TeşekkürlerAfiyet olsun. Ben de tanıtayım 27 yaşındayım 10 aylık oğlum var. Çalışmıyorum :)
Rahat Gider o 10 kilo önemli olan geri gelmemesi.
Bu arada kolay gelsin iyi çalışmalar
Düğün telaşından verirsin ben 2 ayda 6 kilo vermiştim. Stresten erimiştim resmen 60 kiloya düşmüştüm. Boyum uzun o yüzden 65 olsam yeter.Teşekkürler
Allah anali babalı büyütsün.
Aman geri gelmesin Evlencem ben
Benim düğün de yakın değil zaten daha sevgilim üniversite son sınıf artik.Düğün telaşından verirsin ben 2 ayda 6 kilo vermiştim. Stresten erimiştim resmen 60 kiloya düşmüştüm. Boyum uzun o yüzden 65 olsam yeter.
Hamile kalınca benim gibi çok yeme. Hadi yedin diyelim emzirirken süt olsun diye herşeyi de yeme.
Emzirirken kilo aldım.
Afiyet bal şeker olsun yaramasin
Teşekkür ederimAfiyet bal şeker olsun yaramasin
Ne güzel.Teşekkür ederim
Tarçınlı elma çok fena şişirdi beni hiç acıkmamıştım bile ama olsun akşqm menümü atlamak istemedim.
O formlar mısır gevrekleri çok kilo yapıyor kalorilerine bak aslında çokta az değil. Onun yerine eti nin sade yulaf var onu alıp süte veya yoğurta katıp yiyebilirsin. hayırlı işler benim eşim de nöbette. Asker.Ne güzel.
Bende 2 tane filan nescafe içerim heralde sabaha kadar yanimda leblebi ve form getirdim onları yerim atistirmalik olarak belki acikirsam ki mutlaka acikirim
Kiyamam sana :-*O formlar mısır gevrekleri çok kilo yapıyor kalorilerine bak aslında çokta az değil. Onun yerine eti nin sade yulaf var onu alıp süte veya yoğurta katıp yiyebilirsin. hayırlı işler benim eşim de nöbette. Asker.
İnan hiç bilmiyorum canım. Almışız evde vardı durup duruyodu. Aslında hiçte sevmezdimSelam Lili süpersin işin sırrı sirkeli suda..O elindeki kemal kükreri sakıncası yoksa fiyatını öğrenebilir miyim.
Bi önceki kaçtı canım
73 kiloydumBi önceki kaçtı canım
Süper ozaman73 kiloydum
Çook teşekkür ederim ellerin dert görmesin ne güzel yazmışsın sağolasın.merhaba.
6 ayda günde 7-8 öğün yiyerek 20 kilo vermiş biri olarak birşeyler söylemek istiyorum.öncelikle hiçbir şeyi özellikle sevdiğin ve sırf kilo aldırıyor diye hayatından tamamen çıkartmaya çalışma.diyet süresince yüksek motivasyonun o şeyleri yememeni kolaylaştırır fakat hedeflediğin kiloya ulaştığın zaman bir rahatlık gelecek ve kendini daha fazla uzak tutamayacaksın o şeylerden. unutmamalısın ki her şeyi yiyerek kilo verebilirsin ama neyi hangi saatte yediğin çok önemli.örnek vermek gerekirse diyetisyenim her seansta bana özellikle yemek istediğin bir şey var mı diye sorardı. bende çekinerek 3-4 günde bir çikolata yiyebilirsem çok mutlu olurum demiştim o bana hergüne 4 kare çikolata yazmıştı.ama sabah saat 10da araöğün olarak.bazen listemde börek oldu bazen dondurma bazen simit...
ekmek meselesinde sabah 1 dilim öğlen 1 dilim olmak üzere 2 dilimi çok geçmemeye çalış.doymayacağını hissedersen yanında bol bol salatalık yiyebilirsin.birde fırınlarda içi dolu tam buğday ekmekleri oluyor onlardan al bence diğerlerinin içi çok boş oluyor doyurmuyor.
yoğurt hergün bir öğününde mutlaka olsun yağ yakımına da faydası vardır.
2 saatte bir araöğün yapmalısın.metabolizman durursa yağ yakımı da durur.birgün diyetisyenim araöğünler anaöğünlerden daha önemlidir demişti.
yeşilçayiçebiliyorsan hergün 2 bardak iç. gerçi ben diyetim süresince 1 bardak bile içmemiştim. ama başka bir zamanda ödem atmakonusunda çok faydasını görmüştüm.son 1 tavsiye yaptığın sirkeli küre bal da ekle.bağırsaklarını çalıştırır :)
2 günde 1 spor yap. en güzel spor yürüyüş.dıarıda yürüyemiyorsan youtubedan leslie sansone walk at home videolarını izleyebilirsin.
bir de çorba konusuna değinmek istiyorum. çorba konusunda dikktli olmalısın.içinde krema,patates, pirinç ve un olan çorbalar tükettiğin zaman bunu yanında baska bir yemek yememelisin.bol salata yada yoğurt ile anaöğün yerine geçer. her çorba masum değildir
aklıma gelenler şimdilik bunlar. belki hepsini sende biliyorsundur ama ben yine de belki bilmediğin şeyler vardır diye yazmak istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?