Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper hayırlı olsun bende yarın nohut unu yapacağım yenisini spariş verinceye kadar yarim kilo nohutu suya koydum sabaha kadar şişesin diye.yarin acil lazım nohut unu buralarda marketlerde yok maalesef. Hindistancevizi yağı cildi pamuk gibi yapıyor mis gibi de kokuyor sabahları filtre kahvemin içine yarim kasik koyuyorum.Unlarım geldi ama 24 saat havalandırmaya aldım koronanın çok olduğu bir ilden geldi nolur nolmaz denemek için sabırsızlanıyorum
Hindistan cevizi yağıda sipariş verdim oda hazırlanıyor 300 grlık indirimdeydi soğuk sıkımmış yüzde yüz denerim saça yüzede maske yaparım hemde
Elime sağlıkKızlar yarın allah nasip ederse ara öğün için şekersiz tiramisu topları yapacagim o ne alaka yarına daha var diyeceksiniz buzdolabinda cok az labne kalmis aklıma geldi birden ama maalesef yulaftan yapılıyor. Tarifini yazayım size sizde evde deneyin 5 dakka bile sürmüyor. Önce labne peyniriyle muzu karıştırıyoruz iyice ezin içine bir kaşık bal koyun eğer bal koymak istemezseniz 1 muz yerine 2 muz koyun yulaf ezmesini ekleyin içine 3 4 kasik çok cıvık olursa miktarı arttırabilirsiniz sonra ceviz içini parçalayın içine karıştırın harmanlayın.yapmis elinizle yuvarlayın.biz muzdan 8 9 tane çıkıyor. Bir kaseye ham kakao dökün bir çay kaşığı toz sade nescafe dökün birbirine özdeştirin. Yaptığımız topları bu karışıma batırın iyice üstüne biraz hindistancevizi hemende yiyebilirsiniz biraz buzdolabında bekletiyorum ben tadı ozaman güzel oluyor ilk yapıldığı zamanda güzel ama biraz 5 dakka soğuyunca enfes oluyor.
Tamam çekicem allah nasip kısmet ederseElime sağlık
Yarın görsel de isteriz![]()
Elime sağlık
Yarın görsel de isteriz![]()
ben de sizileri çok özledim.İyiyim canim şükür.
Özledik seni
Ay iyi oldu söylediğin cnm ellerim çok kurudu krem niyetinede kullanırım artıkSüper hayırlı olsun bende yarın nohut unu yapacağım yenisini spariş verinceye kadar yarim kilo nohutu suya koydum sabaha kadar şişesin diye.yarin acil lazım nohut unu buralarda marketlerde yok maalesef. Hindistancevizi yağı cildi pamuk gibi yapıyor mis gibi de kokuyor sabahları filtre kahvemin içine yarim kasik koyuyorum.![]()
Kızlar yarın allah nasip ederse ara öğün için şekersiz tiramisu topları yapacagim o ne alaka yarına daha var diyeceksiniz buzdolabinda cok az labne kalmis aklıma geldi birden ama maalesef yulaftan yapılıyor. Tarifini yazayım size sizde evde deneyin 5 dakka bile sürmüyor. Önce labne peyniriyle muzu karıştırıyoruz iyice ezin içine bir kaşık bal koyun eğer bal koymak istemezseniz 1 muz yerine 2 muz koyun yulaf ezmesini ekleyin içine 3 4 kasik çok cıvık olursa miktarı arttırabilirsiniz sonra ceviz içini parçalayın içine karıştırın harmanlayın.yapmis elinizle yuvarlayın.biz muzdan 8 9 tane çıkıyor. Bir kaseye ham kakao dökün bir çay kaşığı toz sade nescafe dökün birbirine özdeştirin. Yaptığımız topları bu karışıma batırın iyice üstüne biraz hindistancevizi hemende yiyebilirsiniz biraz buzdolabında bekletiyorum ben tadı ozaman güzel oluyor ilk yapıldığı zamanda güzel ama biraz 5 dakka soğuyunca enfes oluyor.
Eline sağlık süper görünüyor tadıda güzel oldumu
Bende aynıyım cnm başladığım yere tekrar döndüm hiç utanmadan tekrar geldim sende yaparsın cnm tek başına olmuyor seni anlıyorumben de sizileri çok özledim.
ama şöyle hakkını vererek dönüş yapamıyorum bir türlü. öyle olunca zaman zaman selam vermekle yetiniyorum.
dünden beri dikkat etmeye çalışıyorum. istikararlı kalabilirsem foruma da tam dönüş yapacağım![]()
Keçiboynuzu tozunu ben kızın sütüne katıyordum. Kendim ivin de yulaf lapasini tatlandırmak için kullaniyordum.Nohut unundan ve yulaf unundan ekmek yaptım içinde süt, z. Yağı yumurta da var tadını beğendim kare borcamda pişirdim küçük boy aynı tuzlu kek gibi ekmek ihtiyacımı karşıladı
Birde browni yaptım keçiboynuzu unu, yulaf unu ile şekersiz mini kek kalıplarında onu çok sevmedim yinede tatlı ihtiyacını karşılıyor
Keçiboynuzu ununu çok yoğun ve baskın kokulu buldum nasıl tüketebilirim kızlar çok sevemedim çünkü
Aç karna limonlu su
Kahvaltıya ek 2 bardak şekersiz çay
Harika olmuştur o ellerine sağlık çok kabarmaz zaten o ama tadı enfestir nohut unlu ekmegin daha sağlıklı ve kalorisi inan az tiramisu toplarının tadı güzel tabi şekersiz muzlu olduğu için harika oluyor biz eşimle şeker kullanmadığımız için bayıla bayıla yiyoruz sen tatlandırmak için bal koy bal hem toplarını toparlar hemde tatlı gibi olur dolabta dinleniyor biraz benim toplar labne peynirinin ve balın tadı birleşince çok hoş oluyorNohut unundan ve yulaf unundan ekmek yaptım içinde süt, z. Yağı yumurta da var tadını beğendim kare borcamda pişirdim küçük boy aynı tuzlu kek gibi ekmek ihtiyacımı karşıladı
Birde browni yaptım keçiboynuzu unu, yulaf unu ile şekersiz mini kek kalıplarında onu çok sevmedim yinede tatlı ihtiyacını karşılıyor
Keçiboynuzu ununu çok yoğun ve baskın kokulu buldum nasıl tüketebilirim kızlar çok sevemedim çünkü
Aç karna limonlu su
Keçiboynuzu tozunu ben kızın sütüne katıyordum. Kendim ivin de yulaf lapasini tatlandırmak için kullaniyorduNohut unundan ve yulaf unundan ekmek yaptım içinde süt, z. Yağı yumurta da var tadını beğendim kare borcamda pişirdim küçük boy aynı tuzlu kek gibi ekmek ihtiyacımı karşıladı
Aç karna limonlu su
Keçiboynuzu un unu kek yaparken kullan unlu tatlılar yaparsan keçiboynuzu un unu kullan yada keçiboynuzu unuyla yulaf ününü karıştır az keçiboynuzu unu kullanırsan koku veya tadını fazla almazsınKeçiboynuzu tozunu ben kızın sütüne katıyordum. Kendim ivin de yulaf lapasini tatlandırmak için kullaniyordum.