Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kusura bakmayın kızlar temizlik yaptığımdan geç yazıyorum :temizlik:
20200106_141243.webp

Sabah uyanınca
ılık limonlu su
Sade türk kahvesi
Sabah 12.30
Tereyağlı yumurta( yazın yaptığımız menemenlik konserveden yaptım)
10 tane zeytin
Peynir
1 tane mandalina
2 dilim greyfurt
2 tane ceviz 4 tane fıstık 3 tane fındık
3 4 dal dereotu ıspanak kuzukulağı
Çay
Tarçınli su yaptım gün boyuda onu içerim

Canım şükür kısa zamanda dönecek. Telefonda kullanılıyor. Çok hasretlik cekmezsiniz inşallah.
Hem arada böyle kafa dinlemek iyi gelir keyfini çıkar :KK66:

Eşin ne iş yapıyordu bu arada canım?
Ziraat mühendisi canım sağolasın öyle kafa dinleyim de kaynanam boş bırakamaz ki yanlızım diye misafirliğe çağırıyorlar ya habire :))

Reglimin yoğun günü bugün..sabah 59.5 geldim. Bunla detoksu başladım bakalım.

Sizlerle de paylaşacağım yediklerimin
KahvaltimEki Görüntüle 2573156
Aslında detoksta sütlü kahve yok ama 5 kilo kaynattim şimdi, sütlü kahve içmeden olmazdı
Eki Görüntüle 2573157
cnm saf pro yaptin sandim bnde😊kisiri gorunce anladim
Neskafeyi sade içemiyorum ben, çok sert geliyor onu birşeyle yumuşatmak istiyorum krema bu yüzden aklımdaydı. Süt tozu hiç tavsiye etmiyorlar, süt+su karışımı olabilir ama onun dışında ne mesela? Fikri olan varsa alabilirim.
ben sut su cnm dgerlerini kullanmam senin dedigin gibi
Benim ev fena durumda şimdi çocukları uyuttum toparlamaya başlayacam ellerine sağlık ağız tadıyla temizlik yapmayı bile özledim ben
Ahh cnm yparsin sen smdi yorulma

İyi akşamlar ccaaanım kızlar 😊

Sabah 9.45 de
3 bardak çay içtim

20200106_094710.jpg

Öğlen 2.15 de
Sebzeli tavuk çorbası bol ekşi ve acılı. Evde herkes hasta modunda 1 aydır ne iyiyiz ne kötü, iyi oluyor tavuk çorbası içimizi ısıtıyor.
(Soğan, havuç, patates, sarımsak, yeşil biber, tavuk kalçası, az un)

20200106_141100.webp

Saat 4.45 de
1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi
1 küçük Trabzon hurması
1 küçük kivi

Saat 5.45 de
1 küçük kereviz ve 3 kaşık yoğurtla yaptığım salata, 1 tatlı kaşığı ceviz
2 kaşık bulgur pilavı
1 mantar
1 biber

20200106_174745.webp

Öğlen 1 saat leslie yaptım
Saat 10 da 1 saat leslie yapacağım
2 kupa kuşburnu, ıhlamur, limon, yeşilçay, kayısı çayı karışımı içtim
Saat 11 gibi 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim☺

Akşam.yemegim

1 büyük kabak rendeleyip söyledim
3 kaşık yoğurt, naneEki Görüntüle 2573286

Eşime ıspanaklı gözleme yaptım, ben bunu yedim.
Hayat diyet yapanlar için gerçekten çok zor :KK14:
Güldüm ama ağlamam gerekiyordu aslında:))
Haftasonu buraya yazmıştım ağlayacağım artık diye 🤣🤣 eşime börek kızarttım çocuklara kendi haşladığım hindi suyuna pilav, kendime gelince ağlama gelmişti bana 😂😂

Haftasonu buraya yazmıştım ağlayacağım artık diye 🤣🤣 eşime börek kızarttım çocuklara kendi haşladığım hindi suyuna pilav, kendime gelince ağlama gelmişti bana 😂😂
Ya sorma bizimkiler de habire tatlı yiyorlar haha en sevdiğim, bazen içime öküz oturmuş gibi hissediyorum hatta kızların tabaklarını siyiriyorum en son napim onlardan kalan bal kaymak gibi lezzetli oluyor alıştık artık dip siyirmaya 😂😂 siz de alıverin 1 kaşık 1 ısırık aklınızda kalacağına mideniz de kalsın 😆

Geçen hafta büyüğü götürdüm önceki hafta soğuk algınlığı olmuştu onun etkisidir üşütmüştür dedi bağırsak düzenleyici ve bulantı için şurup verdi bulantı için şurup işe yaradı gibi ama ishal hep devam ediyor yarın daha devam ederse salı gününe randevu alayım eşimde izin alsın yine gidelim belki tahlil falan yaparlar çok canımı sıkmaya başladı bu durum
geçmiş olsun :KK200:

Ya sorma bizimkiler de habire tatlı yiyorlar haha en sevdiğim, bazen içime öküz oturmuş gibi hissediyorum hatta kızların tabaklarını siyiriyorum en son napim onlardan kalan bal kaymak gibi lezzetli oluyor alıştık artık dip siyirmaya 😂😂 siz de alıverin 1 kaşık 1 ısırık aklınızda kalacağına mideniz de kalsın 😆
Bir başlayınca devamı geliyor canım, baslamamk en iyisi.

Kızlar karnıbahar kisiri tarifi

Karnıbahar ve bir soğanı robotta çekiyorum.
Tencereye alıp, bir kaşık yağ ve bir kaşık salça ile kavuruyorum.
Zaten karnıbahar çok çabuk pişiyor.
İstediginiz baharatı ekleyin. Ben tuz karabiber nane, kimyon ekledim.
Sonra karnıbahar soğuduktan sonra içine dogradigim yeşillikleri ekleyip limon siktim.
Ben yeşillik olarak yeşil soğan maydonoz havuç salatalık mor lahana dogradim.
çok teşekkürler. not aldım hemen :KK36:

Acaba detoks yaoarken evdekikere de o gun icin guzel seyler pisirmesek mi😊

Bugünkü menüm
Sahurda
Yağsız tavada 2 yumurta
1 kk köy peyniri

Iftarda
1 kase mercimek çorbası
2 orta boy kabak tarator ( kabak detoksu olan)
3 kaşık garniturlu köfte
Az roka salatası

Bugün sözde kabak detoksu günüydü ama oruç tutunca böyle oldu orucken çorbasız olmaz dedim çorba içtim ev halkına yaptigim yemekten de canim cekti 3 kasik da ondan yedim esim kabak taratoru sevmedi o da bana kaldi

Back
X