Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde seninle motive oluruz inşallahHoşbuldum canım...
İnşallah canım,allahım şifasını versin...
Artık bırakmıycam canım,kararlı bi şekilde devam edicem...
Hoşbuldum canım,bu sefer gerçekten çok motive ve inançlıyım.bu kez başarıcam..
canm benm tatildeyim bnde ama esimi gonderdim ben ailemle kaldim ins girerim bundan snra daha sik bnde sizi ozledim cok yazin boyle oluo topik
ay cok uzuldum bak simdi canm ya allah yardimcisi olsun tum dualarimiz onunda insallh tez zamanda iyilesirMerhaba kızlar
Sersum la konuştum malesef babası tekrar ameliyat olacakmış
Moralleri çok bozuk.
Dualarinizi esirgemeyin kızlar
Rabbim inşallah sağlık sıhhat verir de eski sağlığına kavuşur aynı şeyler yaşanmaz.
Çok zor Allah yardımcıları olsun.
Oh oh ne güzel tatilin tadını çıkar canım benim yine yorucu bir sene bekliyor seni.canm benm tatildeyim bnde ama esimi gonderdim ben ailemle kaldim ins girerim bundan snra daha sik bnde sizi ozledim cok yazin boyle oluo topik
ay cok uzuldum bak simdi canm ya allah yardimcisi olsun tum dualarimiz onunda insallh tez zamanda iyilesir
bizde seninle motive oluruz inşallah
moral bozmak gibi olmasın ama baba evinde zor diyet yapmakBende bugun regl olcak gibiyim karnim inanilmaz agridi bakalim bi olsam da sisiligi inse
Tatilde oldgun icin yedim genellikle ama dikkat ederek yedim tabiki sanirim 1.5 kilo civar aldim smdi baslim yeniden de onu da insallh verim
bu kez olacak inşallah . hoş geldin yeniden.Hoşbuldum canım...
İnşallah canım,allahım şifasını versin...
Artık bırakmıycam canım,kararlı bi şekilde devam edicem...
Hoşbuldum canım,bu sefer gerçekten çok motive ve inançlıyım.bu kez başarıcam..
afiyet olsun canım .Bugün yediklerimi yazayım:
Sabah:2 dilim çavdar ekmeği,Lor peyniri,5 zeytin,1 haşlanmış yumurta,Domates,Salatalık
Ara:1 armut,10 badem
Öğle:8 kaşık kabak yemeği,salata,1 bardak ayran,2 dilim çavdar ekmeği
Ara:1 armut,yarım paket form bisküvi
Akşam:4 küçük köfte,2 dilim çavdar ekmeği,salata,4 kaşık yoğurt
tatitle çıkınca herkes aldı malesef.Bende bugun regl olcak gibiyim karnim inanilmaz agridi bakalim bi olsam da sisiligi inse
Tatilde oldgun icin yedim genellikle ama dikkat ederek yedim tabiki sanirim 1.5 kilo civar aldim smdi baslim yeniden de onu da insallh verim
biraz öyle.moral bozmak gibi olmasın ama baba evinde zor diyet yapmak
güzel gidiyorsun leylakcım.İyi geceler kızlar.bugün yediklerimi yazayım..
Sabah:1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,2 dilim çavdar ekmeği,lor peyniri,domates,salatalık
Ara:3 kuru kayısı,10 badem
Öğle:2 yumurtalı melemen,salata,1 bardak ayran,2 dilim çavdar ekmeği
Ara:yarım paket form bisküvi
Akşam:domates ve biberle 2 dilim ekmek
1 saat yürüyüş
diyetdaşım aynenHayırlı Sabahlar Kızlar Regl Olucam Sanırım Aşırı Şişlik Başladı![]()
aynen Z zeze_35 yatılı misafir var. börek çörek abur cubur var. onlar varken insan kalkıp başka (diyete uygun) yemek hazırlamıyor. önünde hazır olan yemeği yiyor. bir alıyorum bir veriyorum kaç haftadır. artıdayımGünaydın kızlar haftasonu misafirim vardı yatılı bol bol yedikizole gibi ben de bayramdan sonra toparlayamadım kendimi kendime gelmem lazım