Her şey bitti derken? Ne olur umut olun bana...

Hakanın yanına gitmek şu an yapılacak en makul şey ama yalnız başına evden çıkabilecek durumda değilim maalesef.

Oldum olası kırklı kilolarda, çelimsiz biriydim şimdi daha da fenayım, yemek yiyemiyorum, bitmeyen ağlama nöbetleri geliyor.

Yanına gitmem gerektiği yazıldıkça mahvoluyorum, yanlış anlamayın ben de aynı durumda aynı şeyi yazardım.

Akışına bırakıp hayırlısını dileme lüzumunu yazmışsınız ya, Allah hayırlısı buysa beni Hakanın yanına göndersin inşallah, ben o gücü kendimde bulamıyorum, hayırlısıysa o gücü versin, şifasıyla, amin...

kemal miller ingiliz karbonati sayfasini okuyun lutfen.belki isinize yarar.Allahim,yaradanim cumle sifa bekleyenleri kalici sifasiyla sifalandirsin insallah

Evet var tanidigim bir mucize.
Aurd damari yirtilmis dojtorlarin pimi cekilmia bombayka yasiyorsun en fazla 3 ay omrun var demislerdi.
Hesaplarimiza gore gecen yil agustos ayinda olecekti.
Hicbir doktor ameliyat olamzsin en fazla 3 ay yasarsin tibben bisey yapilamaz amekiyat olsan masada kalirsin demislerdi.
Adamin ona muhtac cocuklari vardi genc karisi cok uzulduk olecek diye.
Sonra baska bir doktora gitti doktor doktorlar tanri degildir omru allah belirler eger olumu ve az da olsa yasami goze aliyorsan seni ameliyat sorumlulugunuda ben aliyorum dedi.adam ztn 3 ay omrum kalmis ha 3 ay erken ha 3 ay gec dedi ve ameliyat oldu.sapasaglam kalkti suan gayet saglikli.
Gecen yil agustosta olecekti doktorlarin heaaplarina gore o olmedi agustosta onun icin uzulen yegeni ve yegeninin oglu trafik kazasinda olduler.
Kim olur kim kalir bunu allah bilir ins. Iyilesir sifa bulur erkek arkadasin hic umudunu yitirme

Allah hem Hakan'a hem de şifa bekleyen tüm hastalara Şafi ismiyle şifa ihsan eylesin inşaAllah.

Allah'tan ümit kesilmez. O ol derse olur. Siz ağırlıklı olarak iyi düşünün ama diğer ihtimali de gözden çıkarmayın. Ölüm dediğimiz şey boyut değiştirmedir. Yok olmayız. Hepimiz bir gün bir şekilde tadacağız. Önemli olan gittiğimiz yerde iyi olmak.

Allah hem bu dünyada hem öbür dünyada af ve afiyet versin inşaAllah.

Canim benim seni bu kadar o kocaman kalbiyle kendine bağlayan bi insanın acilen Allahtan sifa bulmasini temenni ediyorum. Ben Allahtan umit kesilmeyecegini 1 ay once anladim benm boyle bi yasantim olmadi ama seni cok iyi anliyorum. Ne olur sende onu kirma tamammi ben anlattıklarından bu insanin ne kdr temiz bi kalp tasidigini anladim Allah ona yardm etsin sana bagislasin

Ben farkli bir acidan yaklasacagim yasadiginiz, yasamakta oldugunuz bu duruma. Umuyorum ki yanlis anlamazsiniz. Sizi daha fazla uzmek ya da umitsizlige surmek degil amacim sadece farkli bir bakis acisi sunmak istiyorum.

Ben kardesimi kaybettim genc yasinda. Daha 25 yasindaydi. 7 gun komada kaldi ama 7.gunun sonunda hayatini kaybetti. Kendimi bu sona hazirlamama ragmen cok kotu bir yikima ugradim. 2 yil onceydi ve benim kardesimi dusunmedigim saatim dakikam yok. Ama Allah'a da iman etmis insanlariz. Dogumumuz kadar ölümümüz de onun elinden. Hepimizin bu dunyada bir saati ve dakikasi var. O dakika doldugu an hayat bitmis oluyor. Bizlerinde bir gun toprak olacagi gunler olacak.

Arkadasiniza acil sifalar versin Allah'im. Hersey onun elinde. Ama kendinizi en kotu sona da hazirlamaniz gerek. Hic hazir olamasakta bu olasiligin oldugunu da benimsemek gerek. Ölüm baska bir baslangic, bu dunyada sonsuza kadar kalmayacak kimse. Bir de bu sekilde yaklasin olaya.

Yasamakta ölümde Allah'tan. Tekrar acil sifalar dilerim...

Bizler bile ne kadar yasariz mechul. Allahtan umit kesilmediği gibi tabiki ölüme de hazirlikli olmak lazim

Allah acill şifalar versin. Rabbim yüreğini yakmasın başından eksik etmesin. Günde 150 defa ayetel kürsi oku. Abdestli ve üzerine üfle. Çok kuvvetli bir ayet inanıyorum rabbim yardın edecek. Biiznillah...

Rabbim şafî ismiyle şifa versin inşallah. .
O öyle büyük ki herşey istemesiyle olur. .
Çok etkilendim. .

Babam annemle nişanlıyken trafik kazası geçirmiş, aylarca hastanelerde yatmış, doktorlar ailesinden imza istemiş artık dönüşü yok diye ama bak evlendi ve şimdi ben ve kardeşim de var : )

Küçükken anlamazdım boynundaki deliği, yani trake yolu. Aylarca oradan hayata tutunmuş. Benim gördüğüm sadece tek fotoğraftı, babamın sadece kemikleri vardı. Ne zaman babamla tartışsam o fotoğrafa bakar tutarım çenemi. Kulağında, bacağında, sinirlerinde hala kazanın izleri var, platini var ama babam o haliyle bizi okuttu, emekli oldu. Artık yaşamaz gözüyle bakılan adam yaptı bunu. Tabi şimdi annemin metastasları ve kemoterapisi girdi hayatımıza, çok acılar çekti ve çekiyor ama umutsuzluk şeytandandır. Güçlü olmak, inanmak zorundayız.

Son düzenleme:
çok çok üzüldüm .
içim sızlıyor ....
Allah acil şifa versin
7 kere yenen babayiğit yine yener İNŞALLAH .

Bence de eğer gidebilirseniz , gidin.
Pişmanlığı sonra çok zor olabilir.

Son düzenleme:
kemal miller ingiliz karbonati sayfasini okuyun lutfen.belki isinize yarar.Allahim,yaradanim cumle sifa bekleyenleri kalici sifasiyla sifalandirsin insallah

İlk kemoterapi işe yaramadığında bunu düşündük hatta doktorlara söyledik.

Onlar da apple'ın kurucusunun da aynı dertten muzdarip olduğunu, öyle bir şey işe yarayacak olsa onun yapacağını söylediler çünkü artık kanser tedavisi şifa amaçlı değil ticarete dönüştü.

Apple'ın kurucusu da tıbbın işe yarayacağını düşündü bizim gibi, ikinci kez üstelik bu kez çok ağır zehiri verdik.

Nette örnekleri var, karbonatın işe yaradığı hasta, doktorların caydırmasıyla kemoterapiye devam etmiş ve ölmüş.

Biz geç kaldık mı acaba?

Aileyi umutlandırıp sonra tekrar yıkmaktan vicdanım sızlıyor artık, Kemal Beye yazdım az evvel, bir yerde "tek tek cevap vermeye uğraştırmayın beni" demiş ama yine de yazdım.

Geç mi kaldık artık midesi perişan durumda işe yarar mı hala, dedim.

İnşallah yanıtlar, Allah sizden razı olsun.

Aileye söyleyip söylememe konusunda sizin de fikriniz varsa memnun olurum, midesi çok kötü durumda ve mide sorunu olanlar dikkatli kullansın deniyor nette.

Keşke doktorlar bu örnekteki gibi bize de riskli de olsa bir şans verselerdi.

Ama Allahın olmazı oldurmazı işte, inşallah bize de nasip olur.

Allah razı olsun.

Allah inşallah bu dünyadaki yolumuzu bitirmemiştir.

Allah razı olsun.

Allah yardımcımız olsun, Allah razı olsun.

Bunu düşünmeye çalışıyorum, sonra hala nefes alabildiği için yapılacak bir şeyler olmalı diye sizlere ve netteki örneklere sarılıyorum.

Bu öyle berbat bir his ki.

Ani gelen ecel elbette çok acı ama şu an yapılabilecek bir şey var da yapmıyormuşum, Hakanın şifa vesilesini bulabilirmişim de boş boş bizden ayrılmasını bekliyormuşum gibi, kendimi çok sorumlu hissediyorum.

Ben kuş gibi çırpınsam da Allahın takdiri bellidir ama ya bizim çabamıza bağlı kıldıysa?

O yatakta ben yatıyor olsaydım Hakan çare uzayda olsa gider alırdı.

Benim sevdiğim bir oyuncak bebek var ve Türkiyede değil.

Yine kemoterapi aldığı bir dönem İngiliz bir aileyle irtibat kurmuş o bebeği almak için, hastalıkta sağlıkta benim mutluluğum için imkanlarını sonuna kadar zorlayan biri var ve ben o bu haldeyken öylece bekliyorum.

Ben un helvasını çok severim.

Yapanlar bilir, un helvasını kavurmak çok zahmetlidir, Hakan o hasta ve halsiz haliyle bana helva kavurur, oturduğu yerde başka alternatifler de varken benim ulaşabileceğim kargoya verir, o kadar yoldan tazecik gönderirdi bana.

Ona alınan cevizlerden, antep fıstıklarından soyar gönderirdi.

Anlatamıyorum işte, o benim için yaşardı.

Şimdi ben her şeyin bitmesini oturup izliyorum gibi geliyor, mahvoluyorum.

Bizler bile ne kadar yasariz mechul. Allahtan umit kesilmediği gibi tabiki ölüme de hazirlikli olmak lazim

Allahım nolur kaldıramayacağımız yükler yüklemesin bize, O her şeyin en iyisini takdir eder muhakkak ama çok çaresiz hissediyorum.

Allah acill şifalar versin. Rabbim yüreğini yakmasın başından eksik etmesin. Günde 150 defa ayetel kürsi oku. Abdestli ve üzerine üfle. Çok kuvvetli bir ayet inanıyorum rabbim yardın edecek. Biiznillah...

Ablaları okuyor, Allah razı olsun.

Rabbim şafî ismiyle şifa versin inşallah. .
O öyle büyük ki herşey istemesiyle olur. .
Çok etkilendim. .

Amin inşallah, Allah razı olsun.

Allah bana da bu mucizeyi yaşatsın inşallah.

Allah razı olsun.

Sizlere de sağlıklı, hayırlı ömürler versin.

çok çok üzüldüm .
içim sızlıyor ....
Allah acil şifa versin
7 kere yenen babayiğit yine yener İNŞALLAH .

Bence de eğer gidebilirseniz , gidin.
Pişmanlığı sonra çok zor olabilir.

Yanına gitmemek tercihim gibi görünüyor, biliyorum.

Ama bu benim çaresizliğim.

Allah bana o pişmanlığı yaşatmasın, sağlıkla bir araya gelelim inşallah.

Allah razı olsun.

Rabbim Şafi isminin yüzü suyu hurmetine şifa verir inşallah.

Hiçbir konuda Allahtan ümit kesilmez. Doktorların ümitsiz dedikleri nice insanlar yaşıyor. O yüzden dua edin ümidinizi kesmeyin. Ama sürekli de bunları düşünmeyin. Biliyorum dile kolay ama, onu nasıl daha mutlu edebilirim nasıl daha güzel vakit geçirebiliriz birlikte nelere güleriz bugün ne yapalım gibi anı yaşayacak şeyler düşünürseniz hem siz hem de o hastalığı bir nebze de olsa unutursunuz mutlu olursunuz. Allah şifa versin çok mutlu olun inşallah dualarınız kabul olur

Rabbim Şafi isminin yüzü suyu hurmetine şifa verir inşallah.

Sağlığım yerinde değil, yolu ve göreceklerimi kaldıramam diye yanına gidemiyorum zaten en ufak bir haber, telefon, mesaj ağlatıyor beni bu halde orada olmam ikimizi de daha kötü yapar.

Yani Türkiyenin diğer ucunda elim kolum bağlı bekliyorum, o nedenle hem suçlu hem de daha çaresiz hissediyorum.

Tüm ailesi başında ve halini gördükleri için ümitsiz.

Ben sadece duyduklarımla hala ümit edebiliyorum.

Yanında olabilsem, gidebilsem, dayanabilsem onunla her anım güzel olurdu, biliyorum ama gerçekten o gücü kendimde bulamıyorum.

Dunden beri bende gozyaslariyla okuyorum yazilanlari. Yazacak birsey de bulamiyorum inan. Sanki ne desem eksik kalacak gibi. Bende cok etkilendim bu durumdan. Ama hissettiklerimi ifade etmekte cok gucluk cekiyorum.
Sadece sunu soylemek istiyorum. Kendini suclama Jess. Sende fiziken cok gucsuz dusmussun zaten. Kendini suclamaya devam edersen Allah korusun daha kotu olursun. Su durumdayken bile senin adini sayiklayan adam seni affetmemis olabilir mi hic, imkani var mi? Rabbim zaten pismanlik yasayip tovbe eden herkese kapilarini açıyor. Sen de kendini affet artik suclama. Iylesecek Hakan, ben hep inaniyorum. Seninle ilgilisoylenen seylere tepki veriyormus ne guzel. Bence buna devam edin. Yanina telefon yaklastiriliyor mu bilmiyorum ama izin varsa, ses kaydi falan da atabilirsin. Dinletirler. Iyi gelir diye dusunuyorum.

Kos git yanina tut ellerinden. Seni cok seviyorum de.

Senin sevgin senin askin hayata dondurur belki.

Hani filmlarde cikarya boyle seyler iylesirya hasta ben bunun olabilecegine inanirdim her zaman.

Insallah Allah sifasini versin

Colin ilk satırlarında "yazacak bir şey bulamıyorum" demişsin ya kalbimin ritmi değişti.

İlk günden beri buradaki en büyük destekçimsin, sende söz biterse gerçekten çok kötü olurum.

Devamında yazdıkların nasıl güç verdi yine, yine sen benim ümidimi besleyen canım Colinimsin.

Allah razı olsun senden, dualarımdasın kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…