- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ne güzeell memleketlim dmk :) bnde ziledenimCok guzel olmus
Benim esim de tokatli.
Onun dedesinin ciftligi vardi.o olunce ortakcilar bakiyor ciftlige yillardir.
Tokat merkezli esim
Kayinpederim gençoğlanlar diye bilinİr
Kayınvalidem canikli.
Hala akrabalar orada
aynen canım vremiyorum ama almadım da..annem 1 aylığına bende ama sonra evine gidecek dişlerini yaptırıyor..eşim maalesef hala görevde..Hıç olmazsa almamıssın sersum. O da ıyı bı sey.
Annen nasıl.evinde mi su an. Sen de mi. Eşin nerede. Gorevede mi
hahajaja cok hossun nadalcim ya bu cuma goruscez senle hadi bakalim:)Canım ya vermek için yarışa başlayalım ona göre![]()
en swvdigim.prigramdir bnde her izledgmde aynisi soyluyorum.kendimeBende bu aralar tlc diye bir kanal.var ona taktım.
Bir programında Amerika'da obezitelerin zayıflama sürecini gösteriyorlar. 300 kilo üzeri olanlar 150 ye felan dusuyirlar.
Diyorum millet ne kilolar veriyor ben Gr Gr zorla veriyorum
afiyet olsun şekercim .
Hoşgeldin hepimizin vermesi gereken kiloları var hallederiz inşallah yaş kilo kaç evli misingünydın arkadaşlar bu aralar zayfılamak istiyorum ama bir türlü olmuyo sizlere katılmak istiyorum
vermem gereken 7 kg var![]()
Hosgeldin insallah veririz hepbirlikte ben de 7 kilo verecegim insallahgünydın arkadaşlar bu aralar zayfılamak istiyorum ama bir türlü olmuyo sizlere katılmak istiyorum
hoş geldin .günydın arkadaşlar bu aralar zayfılamak istiyorum ama bir türlü olmuyo sizlere katılmak istiyorum