Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım benim . benim de bir arkadaşım uzun zamandır istiyor .
12 yaşında 1 kızı var .
1 kez tüp denemesi oldu. başarısız oldu.
yine ikinci kez deneyecekler .
onun da kızı yıllardır söylüyor . arkadaşım da en çok kızı için uğraşıyor . Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah . çifter çifter inşallah, ikiz üçüz ... :confused:
Sağolasın canım güzel duan için, raabim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize de benim tek duam bu zamanı gelince verecek inşallah rabbim inşallah çok yorulmadan nasip olur kuzucum ;)

sağ ol bebişim . ama küçük ile hiç ders çalışmıyoruz. ödevlerini de ona bakan komşumda yapıyor . gidiyor okula.
arada kontrol ederim bi çantasını o kadar .
büyük ile ilgilenmem şart biraz . onu biraz şımartayım , pöhpöhleyim bari.
öpmemi ister o daha çok . sarılayım ister. bari öyle bi yol izleyeyim.
sabahları beni öperek uyandırır mısın diyor arada çünkü. :ıslık::ıslık::ıslık:

sürekli sevgi yumağı olmak lazım eve varınca. hepsine ayrı ayrı. oğlanlara sarılsam kız tepeme çıkıyor . o hepsinden beter . abileri yanıma gelince ya da kucağıma yatınca , kucağıma oturunca vs . kaldırır abileri. kendi oturur. o_Oo_Oo_Oo_O

abiler genellikle ona ses etmez . abiler de kızı hiç kıskanmıyor . :confused:
hemcinslerini kiskanirlar genellikle :)

Ah canım ne sen sor ne ben söyleyim :) kayınvalidem hasta demiştim ya haftaya ameliyat olacak büyük ihtinalle ve izin alıp 10 gün ben bakacağım ona, onun için erteledik biraz, bu arada ben bir doktora gidip rezervlerime baktıracağım inşallah fırsat bulursam eğer durumlar iyi ise biraz daha bekleyeceğim kurban bayramına kadar falan ama eğer kötüye gidiyorsa en geç ramazan bayramı ertesi yaptıralım diyoruz, ama niyetle olmuyor işte nasiple malesef

Dün akşam üzüldüm biraz, aslında bu durumu ilk zamanlarda olduğu gibi kafama takmıyorum, 2 yıl oldu nede olsa hastalığımda çok umut vaad etmiyor ve zamanını beklediğine kesinlikle inanıyorum, oğlum dün avm de bir bebek arasında yatan bebeğin yanına gitti uzun uzun manalı manalı baktı ona döndü dedi ki anneee benimde kardeşim olsun lütfeenn
işte o zaman kötü oldum :cry: onun için istiyorum zaten kendim için değil ona bir can yoldaşı olsun kardeşlik duygusunu tatsın diye, çok şükür ben evlat sevgisini tattım rabbim hepimizin yavrusuna sağlık versin salih evlat eylesin inşallah, ne bileyim işte rabbimden olduğuna sonuna kadar iman ediyoruz hamd olsun ama böyle dedi mi bizim ufaklık biraz buruk oluyorum
cani uzulme allah hayirlisini versin bir tane varmis cok sukur hergun onun varligina sukret ikinci de olur insallah allahin iz iyle merak etme bak bnde hic yok:(

cani uzulme allah hayirlisini versin bir tane varmis cok sukur hergun onun varligina sukret ikinci de olur insallah allahin iz iyle merak etme bak bnde hic yok:KK43:
ada cım sen bebek istiyor musun . düşünüyor musun . bunu daha önce hiç duymadım senden çünkü.

Ah canım ne sen sor ne ben söyleyim :) kayınvalidem hasta demiştim ya haftaya ameliyat olacak büyük ihtinalle ve izin alıp 10 gün ben bakacağım ona, onun için erteledik biraz, bu arada ben bir doktora gidip rezervlerime baktıracağım inşallah fırsat bulursam eğer durumlar iyi ise biraz daha bekleyeceğim kurban bayramına kadar falan ama eğer kötüye gidiyorsa en geç ramazan bayramı ertesi yaptıralım diyoruz, ama niyetle olmuyor işte nasiple malesef

Dün akşam üzüldüm biraz, aslında bu durumu ilk zamanlarda olduğu gibi kafama takmıyorum, 2 yıl oldu nede olsa hastalığımda çok umut vaad etmiyor ve zamanını beklediğine kesinlikle inanıyorum, oğlum dün avm de bir bebek arasında yatan bebeğin yanına gitti uzun uzun manalı manalı baktı ona döndü dedi ki anneee benimde kardeşim olsun lütfeenn
işte o zaman kötü oldum :cry: onun için istiyorum zaten kendim için değil ona bir can yoldaşı olsun kardeşlik duygusunu tatsın diye, çok şükür ben evlat sevgisini tattım rabbim hepimizin yavrusuna sağlık versin salih evlat eylesin inşallah, ne bileyim işte rabbimden olduğuna sonuna kadar iman ediyoruz hamd olsun ama böyle dedi mi bizim ufaklık biraz buruk oluyorum
Sukurler olsun 1 tane var, 2. De demek biraz sabır istiyor, rabbim inşallah nasip etsin kısa zamanda.

Benim kızda hiç yok öyle kardeş lafı felan,
Bir kez sadece benim kardeşim var mi diye sordu, yok dedim, tek o zaman duydum ağzından kardeş kelimesini.

Bende pko uyum 2 sene doğu kontrol halkıyla temizlenip hamil e k alabildim. sinavdan sora ben de dr a gidip bir durumuma bakacagim.

Kaynana da çok geçmiş olsun, yaşlı demiştin, kolay toparlanir insalla

cani uzulme allah hayirlisini versin bir tane varmis cok sukur hergun onun varligina sukret ikinci de olur insallah allahin iz iyle merak etme bak bnde hic yok:KK43:
Ya ben de konu acılı ca sana soracaktım, kaç yıllık evliyim diye, çocuk dusunyyor musunuz diye

Canım benim şükrediyorum zaten inan hatta şükrederken baş ucunda ağlıyorum bazen, rabbim sanada tattırsın inşallah en kısa zamanda canım, forumun eskilerinde seninde istediğini okumuştum geçn yıl mıydı biliyorum, gönlüne göre olsun inaşlah, bir problem var mı yoksa ara verip şimdi tekrar mı düşünmeye başladın

Sukurler olsun 1 tane var, 2. De demek biraz sabır istiyor, rabbim inşallah nasip etsin kısa zamanda.

Benim kızda hiç yok öyle kardeş lafı felan,
Bir kez sadece benim kardeşim var mi diye sordu, yok dedim, tek o zaman duydum ağzından kardeş kelimesini.

Bende pko uyum 2 sene doğu kontrol halkıyla temizlenip hamil e k alabildim. sinavdan sora ben de dr a gidip bir durumuma bakacagim.

Kaynana da çok geçmiş olsun, yaşlı demiştin, kolay toparlanir insalla
Aynen canım hepsi birer imtihan rabbim başka şeylerle sınamasın, istedin verdim al uğraş hadi dedirmesin inşallah, hayıırlı sağlıklı versin rabbim, pko varsa tedavi için gecikme istersen ancak toparlanırsın

ada cım sen bebek istiyor musun . düşünüyor musun . bunu daha önce hiç duymadım senden çünkü.
evet cnim bende yaklasik 6 7 aydir dusnuyorum dusunmeye basladgimda doktora gittim esimle bireey yok dedi ama olmadi aylardir

Ya ben de konu acılı ca sana soracaktım, kaç yıllık evliyim diye, çocuk dusunyyor musunuz diye
Sorma canim 7. Yilima girdim daha 7 aydir istiyirum ama olmuyor takmamaya calisiyorum smdikik tayin isleri falan da var diye onlar bir otursun cok iyi bir doktorum var izmirde yeniden ona gdecegim
Canım benim şükrediyorum zaten inan hatta şükrederken baş ucunda ağlıyorum bazen, rabbim sanada tattırsın inşallah en kısa zamanda canım, forumun eskilerinde seninde istediğini okumuştum geçn yıl mıydı biliyorum, gönlüne göre olsun inaşlah, bir problem var mı yoksa ara verip şimdi tekrar mı düşünmeye başladın
yok cnim ben hic baslamamistim isteyene kadar bir problem de yok deduler ama bikac ay daha gecsin artik dha kapsamli biseyler dusunecegim insallah

evet cnim bende yaklasik 6 7 aydir dusnuyorum dusunmeye basladgimda doktora gittim esimle bireey yok dedi ama olmadi aylardir

Sorma canim 7. Yilima girdim daha 7 aydir istiyirum ama olmuyor takmamaya calisiyorum smdikik tayin isleri falan da var diye onlar bir otursun cok iyi bir doktorum var izmirde yeniden ona gdecegim
yok cnim ben hic baslamamistim isteyene kadar bir problem de yok deduler ama bikac ay daha gecsin artik dha kapsamli biseyler dusunecegim insallah
Ben sene 1 2 senelik evlisin diye tahmin ediyordum.
Benden daha eskiymisin ;)
6 sene istememenin özel bir nedeni var miydi ?
Önemli bir sorun olsa dr şimdiye görürdüm demek ki zamanı gelmemiş, inşallah olur canim.
Tayjn dönemi biraz stresli bir dönem neresi gelecek nasıl olacak diye.
Bu süreci inşallah hayirlisiyla atlatin, sonra çocuğa daha çok odaklanirsiniz.

Izmir istiyorsunuz demi ?

güzel olmuş dün canım . maşallah . sen canını sıkma. bebek küçük ve senin de hızla zayıfladığın günler gelecek inşallah.
Canım memlekette 8 ayda 23 kilo verdim dedim nazara geldim tüm millet çok zayiflamissin yeter verme falan dediler tabi uzun süreden sonra beni 75 te gördükleri için hepsine tığ gibi geliyorum halbuki en az 10 kilo daha var

İşte öğlen yemeğim kızlar

Eklentiler

• IMG_8008.webp
    IMG_8008.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 42
kızlar afiyet olsun .

benim öğlen yemeğim büyükçe bir tabak enginar yemeği
2 kaşık yoğurt . içine 2 yemek kaşığı pekmez. 2 hurma. tatlı canım istedi. eldeki imkanlarla bunları çıkardım.

Canım memlekette 8 ayda 23 kilo verdim dedim nazara geldim tüm millet çok zayiflamissin yeter verme falan dediler tabi uzun süreden sonra beni 75 te gördükleri için hepsine tığ gibi geliyorum halbuki en az 10 kilo daha var
canım nazara geldin belki.
millet seni tontiş görmeye alışmıştır . o yüzden garip geliyordur. ondandır .

vay bee. senin menülerin çok hoşuma gidiyor. kararını bulmuşsun . abartmadan . maşallah . düzenli gidiyorsun hem.
Teşekkür ederim :KK68:
Gunaydinlar
Ben yine hastayım
Bogazim çok ağrıyor
Gece ağırdan kaç kez uyandım
Ilaca başladım

Akşam 8 tane mercimek kofte yetiştim truşuyla. son komşuya gittim, hala yemek yiyorlardi, boğazın agriyor diye bir kase yayla çorbası koydu önüme, devamlı sıcak birşeyler yeme içme ihtiyacında olduğum için yedim, bir tane de tulumba tatlısı.

Sabah
1 biberli ekmek, bitki çayı.
geçmiş olsun canım
30724243_10156353560318057_8214344326358847209_n.jpg

çikolatalarımız .

az yedim . yani 4 küçük kare falandır . toplamda.
Böyle kayınvalideye can kurban:))

Canım hiç üzülme rabbim kulunu bizden daha iyi düşünür. Çocuğun daha küçük diye hatırlıyorum yani ortada geç kalınmış bir durum yok. Sen hem duanı et hem tedavini ol, hayırlısıysa olur elbet, değilse zaten olmasın. Evlatla imtihan çok ağır zira.

Dün ilk defa yaprak haline yeşil çay aldım, hep paket içiyordum. Limon sıkıp termoslu french press imde demledim. Umarım ta neler gelmez ağzıma, hiç içmem yoksa.

Canım hiç üzülme rabbim kulunu bizden daha iyi düşünür. Çocuğun daha küçük diye hatırlıyorum yani ortada geç kalınmış bir durum yok. Sen hem duanı et hem tedavini ol, hayırlısıysa olur elbet, değilse zaten olmasın. Evlatla imtihan çok ağır zira.
Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım rabbim bizden iyi biliyor bizim için iyi olanı, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

Dün ilk defa yaprak haline yeşil çay aldım, hep paket içiyordum. Limon sıkıp termoslu french press imde demledim. Umarım ta neler gelmez ağzıma, hiç içmem yoksa.
ne marka ve nereden aldın.
ben de yeşil çay içiyorum. ama poşette olandan. açık olan yeşil çayım bitti. taa çin den getirmişti eniştem.

tane olursa çay süzgeçin varsa geçir.

Back
X