Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yemeğim

1 bardak ayran
kıymalı yumurta
2 tane acı biber turşusu
acılı köri soslu noodle
az salata

oyy kulaklarımdan dahi ateş fışkırıyor acıdan

ŞUNU ANLADIM KIZLAR GÜN İÇİNDE BİR ŞEKİLDE HERKESS İDARE EDİYOR AMA AKŞAM PROBLEM HERKES YA İŞTEN YA DA EŞLERLE OTURMAKTAN KAÇIRIYORRR AKŞAM YEMEK YEMEDEN HAFİF ŞEYLERLE GEÇİRMENİN O KADAR YARARI VARKİİİİ HEMEN FARK ETTİRİYOR AKŞAMA ÇÖZÜM BULMALIYIZZZZZZZZZZZZ NE YAPALIM ?????????
Benim sorunum da ikindi canim aksam yemek bile yemem hatta hic canim biswy de cekmez ac uyurum ama canim bisey cekmez ama o ikindi yok mu o ikindi neler cekio canm
seylanin coxuklar okula basladi ama giriodu o yine de demirleke evini ve xocuklarini duzene sokmaya calisodu giremeyecegini soylemisti sersum babasini kaybetti canim

Aslina bakarsaniz bem ole pogaca borek falan yemiorum kizlar arada esime guzel kek ya da brovni falan yaparsam onlardan yiyorum o kadar ne zaman protein agirlikli beslensem vucudum forma girio ama tartida kesin agir cikiorum cnku kas yapmis oluorum vucudum iyi kas yaotgimi da bliorum diyetisyen cok iyi dio ama kas da olsa ben agir cikinca sinirleniorum bu cok sacma:)

Benim sorunum da ikindi canim aksam yemek bile yemem hatta hic canim biswy de cekmez ac uyurum ama canim bisey cekmez ama o ikindi yok mu o ikindi neler cekio canm
seylanin coxuklar okula basladi ama giriodu o yine de demirleke evini ve xocuklarini duzene sokmaya calisodu giremeyecegini soylemisti sersum babasini kaybetti canim
aa çok üzüldüm :( iyiydi en son durumu iyiye gidiyordu hatta

günaydınnn :kahve:

Sabah
08:30

peynir
domates
salatalık
zeytin
ve maalesef 1 adet simit yedim :olamaz:

bazen canım çok çekiyor yemiyorum diretiyorum ama bugün yedim ne yazıkki :KK61:

Öğlene ıspanakla yoğurt var onu yerim başkada birşey yemem akşama sporum var daha fazla çalışıp kalori harcarım artık :ukala:

Bildirim time.
Rumuz;nslhn001
Geçen hafta:62.500
Bu hafta:62.400
Fark:---100

Buna da şükür. Aynı kalmaktan iyidir.
Herkese bol şans.
Bugün arkadaşıma oturmaya gidicem. Biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var. Sonra görüşürüz kızlar.

Selam kızlar..
Bende sabah 1 yumurta+1 kase yoğurt+2 gün kurusu yedim..
Bugün 14,30 da yola çıkıyorum.. malum 10 gün tatil.. memlekete gidiyorum inşallah. fırsat buldukça girerim nete..ama yoğun geçecek bu tatil biraz benim için. Bayramdan çok düğün hazırlıklarıyla geçecek malum.. çok işim var çooookkkkkk...:olamaz: Ama güzel şeyler bunlar...:KK68:
Benim tek sıkıntım süremin çok kısıtlı olması düğün öncesinde hazırlık için.. memlekette olsam herşeyi hallederim ama uzak olunca çok zor.. Neyse artık. Allah büyük.. hallolur inşallah...:KK39:

Selam kızlar..
Bende sabah 1 yumurta+1 kase yoğurt+2 gün kurusu yedim..
Bugün 14,30 da yola çıkıyorum.. malum 10 gün tatil.. memlekete gidiyorum inşallah. fırsat buldukça girerim nete..ama yoğun geçecek bu tatil biraz benim için. Bayramdan çok düğün hazırlıklarıyla geçecek malum.. çok işim var çooookkkkkk...:olamaz: Ama güzel şeyler bunlar...:KK68:
Benim tek sıkıntım süremin çok kısıtlı olması düğün öncesinde hazırlık için.. memlekette olsam herşeyi hallederim ama uzak olunca çok zor.. Neyse artık. Allah büyük.. hallolur inşallah...:KK39:
Canm hayirli yolculuklar insllah guzelce atlatirsin butun hazorliklarini:)

saat 14.30 gibi

1 büyük fincan sade türk kahvesi

akşam

1 tane karnıyarık
1 tane enginar
1 yk yoğurt
salata

biraz önce

1 tane kendi yaptğm çikolata
1 fincan sade türk kahvesi

tünaydın kızlar ayy akşam çok acıktım ama inat ettim yemedim :)

sabah
1 kepekli simit
hamburger peynirli omlet
biber
domates
1 dilim hindi jambon
3 dilim sucuk
2 ufak parça sosis
peynir
yarım çay kaşığı fındık kreması

öğlen

1 adet garnitürlü enginar
1 kase marul salatası
1.5 kepçe sulu ekşili köfte

şimdi

dün can sıkıntısından bu çikolataları yaptm feci sıkılıyorum bu aralar ne bir kitap okuyabiliyorum nede film izleyebiliyorum. o koltuktan diğerine gezip duruyorum

Eklentiler

• 21147127_1094149524053863_1096715351_o.webp
    21147127_1094149524053863_1096715351_o.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 37
slm kızlar bu aralar çok yogunum gelemiyorum olabildiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum hepinizi öpüyorum

tünaydın kızlar ayy akşam çok acıktım ama inat ettim yemedim :)

sabah
1 kepekli simit
hamburger peynirli omlet
biber
domates
1 dilim hindi jambon
3 dilim sucuk
2 ufak parça sosis
peynir
yarım çay kaşığı fındık kreması

öğlen

1 adet garnitürlü enginar
1 kase marul salatası
1.5 kepçe sulu ekşili köfte

şimdi

ne guzel sen inat ettigin icin zayiflayabildin ben de skimtidan yiyorum resmen bu aralar ayni durumdayiz ama bugun bi karar aldim benim dur demem lazim kilo da aliorum cnku hep bi kisir dongu benim senin kisin yaptigin gibi iradeli olmam lazim

slm kızlar bu aralar çok yogunum gelemiyorum olabildiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum hepinizi öpüyorum
canm ya cok ozledim seni gel bi an once

Back
X