Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sorunum da ikindi canim aksam yemek bile yemem hatta hic canim biswy de cekmez ac uyurum ama canim bisey cekmez ama o ikindi yok mu o ikindi neler cekio canmŞUNU ANLADIM KIZLAR GÜN İÇİNDE BİR ŞEKİLDE HERKESS İDARE EDİYOR AMA AKŞAM PROBLEM HERKES YA İŞTEN YA DA EŞLERLE OTURMAKTAN KAÇIRIYORRR AKŞAM YEMEK YEMEDEN HAFİF ŞEYLERLE GEÇİRMENİN O KADAR YARARI VARKİİİİ HEMEN FARK ETTİRİYOR AKŞAMA ÇÖZÜM BULMALIYIZZZZZZZZZZZZ NE YAPALIM ?????????
seylanin coxuklar okula basladi ama giriodu o yine de demirleke evini ve xocuklarini duzene sokmaya calisodu giremeyecegini soylemisti sersum babasini kaybetti canim
aa çok üzüldümBenim sorunum da ikindi canim aksam yemek bile yemem hatta hic canim biswy de cekmez ac uyurum ama canim bisey cekmez ama o ikindi yok mu o ikindi neler cekio canm
seylanin coxuklar okula basladi ama giriodu o yine de demirleke evini ve xocuklarini duzene sokmaya calisodu giremeyecegini soylemisti sersum babasini kaybetti canim
ameliyattan sonra kotu olmus ikinci bi ameliyat oldu bizde cok ama cok uzuldukaa çok üzüldümiyiydi en son durumu iyiye gidiyordu hatta
ameliyattan sonra kotu olmus ikinci bi ameliyat oldu bizde cok ama cok uzulduk
Canm hayirli yolculuklar insllah guzelce atlatirsin butun hazorliklarini:)Selam kızlar..
Bende sabah 1 yumurta+1 kase yoğurt+2 gün kurusu yedim..
Bugün 14,30 da yola çıkıyorum.. malum 10 gün tatil.. memlekete gidiyorum inşallah. fırsat buldukça girerim nete..ama yoğun geçecek bu tatil biraz benim için. Bayramdan çok düğün hazırlıklarıyla geçecek malum.. çok işim var çooookkkkkk...Ama güzel şeyler bunlar...
Benim tek sıkıntım süremin çok kısıtlı olması düğün öncesinde hazırlık için.. memlekette olsam herşeyi hallederim ama uzak olunca çok zor.. Neyse artık. Allah büyük.. hallolur inşallah...![]()
Amin canım inşallah...☺Canm hayirli yolculuklar insllah guzelce atlatirsin butun hazorliklarini:)
ne guzel sen inat ettigin icin zayiflayabildin ben de skimtidan yiyorum resmen bu aralar ayni durumdayiz ama bugun bi karar aldim benim dur demem lazim kilo da aliorum cnku hep bi kisir dongu benim senin kisin yaptigin gibi iradeli olmam lazimtünaydın kızlar ayy akşam çok acıktım ama inat ettim yemedim :)
sabah
1 kepekli simit
hamburger peynirli omlet
biber
domates
1 dilim hindi jambon
3 dilim sucuk
2 ufak parça sosis
peynir
yarım çay kaşığı fındık kreması
öğlen
1 adet garnitürlü enginar
1 kase marul salatası
1.5 kepçe sulu ekşili köfte
şimdi
1 fincan sade türk kahvesi
canm ya cok ozledim seni gel bi an onceslm kızlar bu aralar çok yogunum gelemiyorum olabildiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum hepinizi öpüyorum