşırdım

zeynep4 zeynep4

upload_2017-1-11_16-2-53.webp

ben ev hanımı ve çocuk yokken . açıyordum müzik kanalını dans ediyordum.
1 saat kadar .
ama her dans sonrası deli gibi acıkıyordum .o ayrı tabi.

bir de plates yaptım 3-4 yıl kadar düzenli.
onu da bıraktım baya oldu

sen yap bi şeyler ama daha çok küçük yaşın
Hergun yürüyüş yapıyım o zaman bır saat falan

annen yemek yapmıyor mu . sen ailenle yaşıyorsun demi. tek yaşıyorsun gibi anlatıyorsun
ailemle yaşıyorum canım babam halam kardeşim ben . annemle babam ayrı. halamda yapıyor yemek ama genelde çorbaları vs ben yapıyorum yemek olsa da olmasa da mutlaka çorba yapıyorum sevdiğim için :) bazen bakıyorum bizimkilerde içiyor çorbadan bazen içmiyorlar belli olmuyor

48 ve 63 kg arası yazıyo demi o
Yani normale bile girsem müthiş bişey benim için

ailemle yaşıyorum canım babam halam kardeşim ben . annemle babam ayrı. halamda yapıyor yemek ama genelde çorbaları vs ben yapıyorum yemek olsa da olmasa da mutlaka çorba yapıyorum sevdiğim için :) bazen bakıyorum bizimkilerde içiyor çorbadan bazen içmiyorlar belli olmuyor
bilmiyordum canım . pardon .

bazı yerlerde türk kahvesi şekersiz 0 kalori yazıyor bazı yerde 7 kalori hangisine inanacağım şaşırdım

bazı yerlerde türk kahvesi şekersiz 0 kalori yazıyor bazı yerde 7 kalori hangisine inanacağım şaşırdım
kız sıfır olsa ne olur 7 olsa ne olur . 7 bi kalori sayılmaz bana göre.
sen iç. ben izin veriyorum . :KK53:
üstelik yağları da yakar galiba kahve. meto hızlandırır . bence tabi:KK14:

kız sıfır olsa ne olur 7 olsa ne olur . 7 bi kalori sayılmaz bana göre.
sen iç. ben izin veriyorum . :KK53:
üstelik yağları da yakar galiba kahve. meto hızlandırır . bence tabi:KK14:

günde 3-4 fincan içiyorum ben :)

:KK57:18 kilomu vericem:KK57:

ideal kg'nu yakalamak istiyorsan öyle olacak cnm ben 10 kg verdim 24 ekimden bu yana ki ilk ay ful kaçamaklıydı. daha 10 kg vermeyi düşünüyorum

Back
X