Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
Soğanlı çökelekli 2 yumurtali omlet
2 ısırık kete

Ara
Kahve
1 gün kurusu
1 elma
Soda
Süt bir bardak

Akşam
2 kaşık nohutlu tavuklu pilav
1 tabak yeşil fasulye

Şimdi az kahveli süt içiyorum. Midem hala ağrıyor. İyi gelir diye içiyorum tekrar

selamlar arkadaşlar :KK68:

dün tartı günü olduğunu tamamen unutmuşum. sabah uyandığımda aklıma geldi, koştum aç karna tartıldım veeeee

65 kilo çıktım :KK70:

1. hafta: 64,6 kg
2. hafta: 65 kg

3. hafta: 63,6 kg (geçen hafta)
4. hafta: 65 kg (bu hafta)
fark: + 1,4 kg
ay şekerim valla bunlar hep ödem :KK70:

moral olarak çöktüm tabi. sonra gülme geldi, sabahtan beri düşünüp düşünüp bi üzülüyorum bi gülüyorum.

şaka bir yana bu olay için doktora gideceğim, benim bir ödem sorunum var. kilom birkaç günde 2-3 kg çıkıp geri inebiliyor. yüzüm de şişiyor. umarım yalnızca beslenme kaynaklı çıkar.

Eklentiler

• 23BF0A28-55C6-42A3-ACF0-1F2677F762CE.webp
    23BF0A28-55C6-42A3-ACF0-1F2677F762CE.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 35
Selam kızlar

Ben de dün ve de bugün tartılmayı unuttum çünkü yine başa sardım,tartıya da çıkasım gelmiyor,bi iştah patlaması yaşadım bu hafta,nasıl normale döneceğim bilmiyorum
Diyetisyene bile başlamaya enerjim yok sanki
Sizi de etkilemeyim güzel gidiyorsunuz darısı bana inşallah

Selam kızlar

Ben de dün ve de bugün tartılmayı unuttum çünkü yine başa sardım,tartıya da çıkasım gelmiyor,bi iştah patlaması yaşadım bu hafta,nasıl normale döneceğim bilmiyorum
Canım hiç olmazsa verdiğin 5 kiloyu korumaya calis.

Kahvaltı
Soğanlı çökelekli 2 yumurtali omlet
2 ısırık kete

Ara
Kahve
1 gün kurusu
1 elma
Soda
Süt bir bardak

Akşam
2 kaşık nohutlu tavuklu pilav
1 tabak yeşil fasulye

Şimdi az kahveli süt içiyorum. Midem hala ağrıyor. İyi gelir diye içiyorum tekrar
Safrancim simdi gordum midenin kotu oldugunu sogan dokundu sanirim genelde dokunuyor mu? Geçmiş olsun canım
Selam kızlar

Canim bizim motivasyonumuz bozulmuyor sen gel eger yakalamak istersen motivasyon yakalarsin, safranin dedigi gibi aldigini koru sonra istersen verirsin devamini

selamlar arkadaşlar :KK68:

dün tartı günü olduğunu tamamen unutmuşum. sabah uyandığımda aklıma geldi, koştum aç karna tartıldım veeeee

65 kilo çıktım :KK70:

1. hafta: 64,6 kg
2. hafta: 65 kg

3. hafta: 63,6 kg (geçen hafta)
4. hafta: 65 kg (bu hafta)
fark: + 1,4 kg
ay şekerim valla bunlar hep ödem :KK70:

moral olarak çöktüm tabi. sonra gülme geldi, sabahtan beri düşünüp düşünüp bi üzülüyorum bi gülüyorum.

şaka bir yana bu olay için doktora gideceğim, benim bir ödem sorunum var. kilom birkaç günde 2-3 kg çıkıp geri inebiliyor. yüzüm de şişiyor. umarım yalnızca beslenme kaynaklı çıkar.
Moral olarak çökenler kulübü :cry:
Çökme çökme, ben de öyleyim ama düzelmeyi bekliyorum:) Çok yediğimde bende de ödem oluyor. Sabah kalktığımda yüzüm gözüm şiş oluyor.
Selam kızlar

Ben de başa sardım canım. Benim de tartıya çıkasım gelmiyor. Normale dönmeyi bekliyorum.
Beni etkilemezsin merak etme :)) bundan daha fazla dibe batabileceğimi sanmıyorum 🤣🤣 inşallah bir an önce düzen sağlarız...

Safrancim simdi gordum midenin kotu oldugunu sogan dokundu sanirim genelde dokunuyor mu? Geçmiş olsun canım

Canim bizim motivasyonumuz bozulmuyor sen gel eger yakalamak istersen motivasyon yakalarsin, safranin dedigi gibi aldigini koru sonra istersen verirsin devamini
Canım çiğ soğan fazla yeyince dokunuyordu. Bu pismisti ama bir tam aogandi. Çok olunca dokundu sanırım. Akşam yemeğinden sonra içtiğim sütle geçti çok şükür. Ama akşama kadar ağrıdi.

Çökme çökme, ben de öyleyim ama düzelmeyi bekliyorum:) Çok yediğimde bende de ödem oluyor. Sabah kalktığımda yüzüm gözüm şiş oluyor.

Ben de başa sardım canım. Benim de tartıya çıkasım gelmiyor. Normale dönmeyi bekliyorum.
Beni etkilemezsin merak etme :)) bundan daha fazla dibe batabileceğimi sanmıyorum 🤣🤣 inşallah bir an önce düzen sağlarız...
İnşallah canim. Sen kendini iyi hisset yeterki.kilo alınır verilir.

Canım çiğ soğan fazla yeyince dokunuyordu. Bu pismisti ama bir tam aogandi. Çok olunca dokundu sanırım. Akşam yemeğinden sonra içtiğim sütle geçti çok şükür. Ama akşama kadar ağrıdi.
Sevindim gecmesine, soğam çıgken dokunuyor seninki oismisken de dokunmus, rahst uyursun cnm

Herkese gunaydin dun oglen ve aksam menumu yazmamistim, oglen bir kase cios yedim 3 kasik naneli yogurt ile
Aksam 3 kasik pilav 3 kasik sebze yarim kasem cacik bir tatli kasigi rokoko tatlisi
Bugun 100 gr eksik uyanmisim acaba yine cips mi yesem ahahahaha

Gerçekten çökmüş gibiyim şişlik bende de çok oluyor gündüz dikkat etsem de gece yemelerim oluyor bir de,sabah kalkınca hatırlıyorum resmen
İnşalah hep birlikte düzene gireriz

Geçmiş olsun canım geçmesine sevindim

Dün menüm
Sabah
2 kaşık lor ile 1 yumurta
Yarım domates
1 incecik kaşar
1 dilim tahıllı ekmek
Çay

Öğle
1 pastırmalı yumurta

Akşam
4 yk etli karnıbahar yemeği
3 kaşık ton balıklı makarna

Çay-kahve-yeşil çay
Çok güzel başladın canım böyle devam inşallah

Çok sağol adacım uzaklaşınca daha da salıyorum buralardayım inşallah

Back
X