Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde oyle yapiyorum bu ara surekli hayal kuruyorum aslinda iyiydim.de bu hafta misafirler beni bitirdi yaEveet tabi başlıyoruuuzz o yağları teek teek yakıcaaz :) öğünlerine dikkat et canım. Kendimizi frenleyelimm. Yürüyüş yaparken hep hayal kuruyorum. İstediğim fiziğe kavuşmuş istediğim kıyafetleri giymiş olarak. Bana çok iyi geliyor.
Maşallah büyümüş am gözleri hep aynı bizde gözler elaya döndü ama hala kelOyy senide görmek güzel canımm. Sarı şekerim iyi valla büyüdü 7 aylık oldu :) . Kilo bünyeden bünyeye değişiyo cnm ya. Bnde anlamadm gidi verdi. Şuan vermektr oldukça zorlanıyorum bende. Şuan yürüyüşten geldim. 9.348 adım atmışım. Sende bol hareket et öğünlerine dikkt et bol su iç. 3 aya dışardan görünür değişimin .
Bilmiyorum cnm kalorisuni ancak diyet tarifler arasında yer alıyor. 1 tane muzu ez 1 yunurta kır göz kararı sut çeyrek paket kabartma tozu karıştır. Isinmis granit tava da oisir.Tarif verir misn canım kalorisi kaç blgin var mı
23 şubat liste sende canımsersum canim bir sonraki hafta liste yapma sırasına beni yazabilirsin.
hoşgeldin aramıza başarılarAkşam yemeğim yarım kase cacık. 4 yemk kaşığı bulgur pilavı. 4 yemek kaşığı bezelyeli patates yemeği. 2 yaprak sarma.
Bilmiyorum cnm kalorisuni ancak diyet tarifler arasında yer alıyor. 1 tane muzu ez 1 yunurta kır göz kararı sut çeyrek paket kabartma tozu karıştır. Isinmis granit tava da oisir.
Oh oh ne hüzel yaaa kaç ayda verdinTugceilker hoş geldin. ben buradaki arkadaşlarımın desteğiyle 10 kilo verdim. darısı sana olsun.
sizi seviyorum hanımlar. bir kez daha teşekkür ediyorum![]()
iki buçuk üç ayda falan gitti. darısı isteyenlere olsun. sonra da almadım. şimdi bikaç kilo daha vermeye geldim.Oh oh ne hüzel yaaa kaç ayda verdin
Canım keten tohumunu çekmezsen eğer emilimi pek olmuyormuş, birde çektikten 24 saat sonra içindeki bir madde sebebiyle toksik oluyormuş, taze taze çekip tüketmek lazım yani, öyle dene istersenAksam yemegım
Yogur
Yesıl elma
Tarcın
Zerdecal
Chıa
Keten tohumu
Bunu yıycem
Dün bizde de aynıydı menü, yanına da cacık yaptım marulla :)aksam tavuk hasladım suyuna pılav yaptım. İşten gelince en hızlı bunu yaptım.
Cocuklar yıyor sımdı
Ben de yıyorum