Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

15 gunluk apart tuttuk zeze cim
keske 17 yillik evlilikte em baştan yapsaydik
anne baba cok iyi ama ancak rahat ettik.
coluk cocuk zor oluyor
kv ile.gecinemiyorum
ondaa da kaldik anamda da salgin yuzindwn aparta hectik
cok geziyoruz cunku
dısaridayiz hep
anne baba yaşli
Her zaman imknalar elvermesede ,tatil arada birde olsa cok iyi geliyor valla.

Gipta ile bakiyorum resimlere ne kadar da şanslısınız 1 ay böyle tatil yapabilmek ne güzel babamlar yazlik falan alabilse biz de gitsek size iyi eğlenceler canım
Hislerime tercüman oldun resmen 😅

selam kızlar nasılsınız ben yine regl olma öncesi bıkkınlık vardı :) şimdi regl olucam kendime geliyorum yavaştan ama kendimi yine şişlikten kilo almış hissediyorum birde kızlar hareket etmek istemiyorum hep oturuyoprum yatıyorum hareket sıfır bir öneriniz varmı harekete geçmem için :))))))

Bizde dun alacatidaydik bugun annemlerde izmirdeyiz yarin bodruma gececigiz insallah ama
İyi tatiller canımcım.. :KK36:
Bugün oglusumun doğum günüydu annemlerle kutladık haliyle biraz kalorili oldu yediklerim napiyoruz bugünü es gecip diyete devam ediyoruzz
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun..Allah sağlıklı mutlu huzurlu başarılı nice yıllar nasip etsin..:dua::dua::KK36:

Selam kızlar..

Sabah
:kk77::kk77:
yulaf ezmeli sebzeli poğaça
çay
:kk77::kk77::kk77:

Öğlen
Mercimek çorbası
kabak yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek

Yulaf ezmeli poğaçayı instagramda bir diyetisyenin tarifini yaptım ben kötü olur diyordum ama müthiş oldu tavsiye ederim..
Tarifi
2 yumurta 2.5 su bardağı yulaf ezmesi
ince doğranmış bolca
taze soğan,taze nane,maydanoz
1 kase yoğurt
1 kase az yağlı peynir veya lor
15 zeytin
top Şekli ver yağlı kağıda diz üzerine çatalla az bastır

180 derecede 30 dk pişir..harika oluyor...:KK25:

Selam kızlar..

Sabah
:kk77::kk77:
yulaf ezmeli sebzeli poğaça
çay

Öğlen
Mercimek çorbası
kabak yemeği
yoğurt
1 dilim ekmek

Yulaf ezmeli poğaçayı instagramda bir diyetisyenin tarifini yaptım ben kötü olur diyordum ama müthiş oldu tavsiye ederim..
Tarifi
2 yumurta 2.5 su bardağı yulaf ezmesi
ince doğranmış bolca
taze soğan,taze nane,maydanoz
1 kase yoğurt
1 kase az yağlı peynir veya lor
15 zeytin
top Şekli ver yağlı kağıda diz üzerine çatalla az bastır

180 derecede 30 dk pişir..harika oluyor...:KK25:
Hımmmm unsuz poyiça (oğlum öyle der) çocuklara poğaça yaparken kendimize de özel yapalım dimi ama :KK66:

Buralardayım canım sizi takipteyim ama 24 saatin birgün için çok az olduğunu düşünüyorum çocuklar tüm gün pertimi çıkarıyor bide vakit buldukça temizlik yapıyorum ama ne fayda ertesi gün herşey eski haline dönüyor ev işi temizlik çok nankör bugün yine koltukları çektim sildim süpürdü sözde gel şimdi bide gör altları yine dolu hep kısır döngü yaşıyoruz çocuklarla Allah sağlık versin büyüyene kadar bu sıpalar hep böyle olacak herhalde 😉
Bugün tartılmadım yarın regl olmayı bekliyorum kendimi şiş hissediyorum boşuna moralimi bozmayayım dedim ama yediklerime dikkat ediyorum vermesemde almıyorum
Evet yaa oyuncak dolu dimi kalem kağıt haftada bir ancak çekiyorum ben sanki kaybettikleri bir şeyi bulmuş gibi seviniyor çocuklar :KK70:

15 gunluk apart tuttuk zeze cim
keske 17 yillik evlilikte em baştan yapsaydik
anne baba cok iyi ama ancak rahat ettik.
coluk cocuk zor oluyor
kv ile.gecinemiyorum
ondaa da kaldik anamda da salgin yuzindwn aparta hectik
cok geziyoruz cunku
dısaridayiz hep
anne baba yaşli
İyi yapmışsınız kendi evin gibi istediğinde gir çık :KK66:

Aytanesii Aytanesii nerelerdesin canım hersey yplunda mı?
Evdekiler sırayla hastalanıyor onlarla uğraşmaktan kendime bakamıyorum canım yakında insaâllah yoparlansınlar gelicem benimde sürekli karın ağrısı var okadar gaz dolu ki karnım ağrılar giriyor iki haftadır böyle anlamadm neden kalsiyum kullanıyorum kemiklerime iyi geldi sanki daha enerjik hissediyorum lakin tatlı birşeyler yersem yine baş ağrısı mide bulantısı başladı kalsiyumun tadıda şekerli gibi direk beynine etki ediyor napıcam bilmiyorum ekmekle şekeri toptan kesmeyi başarabilir sen bir nebze rahatlıycam gibi benden böyle canım sizler napıyorsunuz iyisiniz inşallah

Evdekiler sırayla hastalanıyor onlarla uğraşmaktan kendime bakamıyorum canım yakında insaâllah yoparlansınlar gelicem benimde sürekli karın ağrısı var okadar gaz dolu ki karnım ağrılar giriyor iki haftadır böyle anlamadm neden kalsiyum kullanıyorum kemiklerime iyi geldi sanki daha enerjik hissediyorum lakin tatlı birşeyler yersem yine baş ağrısı mide bulantısı başladı kalsiyumun tadıda şekerli gibi direk beynine etki ediyor napıcam bilmiyorum ekmekle şekeri toptan kesmeyi başarabilir sen bir nebze rahatlıycam gibi benden böyle canım sizler napıyorsunuz iyisiniz inşallah
Hepinize geçmiş olsun canım evdekilerin nesi var

Geçmiş olsun canim. Suda eriyen degilde hap şeklinde olani yokmu canim kalsiyumun onu yazdirsan doktora. Yada takviye edici gidalarda vardir kapsül olani. Ondan alsan.

Back
X