- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geçmiş olsun..10 dk aralıklarla 1 er yudum süt iç..Bu şekilde 1 bardak iyi gelir.. kahve dokunur içmeSabah aoganli yumurta yedim. Midemi agritti . Soda içtim geçmedi. Şimdi süt içtim biraz hafifledi gibi. Ama tam gecmedi
Canım hiç olmazsa verdiğin 5 kiloyu korumaya calis.Selam kızlar
Ben de dün ve de bugün tartılmayı unuttum çünkü yine başa sardım,tartıya da çıkasım gelmiyor,bi iştah patlaması yaşadım bu hafta,nasıl normale döneceğim bilmiyorum
Diyetisyene bile başlamaya enerjim yok sanki
Sizi de etkilemeyim güzel gidiyorsunuz darısı bana inşallah
Keşke canım yarın bi tartıya çıkayım bakalımCanım hiç olmazsa verdiğin 5 kiloyu korumaya calis.
Safrancim simdi gordum midenin kotu oldugunu sogan dokundu sanirim genelde dokunuyor mu? Geçmiş olsun canımKahvaltı
Soğanlı çökelekli 2 yumurtali omlet
2 ısırık kete
Ara
Kahve
1 gün kurusu
1 elma
Soda
Süt bir bardak
Akşam
2 kaşık nohutlu tavuklu pilav
1 tabak yeşil fasulye
Şimdi az kahveli süt içiyorum. Midem hala ağrıyor. İyi gelir diye içiyorum tekrar
Canim bizim motivasyonumuz bozulmuyor sen gel eger yakalamak istersen motivasyon yakalarsin, safranin dedigi gibi aldigini koru sonra istersen verirsin devaminiSelam kızlar
Ben de dün ve de bugün tartılmayı unuttum çünkü yine başa sardım,tartıya da çıkasım gelmiyor,bi iştah patlaması yaşadım bu hafta,nasıl normale döneceğim bilmiyorum
Moral olarak çökenler kulübüselamlar arkadaşlar
dün tartı günü olduğunu tamamen unutmuşum. sabah uyandığımda aklıma geldi, koştum aç karna tartıldım veeeee
65 kilo çıktım
1. hafta: 64,6 kg
2. hafta: 65 kg
3. hafta: 63,6 kg (geçen hafta)
4. hafta: 65 kg (bu hafta)
fark: + 1,4 kg
ay şekerim valla bunlar hep ödem
moral olarak çöktüm tabi. sonra gülme geldi, sabahtan beri düşünüp düşünüp bi üzülüyorum bi gülüyorum.
şaka bir yana bu olay için doktora gideceğim, benim bir ödem sorunum var. kilom birkaç günde 2-3 kg çıkıp geri inebiliyor. yüzüm de şişiyor. umarım yalnızca beslenme kaynaklı çıkar.
Ben de başa sardım canım. Benim de tartıya çıkasım gelmiyor. Normale dönmeyi bekliyorum.Selam kızlar
Canım çiğ soğan fazla yeyince dokunuyordu. Bu pismisti ama bir tam aogandi. Çok olunca dokundu sanırım. Akşam yemeğinden sonra içtiğim sütle geçti çok şükür. Ama akşama kadar ağrıdi.Safrancim simdi gordum midenin kotu oldugunu sogan dokundu sanirim genelde dokunuyor mu? Geçmiş olsun canım
Canim bizim motivasyonumuz bozulmuyor sen gel eger yakalamak istersen motivasyon yakalarsin, safranin dedigi gibi aldigini koru sonra istersen verirsin devamini
İnşallah canim. Sen kendini iyi hisset yeterki.kilo alınır verilir.Moral olarak çökenler kulübü
Çökme çökme, ben de öyleyim ama düzelmeyi bekliyorum:) Çok yediğimde bende de ödem oluyor. Sabah kalktığımda yüzüm gözüm şiş oluyor.
Ben de başa sardım canım. Benim de tartıya çıkasım gelmiyor. Normale dönmeyi bekliyorum.
Beni etkilemezsin merak etme :)) bundan daha fazla dibe batabileceğimi sanmıyoruminşallah bir an önce düzen sağlarız...
Sevindim gecmesine, soğam çıgken dokunuyor seninki oismisken de dokunmus, rahst uyursun cnmCanım çiğ soğan fazla yeyince dokunuyordu. Bu pismisti ama bir tam aogandi. Çok olunca dokundu sanırım. Akşam yemeğinden sonra içtiğim sütle geçti çok şükür. Ama akşama kadar ağrıdi.
Harika canimmmDün menüm
Sabah
2 kaşık lor ile 1 yumurta
Yarım domates
1 incecik kaşar
1 dilim tahıllı ekmek
Çay
Öğle
1 pastırmalı yumurta
Akşam
4 yk etli karnıbahar yemeği
3 kaşık ton balıklı makarna
Çay-kahve-yeşil çay
Gerçekten çökmüş gibiyim şişlik bende de çok oluyor gündüz dikkat etsem de gece yemelerim oluyor bir de,sabah kalkınca hatırlıyorum resmenÇökme çökme, ben de öyleyim ama düzelmeyi bekliyorum:) Çok yediğimde bende de ödem oluyor. Sabah kalktığımda yüzüm gözüm şiş oluyor.
Ben de başa sardım canım. Benim de tartıya çıkasım gelmiyor. Normale dönmeyi bekliyorum.
Beni etkilemezsin merak etme :)) bundan daha fazla dibe batabileceğimi sanmıyoruminşallah bir an önce düzen sağlarız...
Geçmiş olsun canım geçmesine sevindimCanım çiğ soğan fazla yeyince dokunuyordu. Bu pismisti ama bir tam aogandi. Çok olunca dokundu sanırım. Akşam yemeğinden sonra içtiğim sütle geçti çok şükür. Ama akşama kadar ağrıdi.
Çok güzel başladın canım böyle devam inşallahDün menüm
Sabah
2 kaşık lor ile 1 yumurta
Yarım domates
1 incecik kaşar
1 dilim tahıllı ekmek
Çay
Öğle
1 pastırmalı yumurta
Akşam
4 yk etli karnıbahar yemeği
3 kaşık ton balıklı makarna
Çay-kahve-yeşil çay
Çok sağol adacım uzaklaşınca daha da salıyorum buralardayım inşallahSafrancim simdi gordum midenin kotu oldugunu sogan dokundu sanirim genelde dokunuyor mu? Geçmiş olsun canım
Canim bizim motivasyonumuz bozulmuyor sen gel eger yakalamak istersen motivasyon yakalarsin, safranin dedigi gibi aldigini koru sonra istersen verirsin devamini