• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ama benim yasemin yalcinjn gulazer tiplemesi kadar büyük, baya basenliyim

Spor yapmam gerek ama su an sinav hazırlık donemjnde olduğumdan 8 saat masa başında geçiriyorum, spora zamanım yok.
Evt cnm spor öyle önemli ki gerçekten yaklaşık 70 günde 8 üstü kilo verdim ama hep kardiyo yaptım en kötü ihtimalle haftada 2 gün yaptım yoksa gitmiyo malesef yağlar.. Daha önce çokça fazla diyet denemem oldu 2 kilodan öteye gidememiştim uzun zaman yapmama rağmen.. Normalde de çok yiyen biri değilim belki o yüzden metabolizmam da biraz yavaş.. Spor şart en azından 30 dk kardiyo şart her gün

Aynen valla brezilyın popom oldu sana tahta :KK70: Şimdi protein ağırlıklı beslenerek hip-dip ve squat hareketleri yapıyorum canım 2 haftadır falan bayaa yükseldi popo.. Göğüs hareketleri tabi var ama eğer yağ ağırlıklı bi büyüklükse göğüslerdeki yağ yakınca gider ona yapılacak pek bişey yok malesef.. Sadece düşme varsa onu toparlayabilirsin :KK43:
nasıl bildiğin bi şey var mı.
zaten kilom çok yok . memişler de küçüktü zaten .
kilo verince gittiler iyici.
3 çocuk emzirdim . emzirme dönemi , hamilelik harikaydı memişler de . artık yoklar

nasıl bildiğin bi şey var mı.
zaten kilom çok yok . memişler de küçüktü zaten .
kilo verince gittiler iyici.
3 çocuk emzirdim . emzirme dönemi , hamilelik harikaydı memişler de . artık yoklar
Ah olmazmı canım 30 yıl kocaman memelerle yaşadım ben düşmesin diye öğrenmediğim göğüs hareketi kalmadı sonunda küçültme ameliyatıyla kurtuldum ama hala da büyük sayılır aşırı küçültmedi.. Ama şimdi burdan nasıl anlatırım hareketleri bilemiyorum dur bi çözüm düşünücem

Evt cnm spor öyle önemli ki gerçekten yaklaşık 70 günde 8 üstü kilo verdim ama hep kardiyo yaptım en kötü ihtimalle haftada 2 gün yaptım yoksa gitmiyo malesef yağlar.. Daha önce çokça fazla diyet denemem oldu 2 kilodan öteye gidememiştim uzun zaman yapmama rağmen.. Normalde de çok yiyen biri değilim belki o yüzden metabolizmam da biraz yavaş.. Spor şart en azından 30 dk kardiyo şart her gün
Bende sporsuz sadece yürüyüşle 72 den 55 e düştüm, ama incelme istediğim kada ol adı. Şimdi 59 civarindayim. Yaza kadar 52 olup, yazın sınavı atlattıktan sonra spor salonuna yaz olmayı planlıyorum, evimizin yakınına güzel bu spor salonu açıldı.

Ah olmazmı canım 30 yıl kocaman memelerle yaşadım ben düşmesin diye öğrenmediğim göğüs hareketi kalmadı sonunda küçültme ameliyatıyla kurtuldum ama hala da büyük sayılır aşırı küçültmedi.. Ama şimdi burdan nasıl anlatırım hareketleri bilemiyorum dur bi çözüm düşünücem
Internet e 30 dk kardiyo yazdigimda youtube de ebru diye bir bayanın 30 dk kardiyo plate isimli bir video su var.

Böyle bir egzersiz faydalı olur mu sizce

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

canim hosgeldinnnnnnnn neler yaptin nasil gecti zamanin anlat bakalim isinden zaten menun degildin dmi isyerinden oyle hatirliorum yoksa karistrdim mi

evet canım çok doğru hatırlıyorsun maşallah :KK200: yeni iş yeni yaşam, inanılmaz bir tempo içine girdim. çok kötü günlerüm de oldu, güzel günlerim de. şimdi yine yeniden toparlama ve yükselme zamanı:KK49:

diyettaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerelerdesin sen yaaaaa
diyettaşım sende de mi bazı değişiklikler var acaba:KK200::KK200::KK200:

evet kendimden de forumdan da koptum, bu bana hem iyi hem kötü geldi. son altı ayın bana kazandırdıkları önemli, can sıkıcı olaylardan hiç bahsetmeyeceğim:halay:

hanımlar mutsuzluk ve iştahsızlık var şuan. sabah sade kahve, öğlene doğru bir çay kaşığı bal, yarıö dilim çörek, bir avuç kraker, öğlen yarım limon. bunları yiyebildim yalnızca. akşama da açıkır çok yersem ooof of :halay:

hanımlar mutsuzluk ve iştahsızlık var şuan. sabah sade kahve, öğlene doğru bir çay kaşığı bal, yarıö dilim çörek, bir avuç kraker, öğlen yarım limon. bunları yiyebildim yalnızca. akşama da açıkır çok yersem ooof of :halay:
canım ya.
bugünluk böyle olsun yarın daha sağlıklı şeyler yersin

selamlar. maalesef yeni işe başldığımdan beri spor yapmıyorum, yürüyüş mürüyüş hak getire. ama elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum. şuan kilom 56-57 bandında gidiyor.
sen zaten bu kilodaydın demi.

Internet e 30 dk kardiyo yazdigimda youtube de ebru diye bir bayanın 30 dk kardiyo plate isimli bir video su var.

Böyle bir egzersiz faydalı olur mu sizce
ben bunu yapıyorum canım önceleri leslie ile 3 mile yapıyodum sonra zumbaya geçtim en son bunu yapıyorum bu çok başarılı tavsiye ederim

sen zaten bu kilodaydın demi.
67-68’den 55-56’ya düşmüştüm canım. sonra özel hiçbir şey yapmadan 53-54’e düştüm. birkaç ay da öyleydim. son birkaç aydır enerjimin düştüğü, sağlıksız ve özensiz yaşadığım bir döneme girdim, böyle dönemlerde kilo alıyorum, son iki aydır falan 56 civarı gidiyorum.

ilk hedef 55 :KK49:

67-68’den 55-56’ya düşmüştüm canım. sonra özel hiçbir şey yapmadan 53-54’e düştüm. birkaç ay da öyleydim. son birkaç aydır enerjimin düştüğü, sağlıksız ve özensiz yaşadığım bir döneme girdim, böyle dönemlerde kilo alıyorum, son iki aydır falan 56 civarı gidiyorum.

ilk hedef 55 :KK49:
aman canım olsun .
10 kilodan fazla vermişsin . daha ne olsun . yeter ki o kilocukları geri alma. önemli nokta bu.

ben bunu yapıyorum canım önceleri leslie ile 3 mile yapıyodum sonra zumbaya geçtim en son bunu yapıyorum bu çok başarılı tavsiye ederim

Be de leslie yapmıştım 2 sene önce bir süre
Ama o kadının çenesine sıkıldı sanırım bu sene baslayamadim
Bunu kaydettim, tesekkurler

Canım bu kardio olduğu için hergün yapabilirsin kaslaşmaya falan sebep olmaz zaten yarım saat bol bol yağ yakar.. Ama zaman her gün bulamam diyosan da 3-4 günden daha az yapma haftada
Çok teşekkür ederim
Pazartesi den itibaren haftada 2 gün baş,ayağım artırarak devam ederim
Bu hafta hastalıkla geçirdim, pek enerjim yok

Kendim araştırıyorum ama tavsiye üzerine olunca daha ince memnun kalmış birisinden tavsiye daha motive ediyor
Tesekkurler

Back
X