Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Cok skiliorum diyet yaparken kizlar ya tam 3 gun yapiorum kilo veriorum snra bi bakiorum acikmisin kacamak yapmisim ertesi gun toplayamiorum bu kisir donguden biktim usandim artik ya bir hafta tam diyet yapsam zaten aliscam ama diorum ya bi kisir dongudur gdio ama moral bozmak yok ayda bir kilo bile versem yaza kadar 10 kilo olur sizin tattilma sikliginiz nedir

Cok skiliorum diyet yaparken kizlar ya tam 3 gun yapiorum kilo veriorum snra bi bakiorum acikmisin kacamak yapmisim ertesi gun toplayamiorum bu kisir donguden biktim usandim artik ya bir hafta tam diyet yapsam zaten aliscam ama diorum ya bi kisir dongudur gdio ama moral bozmak yok ayda bir kilo bile versem yaza kadar 10 kilo olur sizin tattilma sikliginiz nedir
zaten ne oluyorsa o kaçamaklarımız yüzünden oluyor..ben de daha tam toparlayamadım..beni de nöbetler bozuyor malum..inşallah bu kışı iyi değerlendiricem..hep beraber ulaşalım artık ideal kilomuza...En Büyük KKEn Büyük KKben hergün tartılırım kimse beni tutamaz:KK70::KK70:

selam kızlar..nihayet buraya gelme isteğim geldi..yanlış anlamayın sizleri özledim ama diyet modum anca geldi..artık kendimi toparlamalıyım..1 ay geçti bile hayat çok acımasız zaman su misali..Allah babamı cennetine kabul etsin inşallah...
kilo durumun inişli çıkışlı..birkaç güne kadar regl olucam sonrasında buradayım inşallah...nöbetler başladı ama kendimi nöbette tutuyorum..bir düzen almam lazım..inşallah sizlerle eski motivasyonuma dönerim..hepinizi öpüyorum..
Başın sağ olsun sersumcum.Allah mekanını cennet etsin

Merhaba kızlar
İyiyim şükür.
20 gün Ayvalik a gittim .çocuklarla Deniz ,kum,güneş. Güzeldi.3 gün oldu geleli.
Ev işleri vs.hava güzel olunca çocuklarla dışarı çıkıyoruz.park vs.
Ortanca oğlumuz 1. Sınıfa başlayacak.pazartesi alıştırma süreci 2 saat gidecek . 5 gün böyle gidecek inşallah.

Kahvaltı vs .artık bozdum diyet işini.bol ekmekle kahvaltı. Yapıyorum
Yumurta yemiyorum 1 aydır.toparlamam lazım.

zaten ne oluyorsa o kaçamaklarımız yüzünden oluyor..ben de daha tam toparlayamadım..beni de nöbetler bozuyor malum..inşallah bu kışı iyi değerlendiricem..hep beraber ulaşalım artık ideal kilomuza...En Büyük KKEn Büyük KKben hergün tartılırım kimse beni tutamaz:KK70::KK70:
kim tutar biziii hadi bakalim asla pes etmek yokkkk:):)

O zaman bugun tartida bi baslangic bildirimleri yapalim dimi ama kizlar :)
Rumuz aaadddaaa
Bugun 64.3
Hedef 59
Smdilik bu kadar yeterli mi seesumcum.bu sekilde mi baslayalim

Hosgelsin canm sen bozsan bile cok fazla almayan bi bunyen var ben bozsam aninda kilo olarak donen bi bunyeye sahibim:)
Aynen bende senin gibiyim yaa... verirken gitmek bilmiyor.. azcık fazla kaçırsam hemen yapışıyor.. :olamaz:
Günaydın kızlar.. :KK36:
Akşam: 1 kase çoban salata yanında 4 adet balık kroket yemiştim.. (19.00 gibi)
saat 22.00 de ise birazcık siyah üzüm ve 1 bardak süt içmiştim.. Aslında gece meyve yemem ama üzüm yemek istedim.. ve meyve yiyincede yanında mutlaka yoğurt yada süt tüketmeye çalışıyorum.. :KK39:
kahvaltım: 1 orta boy kase 3 kaşık yulaf ezmesi+2 kaşık nesfit+birazcık kuru üzüm+ yarım yağlı süt ile hazırlanmış müsli..
şimdi de şekersiz çay ve bol su içmeye devam.
. :super:

yaz ın hep böyle bence şimdi toparlanma vaktii cnm üzme hep beraber yapıcaz inşaallahhhhhhhhhhhhhhh

bugün regl oldum kızlarrr bayağı erken oldum beklemiyordumm

rumuz: Onclmelek
3 hafta Önce : 58.5 kg
bu hafta : 59.5 kg
fark : +1 kg

ama inanaıyorum ben yapıcaz ve hedefimi küçültüyorum 57 ilk hedef onu sağlamlaştırmak sonrasında ikinci hedef yapıcam şuan 58 - 59 arası gidip geliyorum. bunu 57 de sabit kılmalıyım

Bu renk.bi gün boya yaptım.bi gün dinlendim.o şekilde 7 gün boya yaptım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 38
Eşim masa yapmış biz yokken.
Sandalyeler 15 yıllık değişmesi lazım
Şimdilik kapladım
Evde bordo kumaş vardı,bir kaç ay sonra daha hoş kumaşla kaplamayı düşünüyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 39
Yastıkları söktüm makinada yıkadım.yıkanacak 1 yorgan ve 3 yastık kaldı.
Kızımızın 2 yaş aşısını yaptırdık bugün.
Evde kum havuzu yaptım .çöpe atacaktım.büyük bir vazonun içindelerdi 10 yıldır .

Durum bu ..kahvaltıyı fala kaçırdım yine

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 36
Sabah taze lor ıle kurabiye yaptım.ayvalıktan getirmiştim .buralarda bulunmuyor

Back
X