Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim hasimato var benden1 kilo gitmesi zor gitse bile geri gelir sanki senin bu detoks suyunu ben yapmistim zaten ama normal yeme duzeninde bir kere maydanozlu yaptim kokusunu ve tadini sevmedigim icin diger sefer maydanozsuz yaptim o daha iyiydi
Fazla bekletmeden iç ılıyınca fazla kaynatma yeşil çayı altını kapatınca köy ozaman tadı kötü olmaz

selamlar. günler yoğun geçiyor, beslenmem pek düzenli değil. gündüzleri ev yemeği yemeye çalışıyorum, akşamlar peynir ekmek ile geçiyor. geç geliyorum, çok yorgun ve aç oluyorum.

spora başlamalıyım. ufak tefek başlamıştım siz burda spor yaptıkça, gene bıraktım ooof of :confused:

20200108_140804.webp

Iyi günler kızlar hastane alışveriş derken 1 gibi bişeyler yedim farenjit olmuşsum boğazımda cok kötü kaşıntı yanma var zor yutkunuyorum hafif midem bulanıyor o yüzden yumurta yemedim meyveleride annem abartılı bir şekilde koydu tabağıma meyve tabağı gibi bişey oldu yarısını anca yiyebildim ıhlamur kekik adaçayı ne bulursam onu içiyorum

2 yumurtalı biberli lor kavurma yedim.

2 günlük detoks sonucum -400 Gr.

Bugün de devam etmek istiyorum. Ama bir arkadaşım oturmaya davet etti.
arkadaşım önemli bir tedavi geçirdi, aldığı radyasyondan dolayı bir süredir kimseyle gorusmuyordu. Dayanamaz mamalardan yerim diye korkuyorum gitmeye bir yandan da. İnsalah kendimi tutabilirim.
Afiyet olsun canım git tabi arkadaşınada moral olur 😊🤗

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2574041
Iyi günler kızlar hastane alışveriş derken 1 gibi bişeyler yedim farenjit olmuşsum boğazımda cok kötü kaşıntı yanma var zor yutkunuyorum hafif midem bulanıyor o yüzden yumurta yemedim meyveleride annem abartılı bir şekilde koydu tabağıma meyve tabağı gibi bişey oldu yarısını anca yiyebildim ıhlamur kekik adaçayı ne bulursam onu içiyorum
Geçmiş olsun canım😕 anne yüreği işte ne yapsın vitamin al diye yapmış canim😍 afiyet olsun😊

Kızlar iyi akşamlar hepinize😊

Sabah 10.30 da
3 bardak çay
2 kaşık menemen (3 4 minik parça sosis var)
Her zaman ki kahvaltı menüm vardı.

Öğlen 2.30 da
Büyük kase kırmızı pancar çorbası acılı ekşili

İkindi 4.50 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 küçük Trabzon hurması

Saat 6 da
4 kaşık nohut
1 kaşık haşlanmış et
4 kasik yoğurt

20200108_175408.webp

Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie yapacağım
1 kupa yeşilçay içeceğim
3 kupa sade ıhlamur içtim
1 lt limonlu su içtim

Kızlar regl olmama az kaldı bugün yarın olurum. Karnım şişti sabah tartılıp da +2 kilo çıktım 😲 biliyorum ödem oluştu tartilmamam lazımdı ama tartıldım.

Aytanesii Aytanesii canım yarın senin detoksunu mu yapsam diyorum ne dersin? Yalnız ev de zencefil karabiber tarçın vs toz halinde öyle tüketsem nasıl olur?

Kızlar iyi akşamlar hepinize😊

Sabah 10.30 da
3 bardak çay
2 kaşık menemen (3 4 minik parça sosis var)
Her zaman ki kahvaltı menüm vardı.

Öğlen 2.30 da
Büyük kase kırmızı pancar çorbası acılı ekşili

İkindi 4.50 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 küçük Trabzon hurması

Saat 6 da
4 kaşık nohut
1 kaşık haşlanmış et
4 kasik yoğurt

Eki Görüntüle 2574093

Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 9.30 da 1 saat leslie yapacağım
1 kupa yeşilçay içeceğim
3 kupa sade ıhlamur içtim
1 lt limonlu su içtim

Kızlar regl olmama az kaldı bugün yarın olurum. Karnım şişti sabah tartılıp da +2 kilo çıktım 😲 biliyorum ödem oluştu tartilmamam lazımdı ama tartıldım.

Aytanesii Aytanesii canım yarın senin detoksunu mu yapsam diyorum ne dersin? Yalnız ev de zencefil karabiber tarçın vs toz halinde öyle tüketsem nasıl olur?
Ödemdir o fazlalık canım moralini bozma aksam yediklerinle doydun mu canim az geldi gözüme ben mi yanılıyorum kızlar

Sabah kalkınca 1 kupa ballı limonlu sıcak su (1 tatlı kaşığı bal ile)

Kahvaltı
2 diyet kurabiye
Bitki Çayı

Öğlen
1/3 Kıymalı pide (200 kalori)
1 bardak ayran
Az salata
1 Trabzon hurması

Evet gelelim akşama;
Akşam biraz cozuttum niye böyle oldu anlamadım olaylar çok ani gelişti 🤣

1 tabak tavuklu mantar sote
4 lahana sarması