Rica ederim canimeline sağlık canım listede düzene girer yavaş yavaş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz canım ben bu gazla listenin başını kaptırmaya niyetli değilim tabi bugünkü menümü görsen bu sözüme gülersin ama yazacağımEVET KIZLAR LISTEMI HAZIRLIYORUM GELENLER KENDILERINI EKLESINLEE ÇÜNKÜ GECE KALIRSA HAZIRLAYAMAYABILIRIM :)
KILO VERENLERRRRR
1. Nadalvanos
2. Sersum
3. aaadddaaa
4. Ozelim -600 gram
canım sen listenin başlarında da olabilirsin yüzden olmadığı için buraya ekledim
FILIZTOPRAK listemize haftaya girecek kilo bildirimi yapti
Birincimizi ve kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar harikasinizzzzz :) :) :) telefondan yaptım idare ediverin gari:)
Ellerine sağlık canım...1. mizi ve aramızda olan herkesi kutlarımmmEVET KIZLAR LISTEMI HAZIRLIYORUM GELENLER KENDILERINI EKLESINLEE ÇÜNKÜ GECE KALIRSA HAZIRLAYAMAYABILIRIM :)
KILO VERENLERRRRR
1. Nadalvanos
2. Sersum
3. aaadddaaa
4. Ozelim -600 gram
canım sen listenin başlarında da olabilirsin yüzden olmadığı için buraya ekledim
FILIZTOPRAK listemize haftaya girecek kilo bildirimi yapti
Birincimizi ve kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar harikasinizzzzz :) :) :) telefondan yaptım idare ediverin gari:)
Aşure de yenmez mi..ödülü olsun...ellerine sağlıkBugünkü menüm
Sabah
4 kayısı kurusu
1 avuç kuru üzüm
Birkaç badem
1 hurma
Öğle
1 kase aşure
Akşam
2 kaşık taze fasulye
1 dilim ekmek
Maalesef 1 kase aşure
Sade Türk kahvesi
Şekersiz çay
İlk defa aşure yaptım hemde kazanla oldu ve güzel başardım ama yemeseydim iyiydi
yüzde hesaplaması 1.sayfamızda var canım. .
doğru olmuş canım sadece 0.598 olacaktı
kız o kadar oynamanın faydası olmuş tebrikler![]()
mevsim değişiminden olmuyor olabilirsin canım..kızlar kusura bakmayın dün yüzdeyi eklemeyi unutmuşummmyineliyim
Rumuz : Ozelim92
Geçen Hafta : 59.5
Bu Hafta : 58.9 kg
fark: - 600 gr
yüzde : % 1.008
sersum A aaadddaaa
filiztoprak
hala regl olamıyordu bu kız
dün akşam ;
ceviz
limonlu su
sabah kahvaltım;
limonlu su
tost ekmeği arası kaşar peynir
çay
aşure yapılı da yenmezmi olsun afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah
4 kayısı kurusu
1 avuç kuru üzüm
Birkaç badem
1 hurma
Öğle
1 kase aşure
Akşam
2 kaşık taze fasulye
1 dilim ekmek
Maalesef 1 kase aşure
Sade Türk kahvesi
Şekersiz çay
İlk defa aşure yaptım hemde kazanla oldu ve güzel başardım ama yemeseydim iyiydi
kolaymı canım olacak o kadar sonra toparlarsınselam kızlar...nöbetlerdeyim...malum
sabah
1 ince sokak simiti
zeytin
öğlen(12) ve akşam(saat 6)
elbasan tava
domates çorbası
kavun
arada(saat 4 gibi) 1 roll kepek ekmek arası peynir zeytin..
az önce de aynısı..gece 4 e kadar ayaktayım malum...
ellerine sağlık canim valla evde birşey yapıldı mı yeniyi yaniBugünkü menüm
Sabah
4 kayısı kurusu
1 avuç kuru üzüm
Birkaç badem
1 hurma
Öğle
1 kase aşure
Akşam
2 kaşık taze fasulye
1 dilim ekmek
Maalesef 1 kase aşure
Sade Türk kahvesi
Şekersiz çay
bence sen gayet iyisin boyun ve kilon ben şahsen o kadar düşebileceğini sanmıyorum umarım bulursun ama basarilarArkadaşlar merhaba ben 21 yaşındayım kilom 54 ve boyum 162. Hedefim 2 ay içinde 8 kilo vererek 46 kilo olmayı hedefliyorum. Benimle benzer hedefi olan biriyle whatsapp üzerinden diyet arkadaşı olup sürekli irtibatta bulunmak istiyorum. Kafasına yatan olursa yazabilir mi :)
Sagol canim, ben senelerce zayiftim bu halim stresten dolayi bu sekli aldi. Genele gore normal gozuksem de kendi metabolizma hizima ve gecmis kiloma gore pek degilellerine sağlık canim valla evde birşey yapıldı mı yeniyi yanibende bugün ödül olarak yarim simit yedim eskiden olsa ödül gününde 1 2 simit yer yanına da bir ton şey yerdim:)
bence sen gayet iyisin boyun ve kilon ben şahsen o kadar düşebileceğini sanmıyorum umarım bulursun ama basarilar
canim ya ben bildirim yapmadım interneti bitti giremedim çok özür dilerimEvet kızlarmesmeser @Seylanin Gunlugu @leylak84 başka unuttuğum varsa affedin sizleri bekliyordum kizlar
anneciginin ellerine sglikselam kızlar...
sabah
1 parça kıymalı börek
yumurta
biber kavurma
peynir zeytin
öğlen
annem aşure yapmış
yarım kase
![]()
Raman canimcim Sen haftaya kilo bildirimi yap ama olur mu unutmacanim ya ben bildirim yapmadım interneti bitti giremedim çok özür dilerim
sagol canımcım..anneciginin ellerine sglik
Raman canimcim Sen haftaya kilo bildirimi yap ama olur mu unutma
iyi yapmışsın afiyet olsun canımEvet kızlar bugün azcık kendimi şımararak yarim simitı yumurta peynir 2 zeytin ve cevizden oluşan kahvaltım ikindi
Kahve sade 1 kayısı 1 parca çikolata ve azcık leblebi
Akşam da ızgara köfte bir dilim ekmek salata ve salgam