• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım ben de o taze halini çooook seviyorum . hastasıyım onun . çıkar yakında . yeriz inşallah

bütün koyuyorum .
buzluktan çıkarınca biraz bekleyince zaten ilk yumuşayan kısım kabuk olyudğundan hemen soyuluyor . az bi bıçak değdirsen yetiyor soyulmaya.
gayet memnunum .
mesela kuru fasülye nohut tavuk vs gibi yemeklere öylece bütün at . sonra kabuk kalıyor zaten tencerenin üstünde. alıyorsun kabuğu falan .
gayet iyi oluyor . zahmetsiz . zaten zahmetsiz işlere bayılılımmm
Tşkler cnm denicem oğlumun isteği üzerine kabuklu mandalina attık 3 tane yazın yicekmiş
Günaydın

Kahvaltim
1 haşlanmış yumurta
2 marul yaprağı
1 kaşık lor peyniri

Ara
Kahve 1 gün kurusu
Günaydını cnm
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım bizde izliyoz bu insanlar şaşırmış herhalde herkes birbirini kaçıyor yazık bu insanlar kimden cesaret alıyor hiç korku vicdan kalmamış
Tşkler cnm
Aynen ya kaçıran kaçıran tuğba iyi uyanıkta kurtulmuş şükür ya diğer kızlar küçük onlar daha yirmi yaşından önce olgunlaşamazlar ki

Canım tüm gün attığım adım 11000, ama kısa süreli yürüyüşlerde var çocuğu okuldan aldım markete gittim hepsi dahil
Süper 👍
Ben leslie yapıyorum günlük hareket dışında
İkinci güne nasıl uyandın ben gayet sağlıklı uyandım şükür dünkü sıkıntılar geçti🙏

canım bugün nasıl bi menü düşünüyorsun . dün çok iyiydin .
Canım yine düne benzer olacak ama sabah hastaneye giderken ayak üstü yarım krep yedim kaçamak gibi oldu çocukları doktora götürdük şimdi eve geçiyoruz eve gidince 1 kase yoğurt yerim herhalde

bu sabah 1 avuç dolusu 25 tane kadar çiğ fıstık .
tadımlık çikolatataa
yarım bardak ballı süt ile kahve. türk kahve.

işe gelince su içtim . şimdi çay içiyorum .
öğlen için 3 domates ile 2 yumurtalı omlet . çok sıcaktı cam kavanoza koyduğumda. kapağı kapatınca vakumlandı. sıcak kalır öğlene kadar muhtemelen .
genelde öyle oluyor.
1 yeşil elma var

onun dışında leblebi. bitter . kuru üzüm çekmecemde her zaman var . atıştırmalık olarak yiyorum .
Canım işe gidince kavanozu peteğin üstüne koyamıyormusun

Tşkler cnm denicem oğlumun isteği üzerine kabuklu mandalina attık 3 tane yazın yicekmiş

Günaydını cnm
Afiyet olsun

Tşkler cnm
Aynen ya kaçıran kaçıran tuğba iyi uyanıkta kurtulmuş şükür ya diğer kızlar küçük onlar daha yirmi yaşından önce olgunlaşamazlar ki
Evet canım akıllılık etmiş ama müge anlıya çıkmasa ailesi bırakmazlardı büyük ihtimal inş diğerlerinde bulunur cahillik bildiğin insanın psikolojisini bozuyorlar anca yazık okul yaşındaki çocukların yaşadıklarına bak😔

Amaaa kilom yine 69.70 maalesef pazar lahana çorbasını yaptım 2 gündür yemedim yine yemem lazım ki yediklerimi çıkarabileyim :KK43:
Canım sana daha önce de söyledim çok az kalori alıyorsun senin vücut kendini korumak adına savunma yapıyor biraz şaşırt kendini arada ziyafet çek 1500-2000 kal arası al bence

20200303_104400.webp

Sabah 11.00
Haşlanmış yumurta
Zeytin Peynir tereyağ kaymak
Ceviz fındık
Muz
Marul
Çay

bu sabah 1 avuç dolusu 25 tane kadar çiğ fıstık .
tadımlık çikolatataa
yarım bardak ballı süt ile kahve. türk kahve.

işe gelince su içtim . şimdi çay içiyorum .
öğlen için 3 domates ile 2 yumurtalı omlet . çok sıcaktı cam kavanoza koyduğumda. kapağı kapatınca vakumlandı. sıcak kalır öğlene kadar muhtemelen .
genelde öyle oluyor.
1 yeşil elma var

onun dışında leblebi. bitter . kuru üzüm çekmecemde her zaman var . atıştırmalık olarak yiyorum .
Safransari Safransari
bak yazmıştım sabahleyin
yukarıda

Öğlen
2 günlük karnabahar yemeği vardı dolapta taneleri azalmış çorba gibiydi onu içtim bol limon ve pulbiberli yoğurt hurma akşama kaldı şuandada nescafe extra içicem başım ağrımaya başladı yine üşüttüm herhalde
Dün yatmadan yeşilçay büyük kupa nane limonlu midem rahatsız dı iyi gelmişti

Süper 👍
Ben leslie yapıyorum günlük hareket dışında
İkinci güne nasıl uyandın ben gayet sağlıklı uyandım şükür dünkü sıkıntılar geçti🙏
sabah sıkıntı yoktu ama 3 çocukla hastaneye git gel beynim yandı eve gelince berbat başarısı oldu hemen sade bir nescafe yaptım içtim çocukları besledim şimdi çocukları Öğle uykusuna yatırdım bende daha iyiyim
Dr ne dedi canım ?
Soğuk algınlığı mı hepsi ?
hepsi farklı canım büyük oğlanın kulak iltihablıymış üst solunum yollarında sıkıntı, küçük oğlan laranjit olmuş ses tellerinde sıkıntı, kıza fena dedi alveollerin daha ince kısımlarında sıkıntı var dedi hırıltı ciğerlerden geliyormuş hava verilmesi gerekiyormuş mevsimsel alerjide var dedi 1 çuval ilaçla geldik eve Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin kış aylarından nefret eder oldum gözümden sakınıyorum üstlerine titriyorum olacak oldu mu oluyor
Öğlen
2 günlük karnabahar yemeği vardı dolapta taneleri azalmış çorba gibiydi onu içtim bol limon ve pulbiberli yoğurt hurma akşama kaldı şuandada nescafe extra içicem başım ağrımaya başladı yine üşüttüm herhalde
Dün yatmadan yeşilçay büyük kupa nane limonlu midem rahatsız dı iyi gelmişti
Benimde dolapta 3 kaşık ıspanak yemeğim var 2 kaşık yoğurtla onu yiyebilirmiyim 4 günlük oldu kimse yemiyor ben yemezsem dökülür emeğime yazık ıspanaklar çok çamurluydu valla 😂😂

sabah sıkıntı yoktu ama 3 çocukla hastaneye git gel beynim yandı eve gelince berbat başarısı oldu hemen sade bir nescafe yaptım içtim çocukları besledim şimdi çocukları Öğle uykusuna yatırdım bende daha iyiyim
hepsi farklı canım büyük oğlanın kulak iltihablıymış üst solunum yollarında sıkıntı, küçük oğlan laranjit olmuş ses tellerinde sıkıntı, kıza fena dedi alveollerin daha ince kısımlarında sıkıntı var dedi hırıltı ciğerlerden geliyormuş hava verilmesi gerekiyormuş mevsimsel alerjide var dedi 1 çuval ilaçla geldik eve Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin kış aylarından nefret eder oldum gözümden sakınıyorum üstlerine titriyorum olacak oldu mu oluyor

Benimde dolapta 3 kaşık ıspanak yemeğim var 2 kaşık yoğurtla onu yiyebilirmiyim 4 günlük oldu kimse yemiyor ben yemezsem dökülür emeğime yazık ıspanaklar çok çamurluydu valla 😂😂
Çok geçmiş olsun canım valla zor hastalık hemde 3 ü birden rabbim sabırlar versin sanada
İstersen yeme ıspanağı çok uzun süreli tutmamak gerekirmiş zehirliyormuş diye duydum en fazla 1 kere ısıtmak uygunmuş sen bilirsin yinede cnm

Günaydın kızlars
Limonlu su
Sabah 8.30-9 arası leslie
4 kaşık yoğurda 7 hurma 2 tam ceviz, birer çay kaşığı tarçın, zencefil, zerdeçal, çörekotu serptim yedim 😋 birazdan kahvemi yapar mügeyi izlerim evi toparladım
Ooooh mis arada dışarı çıkabiliyosan çık havalar ısındı:KK66:

Back
X