Başka bir tür bunlar alışmazlar eminim kızıma hamileyken ilk zamanlardı gelmiş üzerine doğrudürüst birşeyler giy yok şunu giy yok bunu giy yeminle bu alıp hergün ağlıyordum eşime dedim karışmasın oda gitmiş kayınpere demiş kaynnmı bir güzel azarlamışlar ama görümcem geldi başıma bu kadın sizin yüzünüzden hergün ağlasın mı diyor naparsın ben onlar8n istediği gibi olmak zorunda mıyım kadınlar içinde mini hiymeliymisim hayat8mda giymemisim başı giyeyim o hafta kanamam başladım son pişmanlığı fayda etmez ama yine yapar doğum yapınca daha beterini yaptı ömrüm geçsede unutmam
ay kuzum .
hepimiz bu yollardan geçtik .
kendini ezdirirsen onun konuşmasına müsade edersen . hep konuşur . hiç susmaz . senin üzerinde söz hakkı olduğu kanısına kapılmış . bunu değiştirmediğin sürece böyle yıllarca sürer .
yaşadık biz de . benimki 5-6 yıl kadar sürdü.
aman diyim . o kadar uzatma.
Spordan geldim duşumu aldım ilk haftalar ağırlık üzerine değil kardiyo üzerine çalışacakmışım gelişmeleri yine sizlerle paylaşacağım kızlar ama otura otura baya hamlamışım tutmuyor hiçbir yerim
hahahah
kıyamam. spor şart . iyi olmuş sana.
Ben bunları gördükçe evlilikten soğuyorum biraz ne kadar düşüncesiz bir davranış ayıptır ama.
yok yok soğuma .
gardını alırsın evlenirken kv ye karşı. olur biter .
baştan çizgini koyarsan sıkıntı yok . hem her kv de böyle olacak diye bi şey yokhh

sanırsam . galiba . belki...
Yok canım ne yüz gözü saygımı kullanıyor doğumdan souannem.bir haftada kaldı kadına demedigini bırakmadı hastaneden çıktığımız gün kapıdan girerken evdeymis demedin mi şerif hanım evi çok pisletmişsiniz diye şok olduk annem incesinde bir hafta kaldı kadın acilde. Zor evde kaldı ishal olmuş hesap sormak ona mı kamış saatlerce ağladı eşim bozacaktı bide senle uğraşmayın gidin başımdan dedim ben naparsın hangine yanayım sonra kadın misafir gelince göründü ayy sormayın burdan çıkamıyorum temizlik yemek dedi bukadar yalancılık hayatım boyu görmemişim ben
terbiyesizliğin son noktası. annene karşı yaptığı çok ayıp olmuş .
tavsiyem . ne kendini ne de ailenden birinin böyle bi şeyle karşı karşıya kalmasına müsade etme.
sözünü esirgeme . susacaktır. kv den bunu istiyor şu an . ağzının payını ver gitsin bee. niye bu kadar sabır anlamıyorum .
eşinden mi çekiniyorsun .

Kızlar kusuruma bakmayın valla okadar bunalmışım ki tutamadm kendimi hakkınızı helal edin rahatsızlığı verdimse lütfen kusuruma bakmayın olurmu
Kendi kızlarınada yapsınlar ozaman ne oluyor görelim demekki onlara yapmışlar yada gelin yarışmasına mı girdim farketmeden bilmiyorum
ay kuzum kendi kızına yapar mi hiç . o kızı . sen el . dış kapının dış mandalı.
ne kadar ele güne karşı gelin değil kızım

, dese de . hiç inanma . kalben söylemiyor . söylese böyle davranmaz .
Kızım hastaydı bikac gündür önce karin ağrısıyla başladı sonraki gün ateş oldu ölçtük 36 kusur çıktı sonra biraz iyileşir gibi oldu dün ikindileyin yine başladı aksam ateşliydi biraz bugün dr götürdük grip ilerlemiş faranjit de olmuş biraz da hırıltı var dedi ekg çektirdi ateşi 38.5 cıktı ama ben 39 hissediyorum dedi dr biz ölçüyoruz 36 kusur çıkıyor anladık ki ateş ölçer bozulmuş canım çok sıkıldı şimdi 38 kusurse geçen gece kesin 39 u geçmiştir iyi ki havale geçirmedi çocuk simdi ilaç kullanıp 5 gün sonra tekrar gidicez
oy oy . geçmiş olsun kuzum .
şükür ki havala olmamış . Allah korusun.
Yok cnm ağrımıyor hiç farketmedim aslında koca tencere az kaldı yarına bıraktım
Torunlarını oğlunu özlemiştir inş. Güzel geçer
Ne münasebet cnm gitmek zorunda değilsin boşver alışır elbet
Aklına gelmişken iç cnm su önemli
Estağfurullah cnm tabiki paylaş sorun yaşamayan varmıki
K. V nin tutumu hiç hoş değil mini etek fln ne giyeceğine karar verebilecek yaştasın sonuçta
torunları ile geçinsin , oğlu ile geçinsin . başka ne isterim .

sabah: 1 türk kahvesi
öğlen:
yarım kase sebze çorbası
bir buçuk porsiyon kaşarlı tavuk
iki porsiyon pırasa
3 bardak ayran
akşam:
iki kase buğdaylı yoğurtlu çorba
bir activia
iki bardak süt
iki fincan türk kahvesi
su: gündüz 1 litre. içmeye devam ediyorum.
beş dakika bile olsa mutlaka egzersiz yapacağım.
çok şükür teşrif ettin kuzum .
neredesin .
sağlıklı beslenmişsin . vayyyyy. maşallah. gel de menülerini kopya çekecem. hadi. her öğün bekliyorum . bu aralar ne yesem diye düşünüyordum . iyi oldu bak yukarıdakiler .
Evet biraz kötüyüm inşallah hasta olmam gribi kolay atlatamıyorum kına ve düğün günü grip olmuştum iğnelerle ikisini de atlattık düğün bitince soluğu hastanede almıştım hava falan vermişlerdi düğün fotolarını almaya gitmiştik 1 sene sonra fotoğrafçı bile sen o hasta gelin değil misin demişti o gün bugündür grip olursam hastanelik oluyorum serum yemeden geçmiyor bu arada bebişligi çoktan geçti tatlım kızım 6 yasinda
her güne bi meyve ye. portakal . greyfurt , elma , limon olabilir.
İyi geceler bayanlar
Sahur yaptım yatıyorum.
3 kaşık lor 1 yumurta 1 soğan 1 biberle lor kavurması yaptım. Yarım dilim ekmek yedim.
aaa safran . geceden yiyormuşsun . bilmiyordum . nasıl geçiyor öyle. . kolay mı.
Gunaydin kizlar sabah 1 bardaga yakin sut 3 kasik yulaf bi mini muz ve 2 ceviz yedim yarcinla birlikte
afiyet olsun .
harika kahvaltı . en sevdiğim .
yarcinlı güzel olmuştur .