- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Doyuyor musun canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doyuyor musun canim
Malesef hayır.Doyuyor musun canim![]()
Aaa detokstaydin senMalesef hayır..Sabrediyorum yarına öğlen muz ve ceviz var sütle..Songün yarın
Sabah doyurucuydu ama 2 yumurta beyazı bir sarısı omlet ekmek ve salata 2 ceviz
Evet canım bitmeyen detoks yapmışlar..Aaa detokstaydin sen
Sabır
2 yumurta gerçekten doyurucu oluyor
Özendiriyorsun bizideEvet canım bitmeyen detoks yapmışlar..
Çok acıktım ama tutuyorum kendimi![]()
Bende kaynattmTaze süt geldi kaynattim. Kendime bir sutlunkahve yaptım. Bir bisküvi ile içiyorum
Kolay gelsin canımcok yogunum kizlar. islerden dolayi.
tel. hic susmuyor. talep .yazi vs vs
Haklısın canım Alışacak..Sana da kolay gelsin..sersum cok dengeli besleniuorsun .tabi doyma noktasonda yetersiz sanki. zamanla vucut alisir insallah. kirilma noktasındasin.
Harika canim haftada 1 kiloya yakin.Eki Görüntüle 2698316
Kahvaltım![]()
Bugün Tartı günüm 900 gr gitmiş ama diyetisyenim daha fazla olmalıydı ödeminizi atamamışsınız dedi..
Ben çaylar hariç 1.5-2 litre su anca içiyordum 3 olmalıydı demedimmi diye kızdı..Ben de ben yazmıştım siz bişey demeyince normal buldunuz zannettim dedim..Azarı işittim ama onun da suçu var..
Anlaşılan daha çok wc ye gideceğim
Ama incelmem 1 haftada 5 cm onu beğendi..![]()
![]()
İnşallah canımHarika canim haftada 1 kiloya yakin.
Devamı da gelsin inşallah![]()
Tebrikler gayet iyi gidiyorsun sakin rutinini bozma sebep ne olursa olsun tam gaz devam etEki Görüntüle 2698316
Kahvaltım![]()
Bugün Tartı günüm 900 gr gitmiş ama diyetisyenim daha fazla olmalıydı ödeminizi atamamışsınız dedi..
Ben çaylar hariç 1.5-2 litre su anca içiyordum 3 olmalıydı demedimmi diye kızdı..Ben de ben yazmıştım siz bişey demeyince normal buldunuz zannettim dedim..Azarı işittim ama onun da suçu var..
Anlaşılan daha çok wc ye gideceğim
Ama incelmem 1 haftada 5 cm onu beğendi..![]()
![]()