Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Facebook daki sayfamızda bu tarifi paylaşmıştık canım
Ben Hollanda da satılan keto diyetinde uygun tamamen tohumlar ile yapılmış bir ekmek aldım o unsuz diye geçiyor

Ben bu tür konular da çok yaratıcıydır

Karataya uygun güzel ekmek tarifleri vereceğim ilerleyen zamanlarda
Bir de fotoğraf yükleyebilirsem mükemmel olacak
çok iyi olur . bekliyoruz tariflerini ve resimlerini canım.

günaydın arkadaşlar

güzel bir güne uyandık şükür . hava bahar havası . serin ama yine de temiz bir hava var .

dün akşamüstü bi sürü kurabiye yemiştim.
o yüzden eve gidince az bi şeyler yedim.
ne yedim hatırlamıyorum diyebilirim.
hımmmmmmmm
2 -3 fıstık
1-2 dilim patates. patatesli omlet yapmıştım çocuklara akşam
yeşil çay içtim 2 bardak.

Dün kaçamağı m bir avuç kadar patlamış mısır yedim, o oldu. Yeşil çayla birlikte
bi şey değilmiş . kaçamak sayılmaz sanıyorum.
hayırlı sabahlar kızlar ;

saat : 8.50
simit arası peynir zeytin ezmesi
1 çay
hayırlı sabahlar. oy sabah kahvaltın harika. en sevdiğimden

benim kahvaltı
1 dilim salçalı ekmek . bu ara canım çoook istiyordu
1 dilim yağlı ekmek. bunu da çok canım çekiyordu.
2 yumurtalı taze soğanlı ömlet

canım sorma oğlum çok hastaydı cumartesiden beri, onunla ilgilendim girememdim hiç foruma, nasılsınız napıyorsunuz hiç okuyamadım forumu işe geldim ya 2 gün aradan sonra yığılmış işler :KK43:
canım geçmiş olsun . ne oldu kuzuya.
iyidir inşallah şimdi .

canım geçmiş olsun . ne oldu kuzuya.
iyidir inşallah şimdi .
çok şükür canım daha iyi, bademcikleri iltihaplanmış birde babamız yok ya onun hasretide eklendi ateşi hiç düşmedi3 gün bifiil ayaktaydım tek başımayımda nöbet tuttum hep başında sürekli duşa soktum, dün en son dr decort verdi onun etkisiyle düştü ateşi biraz

çok şükür canım daha iyi, bademcikleri iltihaplanmış birde babamız yok ya onun hasretide eklendi ateşi hiç düşmedi3 gün bifiil ayaktaydım tek başımayımda nöbet tuttum hep başında sürekli duşa soktum, dün en son dr decort verdi onun etkisiyle düştü ateşi biraz
kıyamam kuzuma. gelmiş geçmiş olsun .
salgın vardır belki kuzum. ondandır . dondurma falan yedirme canımcım.

canım sorma oğlum çok hastaydı cumartesiden beri, onunla ilgilendim girememdim hiç foruma, nasılsınız napıyorsunuz hiç okuyamadım forumu işe geldim ya 2 gün aradan sonra yığılmış işler :KK43:
Çok geçmiş olsun canim.
Şimdi nasıldı oğlun ?
Neyi vardı ?

Yaa bugün k rese mi gitti, babannede mi ?
Esin bu hafta dönüyor demi ?
Regl oldun mu bu arada, senin bulantilarin nasıl oldu ?

Yaa bugün k rese mi gitti, babannede mi ?
Esin bu hafta dönüyor demi ?
Regl oldun mu bu arada, senin bulantilarin nasıl oldu ?
Canım cumartesi regl oldum bulantılarda epey azaldı muhtemelen tiksinme oldum ben, babanne burda değil canım ilçede onlar burda olsada bakamaz zaten rahatsız kaynanam, kreşe gitti malesef, eşimde inşallah cumartesi dönecek

kıyamam kuzuma. gelmiş geçmiş olsun .
salgın vardır belki kuzum. ondandır . dondurma falan yedirme canımcım.
sorma canım benim, zaten dondurmadan oldu galiba, cumartesi yemişti biraz, komşularımla kahvaltıya gitmiştik ordanda çarşıya çocuklar istedi azıcık aldık maraş dondurması zaten gecesi ateşlendi

Sabah
Size gönderdiğim ispanaklı vardı ya ondan yedim ince 2 dilim
2 kupa çay

öğlen
arkadaşıma gittim az kafam dağılsın diye
o da zahter salatası yapmış
bir kaç parça yufka ekmeğe sarıp yedim
1 kase yoğurt yedim
1 bardak çay
1 türk kahvesi (yanında da 2-3 tane kuş lokumu)

zaten eşim yok ya yemek yapmıyorum hiç çocuk ne yerse onunkinden az az tırtıklıyorum :)

insallah cnm bnde oyle istiyorum tabi bozmazsam:)

cheseekek yedin demek hmmmm seni

sen tatlilari ekmekli pizzalari gturuken ben bylgurlu salaralar yiyorum bikeremmmm
Şaka yapıyorum kuzum afiyet bal şeker olsun ben senin kadar sıkı olamıyorum ama bende artık daha dikkatli olacağım inşallah ne kadar basarabilrim bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canım baba yokken hastalık daha kötü oluyor memlekette benim ufaklık hasta olduğunda gözüm birşey görmedi Allah yardımcın olsun

Sabah
Size gönderdiğim ispanaklı vardı ya ondan yedim ince 2 dilim
2 kupa çay

öğlen
arkadaşıma gittim az kafam dağılsın diye
o da zahter salatası yapmış
bir kaç parça yufka ekmeğe sarıp yedim
1 kase yoğurt yedim
1 bardak çay
1 türk kahvesi (yanında da 2-3 tane kuş lokumu)

zaten eşim yok ya yemek yapmıyorum hiç çocuk ne yerse onunkinden az az tırtıklıyorum :)
Eşimin olmadığı zaman yemek yapmayacağım dedim çocuklar sağolsun 4 çeşit yemek yaptım ;)

Şaka yapıyorum kuzum afiyet bal şeker olsun ben senin kadar sıkı olamıyorum ama bende artık daha dikkatli olacağım inşallah ne kadar basarabilrim bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canım baba yokken hastalık daha kötü oluyor memlekette benim ufaklık hasta olduğunda gözüm birşey görmedi Allah yardımcın olsun

Eşimin olmadığı zaman yemek yapmayacağım dedim çocuklar sağolsun 4 çeşit yemek yaptım :KK66:
sağol canım Allah razı olsun öyle tek başına olunca zormuş gerçekten, birde özlediğinden baba diye ağlıyor daha da içim dağlanıyor :(

Back
X