Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kizlar ben geldim .
Bugunun kisa ozetin yapayim
Sabah uyanir uyaaz 1 bardak kaynar su icine bal sirke limon ekledim icdim ardindan kahvalti yapdim.
Kahvalti menum.
Yarim tatli kirmizi biber
1 aci biber
2 yumurta ustu bol pul biberli
Cay
Azacik peynir uzeri corek otu serpdim
Maydonuz dogradim ustune yarim limon sikdim..
Ekemk yemedim.
Evi temizleyib spor yapdim simdi qutardim yurusumumu ara ogunum turk kahvesi.
2 saat sonra tuzlu kiraker.
Bol su su su
Bugun bitgi cayi olarakdan zencefil limon tarcin demledim onu icdim.
Bugunluk bu kadar oglende karabugday haşladim 5 kaşik ustune yarim limon sikarim ondan yerim yaninda ayran corbasi
1 domates bu kadar kizlar ben kendimi motive edmek edina bazen menularimin resmin cekerim.
Cok fuel cabin mashallah sana by beslenme tarzininkendin no olustirdun yoksa herhangi bi diyetisyennmi

All kizlar bende dunun ozetino geceyim.dun hicbisey yiyemedim çünkü eşim de bende sürekli midemiz bulandı hasta olmuşuz sabah kahvaltımı yapmıştım yumurta süt peynir vasa ile öğlen yemedim ikindide süt akşam da midemi bastırsın diye azcık ekmek. Yalnız bütün gece rüyamda yemek gördüm bugün sanırım baya acim:)

All kizlar bende dunun ozetino geceyim.dun hicbisey yiyemedim çünkü eşim de bende sürekli midemiz bulandı hasta olmuşuz sabah kahvaltımı yapmıştım yumurta süt peynir vasa ile öğlen yemedim ikindide süt akşam da midemi bastırsın diye azcık ekmek. Yalnız bütün gece rüyamda yemek gördüm bugün sanırım baya acim:)

aman haaa bugünde midene sahip çıkarcan fark görürsün saldırmamaya bak cnm :)

bende anlatayım sabah geç kalktım öğlen nişan vardı 2 ısırık ekmek yiyip çıktım nişan yerine vardığımda peynir domates küçük sandwiç yedim nişan yemekliymiş :)))))) ayran içtim 2 dilim ekmek yedim çıkışta kızlar dondurma yiyelim dediler kıramadım dondurma yedim akşam 9 da evdeydim o ara hiç birşey yemedim ama bayağı yürümüşüm akşam eve gelince çay içiyorlardı yine ekmek çay yaptım dayanamadım direncim düşmüştü aslında eve geldiğimde birşey yemeseydim iyiydiiiii

Cok fuel cabin mashallah sana by beslenme tarzininkendin no olustirdun yoksa herhangi bi diyetisyennmi
Gunaydin tqtlim.
Canim benim kendim yaratdim diyetsyene gitmeden evde acdim interneti 1 ay gece gunduz demeden okudum okudum.
Ne yersem ziyqndi ne yesem faydasi var diye araşdirdim .
Her gun kendime bir diyet yemegi hazirlayib oyle besleniyorum amma ara sira kacamak yapiyorum evde eşime yapdiklqrimdanda yerim amma asla kendimi salmiyorum bir gun bozsamda ertesi gun teleafi ediyorum

bende anlatayım sabah geç kalktım öğlen nişan vardı 2 ısırık ekmek yiyip çıktım nişan yerine vardığımda peynir domates küçük sandwiç yedim nişan yemekliymiş :)))))) ayran içtim 2 dilim ekmek yedim çıkışta kızlar dondurma yiyelim dediler kıramadım dondurma yedim akşam 9 da evdeydim o ara hiç birşey yemedim ama bayağı yürümüşüm akşam eve gelince çay içiyorlardı yine ekmek çay yaptım dayanamadım direncim düşmüştü aslında eve geldiğimde birşey yemeseydim iyiydiiiii
Evet canim keşge akşam yemeseydin amma yemişsin olmuşa çare yok bugun telafi edersin inşallah

:KK200::KK200::KK200::KK200:Gunaydin benim diuet arkadaşlarim kader ortaklarim haftanin ilk gunu uğurlu olsun bol eskili günlerimiz bol olsun.
Şimdi kahvaltimi yapdim.
Özet keceyim.
Sabah ac karna maydonuz limon su blendirden kecirdim icdim cocuklari kireşe koyub dondüm midem kaziniyordu
Kahvalti yapdim.
Taze demli cay .
Domates menemen yapdim ustune azacik beyaz peynir keten tohmu gezdirdim buda resimi menumun fikir verin nasil olmuş.
Amma dun akşam azacik kacamak yapdim 5 kaşik pilav yedim yaninda tavuk göğsunden köfte .
Amma keşge pilav yemeseydim amma yedim:kızgın::kızgın::kızgın:

Screenshot_20170918-094656.webp

:KK200::KK200::KK200::KK200:Gunaydin benim diuet arkadaşlarim kader ortaklarim haftanin ilk gunu uğurlu olsun bol eskili günlerimiz bol olsun.
Şimdi kahvaltimi yapdim.
Özet keceyim.
Sabah ac karna maydonuz limon su blendirden kecirdim icdim cocuklari kireşe koyub dondüm midem kaziniyordu
Kahvalti yapdim.
Taze demli cay .
Domates menemen yapdim ustune azacik beyaz peynir keten tohmu gezdirdim buda resimi menumun fikir verin nasil olmuş.
Amma dun akşam azacik kacamak yapdim 5 kaşik pilav yedim yaninda tavuk göğsunden köfte .
Amma keşge pilav yemeseydim amma yedim:kızgın::kızgın::kızgın:

sağlık olsun cnm artık toparlanma zamanı hepimiz için inanıyorum hepimiz başarıcak

kızlar foruma girmekte cok zorluk yasıyorum ve foruma girmrmr engel oluyor boyle dakıkalar alması. hem telden hem tabletten hem de bilgisayardan foruma girdiğimde tarayıcı o kadar yavas kı

kızlar foruma girmekte cok zorluk yasıyorum ve foruma girmrmr engel oluyor boyle dakıkalar alması. hem telden hem tabletten hem de bilgisayardan foruma girdiğimde tarayıcı o kadar yavas kı

Günaydın kızlar..
Hafta sonu izmirdeydim.. Arkadaşla yedik içtik tabi haliyle... :olamaz:
Ama telafi edeceğim en kısa zamanda... :KK8:
Sabah kahvaltım 8 de : Yulaf ezmesi ve nesfit karışık yarım yağlı süt ile içine 2 gün kurusu azıcık kuru üzüm ve 1 tatlı kaşığı kadar chia tohumu...
Az önce de sade Türk kahvesi
..:KK39:

selam canlar...gelemedim gene bizde olaylar biter mi ..Sağlık olsun da ne diyelim..Babamın 40 için anneme gittim ogün nöbet çıkışı yola çıktım 6 da gel duş al trene yetiş tabii ankara soğuk sabah üşüttüm çok fena hastayım..normalde bugün nöbetçiydim değiştim..perşembeye kadar dinlenip iyileşirim inşallah..Tavuk suyuna çorba içip yatıyorum..
mevlütün ertesi günü eve dönmek zorunda kaldım eşim göreve gitti gene.:cry:.süre belli değil..daha 6 ay olmuştu geleli gene bize hasret düştü:cry::cry:.Sağ sağlim dönsün de artık bişey demiyorum..:dua::dua:Kaldık analı kızlı başbaşa..kasıma doğru annem gelir yanımıza ..
Benden bu kadar..şimdiik diyet yok..hele bir iyileşeyim..öpüldünüz..

selam canlar...gelemedim gene bizde olaylar biter mi ..Sağlık olsun da ne diyelim..Babamın 40 için anneme gittim ogün nöbet çıkışı yola çıktım 6 da gel duş al trene yetiş tabii ankara soğuk sabah üşüttüm çok fena hastayım..normalde bugün nöbetçiydim değiştim..perşembeye kadar dinlenip iyileşirim inşallah..Tavuk suyuna çorba içip yatıyorum..
mevlütün ertesi günü eve dönmek zorunda kaldım eşim göreve gitti gene.:cry:.süre belli değil..daha 6 ay olmuştu geleli gene bize hasret düştü:cry::cry:.Sağ sağlim dönsün de artık bişey demiyorum..:dua::dua:Kaldık analı kızlı başbaşa..kasıma doğru annem gelir yanımıza ..
Sag salim donsun eşin evine sanada kecmis olsun bacim bu aralar hava değiskenliyi malum bol bol su ic.
Insallah tez toparlarsin

öğlen yemeğim;

çorba
nohut pilav
ayran

geç yedim ve o kadar sinirliyim ki yaaa çıldırıcam insanlar işine geleni yaptırabiliyor çok rahat ben deniz de salak yapıyor :( çatlıcammmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım çok çok geçmiş olsun.. yeter ki iyileş sen.. Diyet bekler...:KK39:

aman haaa bugünde midene sahip çıkarcan fark görürsün saldırmamaya bak cnm :)
ayy o kadar doğru söylüyorsun ki canım eğer bir gün insan yemezse ertesi gün daha fazla yemesi muhtemel cidden neysem bugün çok fazla sekerim düştü ama meyveyle falan geliştirdim insallah şimdilik problem yok:)

Gunaydin tqtlim.
Canim benim kendim yaratdim diyetsyene gitmeden evde acdim interneti 1 ay gece gunduz demeden okudum okudum.
Ne yersem ziyqndi ne yesem faydasi var diye araşdirdim .
Her gun kendime bir diyet yemegi hazirlayib oyle besleniyorum amma ara sira kacamak yapiyorum evde eşime yapdiklqrimdanda yerim amma asla kendimi salmiyorum bir gun bozsamda ertesi gun teleafi ediyorum
bravo canım sana aferin insallah daha da vericeksin

Günaydın kızlar..
Hafta sonu izmirdeydim.. Arkadaşla yedik içtik tabi haliyle... :olamaz:
Ama telafi edeceğim en kısa zamanda... :KK8:
Sabah kahvaltım 8 de : Yulaf ezmesi ve nesfit karışık yarım yağlı süt ile içine 2 gün kurusu azıcık kuru üzüm ve 1 tatlı kaşığı kadar chia tohumu...
Az önce de sade Türk kahvesi
..:KK39:
off izmir deme bana ya memleket hasretinden yanıp tutuşup kül oldum resmen:)

çok çok geçmiş olsun cann eşinle bir an önce kavuşmayı nasip etsin inşallah rabbim

öğlen yemeğim;

çorba
nohut pilav
ayran

geç yedim ve o kadar sinirliyim ki yaaa çıldırıcam insanlar işine geleni yaptırabiliyor çok rahat ben deniz de salak yapıyor :KK43: çatlıcammmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırdır inşallah noldu canim

Back
X