@demirleke canım baktınız mi oğlanın netlerine nasıl istediğiniz gibi mi sonuçlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet istedigimiz sonuclara yakin. bakalim. kismet. ouanlar bi açıklanirsa anlayacağız insallah.@demirleke canım baktınız mi oğlanın netlerine nasıl istediğiniz gibi mi sonuçlar
Hımm hadi hayırlısı Fen lisesi geliyor o zamanevet istedigimiz sonuclara yakin. bakalim. kismet. ouanlar bi açıklanirsa anlayacağız insallah.
zeze cim öyle görünüyor. isaretmelede de bir sorun olmadiysa insallah. ondan puani gormek daha garanti geliyor.Hımm hadi hayırlısı Fen lisesi geliyor o zaman
Hadi inşallah canım çocukların iyi yerlere geldiğini görünce çok seviniyorumyanlis sayisı fen lisesine girebilir gibi. ama yine de her yil taban tavan puan degisiyor. bu yil zorsu sorular .tavan taban nasil.olur bilmedigimden net bi sey yok.
Ohhh ne güzel deniz kum güneş missshaftaya cuma nasiose tatile cikiyoruz. memlekete. ayvalik
1 ay kadar insallah
kurban dönüsü iş başı insallah
canim insallah dualarimiz sizinle, ben de tam diyecektim ki nerelerdeydin bugun meger yogunmussunevet istedigimiz sonuclara yakin. bakalim. kismet. ouanlar bi açıklanirsa anlayacağız insallah.
canim biz de ayin 15 inde cikioruz ins once ayvaliga gidecegiz bizde arkadasin yazligina bu kez ins cundayi gormek istiorum aklima.her yaz sen geliosun hep oradasin diye tatile.cikarken bizi unutma.tatilde biz de kurbandan hemen sonra.donecegiz insallahhaftaya cuma nasiose tatile cikiyoruz. memlekete. ayvalik
1 ay kadar insallah
kırılma noktası var . demek ki daha inatçı bir bünye ile karşı karşıyasın .Kilo bildirimi
Rumuz nnnadal
Başlangıç tarihi 29 mayıs
Başlangıç kilom 83,5
Güncel kilom 83,2
Fark 300 g
Hergün muhakkak spor yapıyorum tüm hafta dikkat ediyorum 1 gün kaçırsam hemen artıya geçiyorum nasıl iş bu anlamadım gitti daha önce defalarca kilo verdim hiç bu kadar zorlanmadım insan 1 ayda bir kiloda mı veremez ya çok canım sıkıldı bu haftaki tartıdan çok ümitliyim yine olmadı
evet istedigimiz sonuclara yakin. bakalim. kismet. ouanlar bi açıklanirsa anlayacağız insallah.
haftaya cuma nasiose tatile cikiyoruz. memlekete. ayvalik
1 ay kadar insallah
Canım dün akşam yediğin çiğ köftenin etkisi fazladır bulgur sisirir Perşembe akşamları daha hafif şeyler yemeğe çalış farki gorursunKilo bildirimi
Rumuz nnnadal
Başlangıç tarihi 29 mayıs
Başlangıç kilom 83,5
Güncel kilom 83,2
Fark 300 g
Hergün muhakkak spor yapıyorum tüm hafta dikkat ediyorum 1 gün kaçırsam hemen artıya geçiyorum nasıl iş bu anlamadım gitti daha önce defalarca kilo verdim hiç bu kadar zorlanmadım insan 1 ayda bir kiloda mı veremez ya çok canım sıkıldı bu haftaki tartıdan çok ümitliyim yine olmadı