Ah canım ne sen sor ne ben söyleyim :) kayınvalidem hasta demiştim ya haftaya ameliyat olacak büyük ihtinalle ve izin alıp 10 gün ben bakacağım ona, onun için erteledik biraz, bu arada ben bir doktora gidip rezervlerime baktıracağım inşallah fırsat bulursam eğer durumlar iyi ise biraz daha bekleyeceğim kurban bayramına kadar falan ama eğer kötüye gidiyorsa en geç ramazan bayramı ertesi yaptıralım diyoruz, ama niyetle olmuyor işte nasiple malesef
Dün akşam üzüldüm biraz, aslında bu durumu ilk zamanlarda olduğu gibi kafama takmıyorum, 2 yıl oldu nede olsa hastalığımda çok umut vaad etmiyor ve zamanını beklediğine kesinlikle inanıyorum, oğlum dün avm de bir bebek arasında yatan bebeğin yanına gitti uzun uzun manalı manalı baktı ona döndü dedi ki anneee benimde kardeşim olsun lütfeenn
işte o zaman kötü oldum

onun için istiyorum zaten kendim için değil ona bir can yoldaşı olsun kardeşlik duygusunu tatsın diye, çok şükür ben evlat sevgisini tattım rabbim hepimizin yavrusuna sağlık versin salih evlat eylesin inşallah, ne bileyim işte rabbimden olduğuna sonuna kadar iman ediyoruz hamd olsun ama böyle dedi mi bizim ufaklık biraz buruk oluyorum