• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eveet tabi başlıyoruuuzz o yağları teek teek yakıcaaz :) öğünlerine dikkat et canım. Kendimizi frenleyelimm. Yürüyüş yaparken hep hayal kuruyorum. İstediğim fiziğe kavuşmuş istediğim kıyafetleri giymiş olarak. Bana çok iyi geliyor.
bnde oyle yapiyorum bu ara surekli hayal kuruyorum aslinda iyiydim.de bu hafta misafirler beni bitirdi ya

Kizlar cok sukur bugun son misafirlee geldi onle da elleri bos gelmemisler ev suan pasta borek dolmus vaziyette bnde hepsini esimin yanina koydum.komsulara dagittim simdi cok sukir evde bisey kalmadi insallah yarindan itibaren baalayacagim

Oyy senide görmek güzel canımm. Sarı şekerim iyi valla büyüdü 7 aylık oldu :) . Kilo bünyeden bünyeye değişiyo cnm ya. Bnde anlamadm gidi verdi. Şuan vermektr oldukça zorlanıyorum bende. Şuan yürüyüşten geldim. 9.348 adım atmışım. Sende bol hareket et öğünlerine dikkt et bol su iç. 3 aya dışardan görünür değişimin .
Maşallah büyümüş am gözleri hep aynı bizde gözler elaya döndü ama hala kel :KK66: benim çocuklar 2 tane olunca spora pek vakit bulamıyorum ama az önce 20 tane mekik çektim :)

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 erik domates
1 küçük salatalık
3 dal marul
5 zeytin
1 tatlı kaşığı lor peynir
1 çay

Öğle
Birkaç tane cips
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım litre ayran

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Ispanak
Az salata

Akşam yemeğim

Pancar çorbası
Salata
Somon
Mantar sote

Screenshot_2018-02-15-21-37-09-941.webp

Akşam yemeğinden sonra

1 fincan sade türk kahvesi

Biraz önce

1 kupa form cay

herkese merhaba :KK200:

yoğun ve yorucu bir gündü. başlığa gelemedim.

bugün gene bulantı ve iştahsızlık vardı. özel gün ve iş stresi birleşince böyle oldum. dünki gibi tüm gün bişey yiyemeyip akşam tek öğünle yetindim.

aslında intermittent fasting ile tek öğüne geçmek istediğim için iyi oluyor bir yandan da. :super::nazar:

dün
sabah klasik: balık yağı, multivitamin, kahve
öğleden sonra: kremalı kahve
akşam: patatesli erişteli yoğurtlu çorba yaptım, yoğurt, muz, bikaç fındık, bikaç kuru kayısı

bugün
sabah klasiğim: balık yağı, multivitamin, kahve
öğlen: bikaç dilim domates-salatalık, yarım limon
akşamüstü: kremalı kahve
akşam: dünki erişteli patatesli yoğurtlu çorba, çorbanın içinde haşlanmış bir büyük soğan

yemekten sonra kek yaptım, evi mis gibi koku sardı, mutlu oldum :21: . ama hiç yiyesim yok, buna da mutlu oldum :-). darısı başlığımızdaki tüm tatlı ve karbonhidrat tutkunlarına :kk77:

yarın tartı günümüz, bacaklarım göbeğim şiş. kilo almış bile olabilirim. sen ne alemdesin diyetdaşım okuyucuu okuyucuu

Annem geldi onu almaya gittim bugün...yarın tartıda tırt olacak muhtemelen bu hafta çok kaçamak yaptım:mad:

sersum sersum bu hafta hepimiz kaçamak yaptık.

iki hafta okullar tatildi ve bu hafta da o moddan çıkamadık bence. 15 tatil olunca evde okullu çocuk bulunmasa bile misafir, gelen giden çok oluyor.

yarından sonra toparlayacağız inşallah.

Oh oh ne hüzel yaaa kaç ayda verdin
iki buçuk üç ayda falan gitti. darısı isteyenlere olsun. sonra da almadım. şimdi bikaç kilo daha vermeye geldim.

bu arada ben kekimden de iki dilim yedim. akşam yemeğim çok hafifti, o nedenle çok suçlu hissetmiyorum. kepekli undan yaptım bir de, ordan da vicdanımı rahatlatıyorum : )

Aksam yemegım
Yogur
Yesıl elma
Tarcın
Zerdecal
Chıa
Keten tohumu
Bunu yıycem
Canım keten tohumunu çekmezsen eğer emilimi pek olmuyormuş, birde çektikten 24 saat sonra içindeki bir madde sebebiyle toksik oluyormuş, taze taze çekip tüketmek lazım yani, öyle dene istersen

Back
X