Her şey bitti derken? Ne olur umut olun bana...

Maşallah ne güzel sağlam bir irade ve karaktere sahipsiniz .
Mevla dağına göre kar verirmiş
Şükürleriniz hamdleriniz dualarınız daim olsun . Rabbim o ağacı dikip can suyunu vermenizi nasip etsin . Cennet te de dikili ağaçlarınız olsun .
sevdiğinizi size bağışlasın

Bugün Hakanımın annesinin ölümünün yıldönümü...

Sabah aradılar.

Hakanım bugün annesinin yanına gitmiş, bugünü beklemiş.

Bu sabah aç karnına karbonat verecektik, kutu kutu anne sütü göndermişler bilenler onları verecektik.

Serumları, parmak kadar hapları, bi sürü ilaçları.

Hepsini bıraktı.

Babası benimle konuşmak istemiş az önce, ilk kez konuştuk.

Ne dualar etti, nasıl helallik istedi, ablaları, akrabaları.

Allahım.

Benim onu üzdüğümü, ne kadar yıprattığımı bilmiyorlar.

Hakkını helal etti mi bana.

Yanına gitmedim diye affedecek mi beni.

Bunları öğrenmeme ne kadar kaldı ya da öğrenebilecek miyim...

Onun ömrü hastalıklarla, acılarla geçti, gencecikken de bitti.

Ben hırslarla, öfkeyle,kırdığım kalplerde dolu bir hayat yaşadım, daha da yaşayacağım.

Ben onun derecesine gelebilir miyim, ötelerde onunla aynı yerde olabilir miyim.

Allahım.

Destekleriniz için sağolun, Allah hiçbirinizi sevdikleriyle sınamasın.

Hakan için cennet kapılarının sonuna kadar açık olduğuna kalpten inanıyorum, beyinciğe de sıçramıştı kanser, iyileşse bile sakat kalır deniyordu, en cok bundan korkardı o, zaten yük olduğunu düşünüyordu, bunu hiç kaldıramazdı, güzel Allahım kaldıramayacağı yükü vermedi ona, acılarını bitirdi.

Allah ailesine, bana sabır versin nolur dua edin, hakkınızı helal edin.

O soruyu sormaya elim varmiyor ama
Gitti mi..

Nasil ya hakan oldumu
Basin sagolsun canim benim rabbim nurlar icinde yatirsin cok uzuldum

Rabbim çektiği acıları günahlarına kefaret Eylesin inş..bende babamı 2 yıl önce bu lanet hastalıktan kaybettim.Rabbim sabırlar versin inşallah

Çok geçmiş olsun.

Yıl 1991 Doktorlar Teyzem için ümit kesmişti, bir kaç ay ömrü kaldı demişlerdi.
Yıl 2016 Teyzem herkes ten çok sağlıklı ve herkes ten çok güzel/bakımlı ve herkes ten rahat bir hayat geçiriyor...

Ümidinizi lütfen kesmeyin.

son sayfaya kadar okuyup öyle yorum yapayım diye düşünüyordum ki son sayfada okudum malesef son durumu..
Rabbim ailesine, size, tüm sevenlerine sabırlar versin inşallah. Sizlere hayırlı ömürler versin, hep gülümseyerek hatırlayın inşallah onu.

siz onu en zor zamanlarında terk etmediniz, ben yapamam uğraşamam hastalıkla, gencim, derdim bana yeter demediniz. son ana kadar elinizden geleni yaptınız. kendinizi suçlamayın.
Rabbim size hayırlı ömürler versin inşallah, o sizi bu kadar çok sevmişken birgün mutlaka yeniden bir araya geleceksiniz.

Jessica ilk defa KK de bir yazı bir olay duygulandırdı beni..Babamın hastalığı ve vefatındaki kaybetmişlik hissini tekrar yaşadım. ..Allah Safi ismiyle şifa verip onu sana bağışlasın. .Kuran okuyabilirsin oku..Yasin..Rad süresi. .Gidebilirsen git.Belki iyi gelirsin ona..Gitmezsen pişman olabilirsin..

Seni kutluyorum uğraşamam dememiş yanında olmuşsun. .

Sizleri dinliyorum Hakanıma gidiyorum.

Uçağım sabah beşte.

O beni son kez göremedi, inşallah ben onu görebilirim.

Ağacımızın can suyunu götüreceğim, o suyu sakladığımı öğrenince nasıl mutlu olmuştu.

Hakanımın toprağına dökeceğim o suyu, Allah ötelerde cennet ırmaklarından su içerecek inşallah ona.

Sizden istediğim...

Allah korusun rötar, aksilik olur.

Uçaktan inince epey karayolu da var.

Yetişemem diye korkuyorum.

Dua eder misiniz bana, yetişeyim, son kez göreyim onu.

Allah razı olsun, hakkınızı helal edin.

İnşallah yetişirsin. Mekanı cennet olsun. Hepimiz öleceğiz, er geç tüm sevdiklerimize kavuşacağız, bu tam anlamıyla bir ayrılık değil.

Allah aslolan yerde kavuştursun, burası sadece gölgelik, burası dinlenme yeri.

Acısı günahlarına kefaret olsun.

Allah size ve yakınlarına sabır versin.
İnşallah yetişirsiniz ona.

Ne kadar kendinizi suçlarsanız suçlayın siz eminim onu çok mutlu ettiniz, hep mutlu ettiniz.
Her kelimenizden belli.

Hakanımı ahiret yurduna yerleştirdik.

Herkes nasıl seviyormuş onu, imam bile neler söyledi, namaz kılamadığı zamanlar için pişmanlığını ifade edip, Allah beni affeder mi diye sorduğunu...

Hakanım bunu bana da sormuştu, cennet kuşum, Allah sana en yüksek dereceyi verecek inşallah.

Sularımızı döktüm, ailesinin hayır dualarını aldım.

Ona yine görüşeceğimizi fısıldadım.

Çok detay var, neler anlatmak istiyorum bilseniz.

İnşallah o gücü bulunca bugünü olduğu gibi anlatacağım.

Çok şükür Allah hem bana onu tanıma şansı verdi hem de bu fani ve değersiz dünyadan ayrılıp cennet yurduna geçişinde yanında olmama izin verdi.

Allahım ne büyüksün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…