Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rumuz :nnnadal
Başlangıç tarihi :14 Ağustos
Başlangıç kilom :82,4
Geçen hafta kilom :81,5
Güncel kilom :80,8
Fark : --700
Yüzde %0.858

Akşama gelirim şimdi çok işim var öptüm sizi

Kahvaltı
Bir yumurta ile menemen
Biraz bal
İki dilim ekmek
Peynirim kalmadı başka birşey canım istemiyor birde aç karnına bir tatlı kaşığı çörek otu yağı bir bardak su ile

Evi temizledm baya misafir gelecekmiş akşam görümcemin kınası varda evde birde nasıl olacak bilmiyorum
Kızlar karnım ağrıyor su ya boşaldı nerdeyse tekrar tartıldım şuan tam 60 geldim bir kilo mu verdim şimdi 😆😆😆😆

Evi temizledm baya misafir gelecekmiş akşam görümcemin kınası varda evde birde nasıl olacak bilmiyorum
Kızlar karnım ağrıyor su ya boşaldı nerdeyse tekrar tartıldım şuan tam 60 geldim bir kilo mu verdim şimdi 😆😆😆😆
Canım bence senin tartı bozuk 😄😁 pilini degistir istersen bi haftada 3 kilo veriyorsun sonra alip 4 5 saatte 1 kilo veriyorsun normal degil

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
1 kk köy peyniri
1 dilim ekmek

Hc yağı ile Türk kahvesi

Öğlen
1 kase yoğurt
2kasik yulaf
1 armut

Akşam
1 kepçe kesme hamur ile corba
Zeytinyağlı patlıcan yemeği
Yarım dilim ekmek

Daha sonrada 1 gün kurusu ile yeşil çay icerim

25 Eylül cuma
KİLO VERENLER
1. Safransari Safransari En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::nazar::nazar::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. N nnnadal :nazar: :nazar: :sampiyon:En Büyük TÜRKİYE
3. sersum sersum :nazar::sampiyon::KK200:En Büyük TÜRKİYE

KİLo ALANLAR:63::kızgın::sinirli::skandal:

Z zeze_35
Aytanesii Aytanesii

Her zaman fit kalanlar
@demirleke :KK200::KK200::nazar::nazar::sampiyon::sampiyon:

Kilo verenleri tebrik ederim kendimi alanlara ekledim hemen gevsemeyim diye geciktiğim için kusura bakmayın başım kalabalık yazmayan kaldı mı bayadır uğramayanlar ne alemde acaba iyilermi merak ettim

Akşam yemeği daha yeni yedim şimdi midem bulanıyor
4 kaşık türlü
iki kaşık pilav
İki adet tavuk but
İki bardak çay

Uzun zamn aç kalınca midem bulandı ya

Ahh canım çok tehlikeli artık bu kınalar nişanlar..Umarım herkes maskeli katılmıştır.Özellikle büyüklerinizi koruyun Allah korusun..
25 Eylül cuma
KİLO VERENLER
1. Safransari Safransari En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK200::nazar::nazar::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. N nnnadal :nazar: :nazar: :sampiyon:En Büyük TÜRKİYE
3. sersum sersum :nazar::sampiyon::KK200:En Büyük TÜRKİYE

KİLo ALANLAR:63::kızgın::sinirli::skandal:

Z zeze_35
Aytanesii Aytanesii

Her zaman fit kalanlar
@demirleke :KK200::KK200::nazar::nazar::sampiyon::sampiyon:

Kilo verenleri tebrik ederim kendimi alanlara ekledim hemen gevsemeyim diye geciktiğim için kusura bakmayın başım kalabalık yazmayan kaldı mı bayadır uğramayanlar ne alemde acaba iyilermi merak ettim
Ellerine sağlık canım:KK68:.. Safransari Safransari tebrikler tatlım :KK9: :KK9: :KK9:

4.webp
kahvaltım
yeşil mercimekli peynirli salata
10 fındık

Canim gorumcenin kına gecesi dün muydu ?
Nasıl geçti ?
Bilmem ben kınanın yarısında ayrılmak zorunda kaldım kızı uyutmaya eve geldim oysa kaynanam kaynımla kayınpederi beni eve göndermiş kalsınlar diye bana birşey diyende yok hepsine yatak hazırladım kızı uyuttum derken 12 buçuk olmuş o saatten sonra nereye gideyim 😅

Ahh canım çok tehlikeli artık bu kınalar nişanlar..Umarım herkes maskeli katılmıştır.Özellikle büyüklerinizi koruyun Allah korusun..

Ellerine sağlık canım:KK68:.. Safransari Safransari tebrikler tatlım :KK9: :KK9: :KK9:
Maskeliydik çok şükür de kıza taktıramadm anlamıyor çıkartıyor habire

Düğün ne zaman canim ? Nasıl olacak ?
Düğün yarın salonda olacak iki saatlik salonun parasını hep vermişler ne yapsan yanlış zaten mecbur kaldılar birde herkese altın götürüyorlar ya en azından birazı gelsin diye yapıyorlar bence ama yanlış tabiki

Günaydın kızlar...
Bugün diyetisyenimde tartı günümdü.1.3 kg daha gitmiş:KK49::KK49: ..Toplamda 2 haftada 2.5 kg gitti..Benim için süper bir sonuç..Çok mutluyum..Basenlerim de 4cm incelmiş.
Bugün daha iyiyim akşam ilaç içip yattım..iyi geldi..
Kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
menemen
peynir zeytin
1 dilim tb
çayy
:kk77::kk77::kk77:
canim harikasin menulerin de harika sen de harikasin masallah sakin bozma sersumcim sakin detoksunu da iyi yap
bu sabah 49,5 kilo geldim

işten dönünce hemen dışarı çıkıyoruz çocuklarla . buyükler bisiklet sürüyor . ben kızla birlikteyim .
dün ortancanın bisikletinin lastiği patlamış . onu yaptırmaya gittik . yürüdük çok uzak sayılmaz aslında .ama tüm gün oturuyorum çalışırken ama eve geçtiğimde hareketim çok . kış geldiğinde evlere tıkılınca sanıyorum biraz dinlenebilirim :KK53: :KK53:
kizzz 4 lu rakamlara dusmussin dikkat et kendine kuzucugum litfen yogunluktandir gerci ben de cokk yogunum
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 60.5
Bu haftaki kilom: 61.1
Aradaki fark: +++++600 gr
gecen hafta sanirsam verince bu hafta gaflete mi dustun canimmm😊

Back
X