Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende dün lahana aldım ama ne yapsam bilmiyorum
sen sarma yaoma sakin nadalcim kapuska yap corbasini yap ama sarma yapma 😊😊
Canım benimde 7 gün oldu ben haftasonu tutmadım dün niyetliydim ama bugün hiç niyetlenmedim gözümde alt kapakta birşey çıktı eşim it dirseği derler dedi ama ben ilk defa duydum dün çok sızladı ağrısı beynime vuruyordu bugün de aynı olursa belki ağrı kesici alırım dedim
Ah cnm bnde de cok cikar o adana yoresinde benm eeim de it dirsegi der aslinda ittirse der ama biz ciban deriz az sarimsak sur biraz yakacak ama inaniomaz etkili buyumeden sur kuzum bndr cocukluktn beri cikar

günaydın herkese
bende dıyetteyım dedım buradan bı bakayım motıvasyon acısından. benım gıbı dıyette olanlar neler yapıyor acaba dıye.
bı baktım sahur dıyorlar oruc dıyorlar oruc borcu denılıyor. dedım yanlıs sayfaya mı geldım acaba. sonra anladım kı oruc tutarak zayıflıyorlarmıs. bu konu hakkında bılgısı olan varsa acıklayabılır mı. etkılı bı yontemmı

günaydın herkese
bende dıyetteyım dedım buradan bı bakayım motıvasyon acısından. benım gıbı dıyette olanlar neler yapıyor acaba dıye.
bı baktım sahur dıyorlar oruc dıyorlar oruc borcu denılıyor. dedım yanlıs sayfaya mı geldım acaba. sonra anladım kı oruc tutarak zayıflıyorlarmıs. bu konu hakkında bılgısı olan varsa acıklayabılır mı. etkılı bı yontemmı
tutamadıkları günlerin borçlarını tutuyorlar . oruç tutarak zayıflama denirse yanlış olur .
kısa günlerde tutmak daha mantıklı şu günler tam zamanı.

tutamadıkları günlerin borçlarını tutuyorlar . oruç tutarak zayıflama denirse yanlış olur .
kısa günlerde tutmak daha mantıklı şu günler tam zamanı.
tesekkurler ben konu baslıgını hep bırlıkte gelenerek zayıflıyorz yazdıgını gorunce ıcerıkte bu sekılde olunca sasırdım. neyse :KK25:

Başka bir tür bunlar alışmazlar eminim kızıma hamileyken ilk zamanlardı gelmiş üzerine doğrudürüst birşeyler giy yok şunu giy yok bunu giy yeminle bu alıp hergün ağlıyordum eşime dedim karışmasın oda gitmiş kayınpere demiş kaynnmı bir güzel azarlamışlar ama görümcem geldi başıma bu kadın sizin yüzünüzden hergün ağlasın mı diyor naparsın ben onlar8n istediği gibi olmak zorunda mıyım kadınlar içinde mini hiymeliymisim hayat8mda giymemisim başı giyeyim o hafta kanamam başladım son pişmanlığı fayda etmez ama yine yapar doğum yapınca daha beterini yaptı ömrüm geçsede unutmam
ay kuzum .
hepimiz bu yollardan geçtik .
kendini ezdirirsen onun konuşmasına müsade edersen . hep konuşur . hiç susmaz . senin üzerinde söz hakkı olduğu kanısına kapılmış . bunu değiştirmediğin sürece böyle yıllarca sürer .
yaşadık biz de . benimki 5-6 yıl kadar sürdü.
aman diyim . o kadar uzatma.
Spordan geldim duşumu aldım ilk haftalar ağırlık üzerine değil kardiyo üzerine çalışacakmışım gelişmeleri yine sizlerle paylaşacağım kızlar ama otura otura baya hamlamışım tutmuyor hiçbir yerim :KK70:
hahahah
kıyamam. spor şart . iyi olmuş sana. :confused: :confused: :confused:
Ben bunları gördükçe evlilikten soğuyorum biraz ne kadar düşüncesiz bir davranış ayıptır ama.
yok yok soğuma .
gardını alırsın evlenirken kv ye karşı. olur biter .
baştan çizgini koyarsan sıkıntı yok . hem her kv de böyle olacak diye bi şey yokhho_Oo_Oo_O sanırsam . galiba . belki...
Yok canım ne yüz gözü saygımı kullanıyor doğumdan souannem.bir haftada kaldı kadına demedigini bırakmadı hastaneden çıktığımız gün kapıdan girerken evdeymis demedin mi şerif hanım evi çok pisletmişsiniz diye şok olduk annem incesinde bir hafta kaldı kadın acilde. Zor evde kaldı ishal olmuş hesap sormak ona mı kamış saatlerce ağladı eşim bozacaktı bide senle uğraşmayın gidin başımdan dedim ben naparsın hangine yanayım sonra kadın misafir gelince göründü ayy sormayın burdan çıkamıyorum temizlik yemek dedi bukadar yalancılık hayatım boyu görmemişim ben
terbiyesizliğin son noktası. annene karşı yaptığı çok ayıp olmuş .
tavsiyem . ne kendini ne de ailenden birinin böyle bi şeyle karşı karşıya kalmasına müsade etme.
sözünü esirgeme . susacaktır. kv den bunu istiyor şu an . ağzının payını ver gitsin bee. niye bu kadar sabır anlamıyorum .
eşinden mi çekiniyorsun . :KK57::KK57:

Kızlar kusuruma bakmayın valla okadar bunalmışım ki tutamadm kendimi hakkınızı helal edin rahatsızlığı verdimse lütfen kusuruma bakmayın olurmu
Kendi kızlarınada yapsınlar ozaman ne oluyor görelim demekki onlara yapmışlar yada gelin yarışmasına mı girdim farketmeden bilmiyorum
ay kuzum kendi kızına yapar mi hiç . o kızı . sen el . dış kapının dış mandalı.
ne kadar ele güne karşı gelin değil kızım:confused::confused: , dese de . hiç inanma . kalben söylemiyor . söylese böyle davranmaz .
Kızım hastaydı bikac gündür önce karin ağrısıyla başladı sonraki gün ateş oldu ölçtük 36 kusur çıktı sonra biraz iyileşir gibi oldu dün ikindileyin yine başladı aksam ateşliydi biraz bugün dr götürdük grip ilerlemiş faranjit de olmuş biraz da hırıltı var dedi ekg çektirdi ateşi 38.5 cıktı ama ben 39 hissediyorum dedi dr biz ölçüyoruz 36 kusur çıkıyor anladık ki ateş ölçer bozulmuş canım çok sıkıldı şimdi 38 kusurse geçen gece kesin 39 u geçmiştir iyi ki havale geçirmedi çocuk simdi ilaç kullanıp 5 gün sonra tekrar gidicez
oy oy . geçmiş olsun kuzum .
şükür ki havala olmamış . Allah korusun.
Yok cnm ağrımıyor hiç farketmedim aslında koca tencere az kaldı yarına bıraktım

Torunlarını oğlunu özlemiştir inş. Güzel geçer

Ne münasebet cnm gitmek zorunda değilsin boşver alışır elbet

Aklına gelmişken iç cnm su önemli

Estağfurullah cnm tabiki paylaş sorun yaşamayan varmıki
K. V nin tutumu hiç hoş değil mini etek fln ne giyeceğine karar verebilecek yaştasın sonuçta
torunları ile geçinsin , oğlu ile geçinsin . başka ne isterim .
:KK70::KK70:
sabah: 1 türk kahvesi
öğlen:
yarım kase sebze çorbası
bir buçuk porsiyon kaşarlı tavuk
iki porsiyon pırasa
3 bardak ayran

akşam:
iki kase buğdaylı yoğurtlu çorba
bir activia
iki bardak süt
iki fincan türk kahvesi

su: gündüz 1 litre. içmeye devam ediyorum.

beş dakika bile olsa mutlaka egzersiz yapacağım. :KK49:
çok şükür teşrif ettin kuzum .
neredesin .
sağlıklı beslenmişsin . vayyyyy. maşallah. gel de menülerini kopya çekecem. hadi. her öğün bekliyorum . bu aralar ne yesem diye düşünüyordum . iyi oldu bak yukarıdakiler .
Evet biraz kötüyüm inşallah hasta olmam gribi kolay atlatamıyorum kına ve düğün günü grip olmuştum iğnelerle ikisini de atlattık düğün bitince soluğu hastanede almıştım hava falan vermişlerdi düğün fotolarını almaya gitmiştik 1 sene sonra fotoğrafçı bile sen o hasta gelin değil misin demişti o gün bugündür grip olursam hastanelik oluyorum serum yemeden geçmiyor bu arada bebişligi çoktan geçti tatlım kızım 6 yasinda
her güne bi meyve ye. portakal . greyfurt , elma , limon olabilir.
İyi geceler bayanlar

Sahur yaptım yatıyorum.
3 kaşık lor 1 yumurta 1 soğan 1 biberle lor kavurması yaptım. Yarım dilim ekmek yedim.
aaa safran . geceden yiyormuşsun . bilmiyordum . nasıl geçiyor öyle. . kolay mı.
Gunaydin kizlar sabah 1 bardaga yakin sut 3 kasik yulaf bi mini muz ve 2 ceviz yedim yarcinla birlikte
afiyet olsun .
harika kahvaltı . en sevdiğim .
yarcinlı güzel olmuştur . :confused::confused:

sen sarma yaoma sakin nadalcim kapuska yap corbasini yap ama sarma yapma 😊😊

Ah cnm bnde de cok cikar o adana yoresinde benm eeim de it dirsegi der aslinda ittirse der ama biz ciban deriz az sarimsak sur biraz yakacak ama inaniomaz etkili buyumeden sur kuzum bndr cocukluktn beri cikar
Ha ha tamam seni dinliyeyim yapmayayım sarmayı
Belkide eşimde ittirse dedi bana anlamsız geldi onu kafamda it dirseği olarak çevirdim :confused: sarımsak nasıl sürecemki gözümün içinde göze zarar vermez mi

kahvaltım
1 trabzon hurma
2 ceviz
1 elmalı kurabiye

öğlen için menemen
2 bardak ayran
1 greyfurt
1 dilim ekmek
Günaydın canım yine sabah sabah tatlıdan gitmişsin bugün sana bir görev veriyorum :KK53: evde kek var yememek için zor tutuyorum bugün ara ara beni uyar olurmu valla sen kulağımı çekince yemiyorum

Günaydın canım yine sabah sabah tatlıdan gitmişsin bugün sana bir görev veriyorum :KK53: evde kek var yememek için zor tutuyorum bugün ara ara beni uyar olurmu valla sen kulağımı çekince yemiyorum
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
tamam . kekten uzak dur . görmeyeceğin yerlere koy .
çocuklar için az çıkar . artmasın ki . arttı yedim demeyesin .

Canım Cuma günü duphalac aldırdım 2 gün verdim acile gitmeden önce fayda etmedi cumartesi akşamı acile gittik şimdi vereyim i yine fayda edermi cumartesi den beri yine yapmadı kötü olacak diye korkuyorum
Çorba gibi sıvı besliyorsan ondan yapmıyor olabilirmi kıyamam ya
Bende dün lahana aldım ama ne yapsam bilmiyorum
Çorbasını eşim sevdi artık bende bu çorbada içicem diyo🤭🤭🤭 dün gece yine yaptım da sıcak sıcak içmişti
Çorba, kapuska, salata, sarma, kavurma, yapılabilir
Canım benimde 7 gün oldu ben haftasonu tutmadım dün niyetliydim ama bugün hiç niyetlenmedim gözümde alt kapakta birşey çıktı eşim it dirseği derler dedi ama ben ilk defa duydum dün çok sızladı ağrısı beynime vuruyordu bugün de aynı olursa belki ağrı kesici alırım dedim
Bende de çocukken çok çıkardı çiban ve it dirseği derlerdi annem ve komşular tam alt göz kapağının kenarında sanki içinde mini bilye varmış gibi olurdu dıştan sür sarımsağı içine değmesin yoksa çok yanar gözün geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım onları Allah koruyor canım minik melekler
haftaya topikçe regl olcaz :KK66: sen kendine dikkat et annesi kuzulara kim bakacak
Doğru tespit benimde bir haftam var 👍
Gunaydin kizlar sabah 1 bardaga yakin sut 3 kasik yulaf bi mini muz ve 2 ceviz yedim yarcinla birlikte
Çok besleyici olmuş cnm afiyet olsun
Ha ha tamam seni dinliyeyim yapmayayım sarmayı
Belkide eşimde ittirse dedi bana anlamsız geldi onu kafamda it dirseği olarak çevirdim :confused: sarımsak nasıl sürecemki gözümün içinde göze zarar vermez mi
İçine değdirme cnm

evde büyük abiler de rahatsız 2 gündür .
ortanca evelki gece ağladı karnım ağrıyor diye
zeytin yağı içirdim . rahatladı. ama dün okula gitmedi.
gece yine kalktılar . hem büyük hem küçük .
zeytin yağı içirdim vs . ama çok zor wc ye çıktılar .
kabızlık , karın ağrısı , gaz var
dün ortancanın öğretmenine yazdım . gelemeyecek karnı ağrıyor diye.
o da bana yazmış . benim oğlumun da karnı ağrıyor . salgın var herhalde diye.

evde büyük abiler de rahatsız 2 gündür .
ortanca evelki gece ağladı karnım ağrıyor diye
zeytin yağı içirdim . rahatladı. ama dün okula gitmedi.
gece yine kalktılar . hem büyük hem küçük .
zeytin yağı içirdim vs . ama çok zor wc ye çıktılar .
kabızlık , karın ağrısı , gaz var
dün ortancanın öğretmenine yazdım . gelemeyecek karnı ağrıyor diye.
o da bana yazmış . benim oğlumun da karnı ağrıyor . salgın var herhalde diye.
Çok geçmiş olsun canım biri kapınca diğer lerinede kolay geçirir hastalığı

bu sabah mercimek , soğan , karabiber ile çorba yaptım .
pişince zeytin yağı koyup blender yaptım .
öğlene içsinler . bağırsaklar çalışır inşallah
Eline sağlık cnm sabah sabah iyi yapmışsın
dün de kahaltın buydu demi pamukcum.
öğlen akşam ne yedin . onu kaçırdım mı. yazmış mıydın
Çorba yedim her öğünde elma, portakal, mandalina, yer elması, siyah havuç, yarım dilim palamut ayıklarken çocuklara yedim,
Dün gece yatmadan çorbamıda yaptım baya çok oldu bu sefer 5 lt fln
İçine bu sefer kereviz sapı yapraklarıyla, 1 kırmızı pancar da ekledim güzel oldu tadı

Back
X