Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
Menemen
1 dilim ekmek
2 çatal peynir

Ara
Kahve, karpuz

Akşam
Yarım ekmek içini çıkarttim
5 küçük köfte, domates soğan
1 büyük bardak ayran

Akşam köfte ekmek yiyeceğim için öğlen yemek yemedim. Köfte içerisine çok az galeta unu koyup yaptım.

Şimdi de yeşil çay içeceğim

2.webp
Akşam yemeğim :KK52: :KK52:

Kolaylıklar diliyorum canim.
sagol canimcim, seni ye iden buralarda goeunce cok mutlu oluyorim😊
Canım çok sağol ..Bu sefer yaşam koçumu buldum bozmaya hiç niyetim yok çünkü çok güzel veriyorum sayesinde..
Allah yardımcın olsun canım..Dikkat et kendine..
aman canim bozma haklisin, bu kez guzel konsantre oldun masallah, me uler yemeklerin harika seni cok guzel takio ediyorum bin kere masallah, heycanla cumayi bekliuorum senin icin😊

aman canim bozma haklisin, bu kez guzel konsantre oldun masallah, me uler yemeklerin harika seni cok guzel takio ediyorum bin kere masallah, heycanla cumayi bekliuorum senin icin😊
Sağol canımcım:KK68::KK68:..İnan kendimi de çok iyi hissediyorum..Ve ilk defa gr gr değil kilo kilo gidiyor şaşırıyorum kendime..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kahvaltı
İki adet haşlanmış yumurta
Birtane küçük boy domates
Birtane küçük boy salatalık
4 adet gün kurusu
Bir bardak yeşil çay
Bir buçuk dilim ekmek

Saat 5 te akşam yemeği
Fırında sebze türlüsü yağlı kağıtta
Üzerine iki kaşık yoğurt
İkisi dilim ekmek
Çay
Spor ev temizliği ev battı gidiyor dah bititemedim bile ben temizliyorum kız arkamdan ekmek döküyor ekmekçi 😅

Kahvaltı
İki adet haşlanmış yumurta
Birtane küçük boy domates
Birtane küçük boy salatalık
4 adet gün kurusu
Bir bardak yeşil çay
Bir buçuk dilim ekmek

Saat 5 te akşam yemeği
Fırında sebze türlüsü yağlı kağıtta
Üzerine iki kaşık yoğurt
İkisi dilim ekmek
Çay
Spor ev temizliği ev battı gidiyor dah bititemedim bile ben temizliyorum kız arkamdan ekmek döküyor ekmekçi 😅
Küçük çocukla öyle oluyor canim. Bir yan temizleniyor bir yandan kirleniyor

Kahvaltı
1 yumurtalı salata
1 dilim peynir
1 dilim ekmek 2 ısırık simit
2 zeytin

Türk kahvesi

Akşam
3 kaşık karides tava 5 küçük köfte 1 dilim ekmek

Yeşil çay 1 gün kurusu

Canım 3 çocukla yine iyi idare ediyorsun maşallah..Seni listeden çıkarayım istersen listeyi de yapmak zor olur senin için..Sen yine fırsat buldukça gel bizimle paylaş .
Canım tamamen listeden çıkmak istemiyorum eğer menü bildirmeden cumaları bildirim yapmamda sorun olmayacaksa listede olmak beni kontrol altında tutuyor belki veremiyorum ama en azından bir sonraki hafta listede + görmemek için kendimi frenliyorum aksi halde freni patlamış kamyon gibi gidiyorum😘

Canim ne yersen buraya yaz, diyetlik olmasın yada olsun. Kendini kontrol aldinda tutmuş olursun :KK66:
Canım düzenli menü bildirimi yapmak benim için çok zor hergün giremiyorum en azından cumayı düşünerek daha dikkatli yiyorum bu şekilde kontrol altına almaya çalışıyorum

Canım düzenli menü bildirimi yapmak benim için çok zor hergün giremiyorum en azından cumayı düşünerek daha dikkatli yiyorum bu şekilde kontrol altına almaya çalışıyorum
Anladım canım. Bildirim yapmak gerçekten kisiyi kontrol altında tutuyor. Menü paylasmak daha da kontrol altında tutuyor. Şu an nasıl kolayına geliyorsa öyle yap ;)

Kahvaltı
1 yumurtalı salata
1 dilim peynir
1 dilim ekmek 2 ısırık simit
2 zeytin

Türk kahvesi

Akşam
3 kaşık karides tava 5 küçük köfte 1 dilim ekmek

Yeşil çay 1 gün kurusu
Ben de karides tavayı çok severim..Afiyet olsun..
Canım tamamen listeden çıkmak istemiyorum eğer menü bildirmeden cumaları bildirim yapmamda sorun olmayacaksa listede olmak beni kontrol altında tutuyor belki veremiyorum ama en azından bir sonraki hafta listede + görmemek için kendimi frenliyorum aksi halde freni patlamış kamyon gibi gidiyorum😘
Olur tabii ki canım sen nasıl rahat edersen bizim için sorun değil..

Back
X