- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
bnde gecen yillarda oleydim yogunluktan aklima yemek gelmiyordu ama eve gelince tum hersey bitiyordu cnku cok ac geliyordum
alıştıkça toparlayacağım inşallah canım işe başlayalı daha 2.5 ay oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde gecen yillarda oleydim yogunluktan aklima yemek gelmiyordu ama eve gelince tum hersey bitiyordu cnku cok ac geliyordum
iltihap antibiyotiksiz geçmez canım..bugün tahlil verdim sedim crp daha yeni düşmüş benim..Allah şifa versin..
kühne alabilirsin canım yada amoy..ben genelde amoy kullanıyorum..bozulan birşey değil biz çok tavuk tükettiğimiz için büyüklerden alıyorum ben ....benimkiler actifrayda pişiyor...
yolda canım..Allah hayırlısıyla kazasız belasız getirsin inşallah..gece 23 gibi gelecek inşallah![]()
Harbiden bu ay herkes aynı zamanda regl oldu benim de 2.günümdü bugün ama bu hafta iyi kilo verdim sanırım sabah tartıda göreceğim 6 Nisan hedefime az kaldı sanırım bu hafta herkes kilo verecekActifray'ı kesinlikle tavsiye ederim canım..tadı da görüntüsü kadar enfes
regl hepimizin aynı zamanlarda zaten![]()
Harbiden bu ay herkes aynı zamanda regl oldu benim de 2.günümdü bugün ama bu hafta iyi kilo verdim sanırım sabah tartıda göreceğim 6 Nisan hedefime az kaldı sanırım bu hafta herkes kilo verecek
Yaptığın sulu yemek ve çorbalardan takıl sen ekmeksiz:)Rumuz sarfansari
Geçen hafta 59
Bu hafta 58.4
Fark 600 gr
Yüzde 0.98
Kaynana, aradı sabah kayinbabamla geliyormuş. Ne yerim ne içerim hiç bilmiyorum misafir varken
Canım dün veya Çarşamba filan hiç tartılmış mıydın? Dediğin gibi iki günlük bir şişkinlik olabilir. Bu hafta güzel beslenmiştin çünkü sen.kızlar günaydın regl 2nci günü ve ben tartıya çıktım çıkmaz olaydım ya
rumuz: okuyucuu
geçen hafta: 60.8 kg
bu hafta : 61.5 kg
fark : ++++++700 gr
yüzde : % 1.151
rezillik bu kadar da şişmiş olamam![]()
ay ay . süpersin.Bugünkü menüm:
7.00
2 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
Peynir
10 Zeytin
Domates
Maydanoz
11 gibi
2 kuru incir
1 kahve
12.30
1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı salata
17.30
Bir kase mercimek çorbası
19.00
1 tabak mantar sote
1 kase yoğurt
Aynı zamanda bugün leslie 2 mil yaptım![]()
akşamın yine harika. maşallah iyi gidiyoruz topikcek.Bnde oglen izfmgara balik ve yesillik bir bardak ayran
Ikindyesil elma
2 ceviz 6 badem
1 barsk sut
Aksam
Salata ve icine bir avuc leblebi:)
Teşekkür ederim canım:)ay ay . süpersin.
öğzellikle akşam öğünlerini güzel yapıyorsun. hafif ve doyurucu
ellerine sağlık sersum.
canım gelmiştir eşin artık.iltihap antibiyotiksiz geçmez canım..bugün tahlil verdim sedim crp daha yeni düşmüş benim..Allah şifa versin..
kühne alabilirsin canım yada amoy..ben genelde amoy kullanıyorum..bozulan birşey değil biz çok tavuk tükettiğimiz için büyüklerden alıyorum ben ....benimkiler actifrayda pişiyor...
yolda canım..Allah hayırlısıyla kazasız belasız getirsin inşallah..gece 23 gibi gelecek inşallah![]()
bebişim . tartının pili yok .@demirleke senin tartı pili ne oldu:))
Ben yeni başladım ya ondan. Başlangıç genelde kolay oluyor sonra sonra yavaşlıyor kilo verme. Ama yine de seni gaza getirdiğim için sevindim:))bebişim . tartının pili yok .
ama ben baya verdim.
57 idim .
sanıyorum 3 kilo kadar gitmiştir.
belim inceldi. karnımın şişliği gitti.
inşallah öyledir.
alacağım pil.
inşallah . fırsat bulduğum ilk anda. senden gaz aldım. iyi vermişsin maşallah