Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence senin tartı bozukEvi temizledm baya misafir gelecekmiş akşam görümcemin kınası varda evde birde nasıl olacak bilmiyorum
Kızlar karnım ağrıyor su ya boşaldı nerdeyse tekrar tartıldım şuan tam 60 geldim bir kilo mu verdim şimdi![]()
Pili yeni birde hep aynı yerde tartılıyorumCanım bence senin tartı bozukpilini degistir istersen bi haftada 3 kilo veriyorsun sonra alip 4 5 saatte 1 kilo veriyorsun normal degil
Birkaç ayda pil bitmez ki sadece ben kullanıyorumCanım bence senin tartı bozukpilini degistir istersen bi haftada 3 kilo veriyorsun sonra alip 4 5 saatte 1 kilo veriyorsun normal degil
Kizini da tart veya esini kilolari dogruysa tamamdir tarti bozuk degil diyebilirizBirkaç ayda pil bitmez ki sadece ben kullanıyorum
Kızım aynı çıkıyor ya tartıda sorun yok bende sorun varKizini da tart veya esini kilolari dogruysa tamamdir tarti bozuk degil diyebiliriz
Canim gorumcenin kına gecesi dün muydu ?Akşam yemeği daha yeni yedim şimdi midem bulanıyor
4 kaşık türlü
iki kaşık pilav
İki adet tavuk but
İki bardak çay
Uzun zamn aç kalınca midem bulandı ya
Ahh canım çok tehlikeli artık bu kınalar nişanlar..Umarım herkes maskeli katılmıştır.Özellikle büyüklerinizi koruyun Allah korusun..Evi temizledm baya misafir gelecekmiş akşam görümcemin kınası varda evde birde nasıl olacak bilmiyorum
Kızlar karnım ağrıyor su ya boşaldı nerdeyse tekrar tartıldım şuan tam 60 geldim bir kilo mu verdim şimdi![]()
Ellerine sağlık canım25 Eylül cuma
KİLO VERENLER
1.Safransari
2. N nnnadal![]()
![]()
3.sersum
KİLo ALANLAR
Z zeze_35
Aytanesii
Her zaman fit kalanlar
@demirleke
Kilo verenleri tebrik ederim kendimi alanlara ekledim hemen gevsemeyim diye geciktiğim için kusura bakmayın başım kalabalık yazmayan kaldı mı bayadır uğramayanlar ne alemde acaba iyilermi merak ettim
Bilmem ben kınanın yarısında ayrılmak zorunda kaldım kızı uyutmaya eve geldim oysa kaynanam kaynımla kayınpederi beni eve göndermiş kalsınlar diye bana birşey diyende yok hepsine yatak hazırladım kızı uyuttum derken 12 buçuk olmuş o saatten sonra nereye gideyimCanim gorumcenin kına gecesi dün muydu ?
Nasıl geçti ?
Maskeliydik çok şükür de kıza taktıramadm anlamıyor çıkartıyor habireAhh canım çok tehlikeli artık bu kınalar nişanlar..Umarım herkes maskeli katılmıştır.Özellikle büyüklerinizi koruyun Allah korusun..
Ellerine sağlık canım..
Safransari tebrikler tatlım
![]()
![]()
![]()
Düğün ne zaman canim ? Nasıl olacak ?Maskeliydik çok şükür de kıza taktıramadm anlamıyor çıkartıyor habire
Düğün yarın salonda olacak iki saatlik salonun parasını hep vermişler ne yapsan yanlış zaten mecbur kaldılar birde herkese altın götürüyorlar ya en azından birazı gelsin diye yapıyorlar bence ama yanlış tabikiDüğün ne zaman canim ? Nasıl olacak ?
canim harikasin menulerin de harika sen de harikasin masallah sakin bozma sersumcim sakin detoksunu da iyi yapGünaydın kızlar...
Bugün diyetisyenimde tartı günümdü.1.3 kg daha gitmiş..Toplamda 2 haftada 2.5 kg gitti..Benim için süper bir sonuç..Çok mutluyum..Basenlerim de 4cm incelmiş.
Bugün daha iyiyim akşam ilaç içip yattım..iyi geldi..
Kahvaltım
menemen
peynir zeytin
1 dilim tb
çayy
![]()
kizzz 4 lu rakamlara dusmussin dikkat et kendine kuzucugum litfen yogunluktandir gerci ben de cokk yogunumbu sabah 49,5 kilo geldim
işten dönünce hemen dışarı çıkıyoruz çocuklarla . buyükler bisiklet sürüyor . ben kızla birlikteyim .
dün ortancanın bisikletinin lastiği patlamış . onu yaptırmaya gittik . yürüdük çok uzak sayılmaz aslında .ama tüm gün oturuyorum çalışırken ama eve geçtiğimde hareketim çok . kış geldiğinde evlere tıkılınca sanıyorum biraz dinlenebilirim![]()
![]()
gecen hafta sanirsam verince bu hafta gaflete mi dustun canimmmRumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 60.5
Bu haftaki kilom: 61.1
Aradaki fark: +++++600 gr