• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyet olsun canım.
Kulak ağrısı çok kötü yaaa geçmiş olsun
sağol canım
Avvvv olmadı
Evet vizyonda
140 yıl uyumaları gerekirken uyanıyorlar hani
Aynı film mi
evet canım o..küçüktü seninkiler diye biliyorum..yani onların beklediği gibi uzaylı savaşlı falan değil:KK48:

Gecmis olsun canim kızına
Tost biraz büyük geldi yoksa resimde mi oyle
sağol canım..1 lavaştan canım klasik boyu zaten..

Sersum
Geçmiş olsun kızına
Zordur kulak ağrısı
sağol canım..

Dünden beri burada acayip fırtına var gece resmen çatı uçtu şansım bizde uyuyamiyorum diye film izledik 'dalga' tv de ilk tusunami ile ilgili bir film SI inanın o fırtına da o film acayip oldu kendimi o kadar kaptirdimki bir ara dusecem sandim:KK70::KK70::KK70:
kendimizi kaptırdık ortama uyduk diyorsunuz:KK48::KK48:

sağol canım
evet canım o..küçüktü seninkiler diye biliyorum..yani onların beklediği gibi uzaylı savaşlı falan değil:KK48:

sağol canım..1 lavaştan canım klasik boyu zaten..

sağol canım..

kendimizi kaptırdık ortama uyduk diyorsunuz:KK48::KK48:
Evet 10 has ve 6 yas
Bize uyumaz o. Film

Tarhana corbasi iciyorum .bol baharatli
Siz hangi baharatlari seversiniz

Neden ki
Kırpmayı deneyin bi

Seyla oğlun inat mı
Saçları dik
Öyle der eski kadınlar
Kahvaltım
Hamur kızarması
Kendime yağsız tavada yaptım
İçine
2 yumurta
Yarım çay bardağı süt
1 bardak un
Yarım paket kabartma tozu
150 gr ezine peyniri

Doğru tesbit bravo! Baba oğul acayip inatlar. Hep idare etmek gerekiyor.

Sabah kahvaltım.
Tahinli pekmez ve acılı ezme 2 inçe dilim ekmek.

Eklentiler

• IMG_0379.webp
    IMG_0379.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 42
selam canlar..dün yoğun bir mesaiydi gene..regl de olunca belim baya ağrıdı..saat 8 de geldim akşam yemekte 2 köfte ve 1 tavuk sote vardı yanında az patates salatası ezogelin yedim..kızım piliç çevirme sipariş etmişti ,eşimde börek söyledi..8 bucukta onlarla da sofraya oturdum ama 1 parça tavuk yedim sadece çay içtim..

bu sabah
:kk77::kk77::kk77:
Eki Görüntüle 1947079
ev sucuğu
tam buğday lavaşından tost
1 yumurta
zeytin peynir
:kk77::kk77::kk77:

kızımın kulağı gene ağrıdı gece..yarına randevu aldım gideceğiz..:KK51:bugün evi silip süpürmeyi planlıyorum halim olursa..halsizlik hala devam ediyor:KK51::KK51:
Cook lwzzetli gorunuo mamalarin canm afiyet olsun
ben butun hepsini severim hatta her baharati denemek gibi hobim vardir sebzelere bile butun baharatlardan atar ole yerim:))

Evet 10 has ve 6 yas
Bize uyumaz o. Film
aynen canım:KK66:

Cook lwzzetli gorunuo mamalarin canm afiyet olsun
ben butun hepsini severim hatta her baharati denemek gibi hobim vardir sebzelere bile butun baharatlardan atar ole yerim:))
sağol canımcım..ben de baharatlı yerim her türlü baharatı da denerim senin gibi..:KK39:

Kizlar evde hamladim valla seminerimi yaziorum bi yandan iyi oldu gerci ama okullar acilsin demeden de edemiorum
kimimiz evde oturmak ister kimimiz işe gitmek ister:confused:

alışverişe gittim markete evde limon bile kalmamıştı..geldim onları yerleştirdim..:KK47:
akşama kuru fasulye var..azcık da çiğköfte aldım..kızım yedi ben de 2 tane çiğköfte..
1 küçük elma ve mandalina yedim arada..:KK39:

1 kupa form kayisili cay ictim simdi kocaman bir bardak tarcinli su var sirada.
oglen icin evden yarim tavuk izgarali sandvic ve 1 kase cilek getirdim.
sonra 1 saat spor yaparim dunku gibi.
aksam menum hazir degil henuz.

Butun baharatlari seviyorum. Dunya mutfaklarini denemeyi onlarin farkli baharatlarini kullanmayi da seviyorum. mesela meksikalilar karpuz, kavun gibi meyvelere eksili acili hafif tuzlu bir baharat serpip oyle yiyorlar. cok hosuma gitti baharattan bende aldim ben de oyle yemeye basladim. :rolleyes:

Bende seninle aynı düşünüyorum gerçi hava soğuk ama
evet soguk canm tek sorun o bahar olsa beni zaten kimse eve sokamaz okulda ogrencilerle top oynarim ip atlarim

Butun baharatlari seviyorum. Dunya mutfaklarini denemeyi onlarin farkli baharatlarini kullanmayi da seviyorum. mesela meksikalilar karpuz, kavun gibi meyvelere eksili acili hafif tuzlu bir baharat serpip oyle yiyorlar. cok hosuma gitti baharattan bende aldim ben de oyle yemeye basladim. :rolleyes:bende hindistan baharatlarini merak ediorum cok meshur oldgunu duydum

Kizlar ozellikle dogadan form cayi icenler size bir sorum olacak.
Gecen hafta kabiz olmustum bircok sey denedim fayda vermedi sonra kayisi ve form cayi denememi tavsiye ettiler. Pazar gunu evde oldugum icin butun gun sanirim 4 kupa form caydan ictim. 2 adette kayisi kurusu yedim pazar ve pazartesi icim disim temizlendi super oldu. sonra dun aksama kadar icmedim kayisi yememe ragmen yine problem oldu.
kutunun uzerinde gunde kac kez icilir yada ne zaman icilse daha faydalidir yazmiyor. ben de duzenli olarak icersem sorun olmaz diye dusunuyorum ama miktarini bilemiyorum. aranizda fikri olan var mi?

evet soguk canm tek sorun o bahar olsa beni zaten kimse eve sokamaz okulda ogrencilerle top oynarim ip atlarim

Hindistan baharatlarindan curry var insanin tenini kokutuyor seviyorum ama cok kullanamiyorum o yuzden. baska bilmiyorum arastirmak lazim aslinda. ben amerikada oldugum icin daha cok guney amerika ulkelerinin yemeklerini merak ediyorum sanirim. hep onlari deniyorum.

Galiba cevabimi aldim sizinlede paylasayim. hergun icmek bagirsaklari tembellestiriyormus yani hergun icmek zararliymis. 2-3 haftada bir 2 gun kur yapmak iyi geliyormus bende oyle yapicam.

Back
X