- 30 Ocak 2015
- 550
- 268
- 43
- 37
- Konu Sahibi JessicaJoy
-
Hayat mucizelerle dolu umarım birini de siz yaşarsınız..
Tüm kalbimle dualarım sizinle sevgili Jessica. Allah çok büyük. Umudunuzu kaybetmeyin.
Kos git yanina tut ellerinden. Seni cok seviyorum de.
Senin sevgin senin askin hayata dondurur belki.
Hani filmlarde cikarya boyle seyler iylesirya hasta ben bunun olabilecegine inanirdim her zaman.
Insallah Allah sifasini versin
Hakan farkli sehirde saniyorum yanina gidemiyorsan vardir hakli nedenlerin.Burada tavsiye edildiği gibi İngiliz karbonatı, eksikliği halinde yataklara düşüren ve aslında şimdiye kadar çoktan verilmiş olması gereken D vitamini serumu ve anne sütü vereceğiz Hakana...
İnşallah şifa olur, sebeplere sarılıyoruz Allah yardımcımız olsun.
Allahım hastanıza şafi ismiyle şifa versin insallah ne diyecegimi bilemiyorum cok uzgunum ama ümidinizi hic yitirmeyin insallah Rabbim gönlünüze göre versin isteklerinizi (amin)
Rabbim sifa versin insallah.
Cok zordur uzulmemek,
Rabbim kalbinize ferahlik versin tez vakitte sevinmenizi nasil etsin insallah. Amin
Hakan farkli sehirde saniyorum yanina gidemiyorsan vardir hakli nedenlerin.
Ama seni yaninda hissetsin ara konus sesini duysun.dunden beri dua ediyorum rabbim bu kadar duacisi olan birini sana bagislasin diye.
Anne sutumu vermeniz gerek onu bulmekta kolay degildir.haberlerde gormustum hasta olan oglu icin annesi ilacla sute gelmisti sagip ogluna iciriyordu.
Insallah guzel haberler veririsin bize
Benim kuzenimede lenft kanseri teshisi koyuldu.bu hafta 5.kemoterapisine giricek.metestas yapmis kemiklere karacigere ve mideye zor bir surec.hakan sansli onun icin carpan bir kalp var.Allah razı olsun.
Bugün bir başka güçlü ve ümitliyim.
İyileşme göstermiş kanser hikâyelerinde kullanılan takviyeleri vereceğiz Hakana.
Ben Allahın Hakanın şifasını bir sebebe bağladığını ve onun Allahın izniyle kesinlikle iyileşeceğini düşünüyorum.
Maşallah, doktorlara göre bunu yedi kez atlatması da mucizeydi ama mucize tabiri bizim için Allah katında kulun eline iğne batmasıyla kanser olması arasında bi fark yok.
Yani o şifayı hiç beklenmedik bir zamanda, hiç beklenmeyen bir şekilde nasip edebilir yeter ki dilemiş olsun.
Allah Ganiyy sıfatıyla bol bol müjdeler nasip edecek inşallah.
Allah razı olsun.
Allah razı olsun, beni yanında hissetmesi için elimden geleni yapacağım.
Sanırım aynı haberi görmüşüz.
Hakanı herkes çok sever, maşallah, hemen bulundu süt, çok şükür.
İnşallah daha da bulunacak, bugün dört bardak kadar içireceğiz, o anne ilk günden değerlerin yükseldiğini iddia etmişti, inşallah Hakanın da değerleri olumlu yönde tavan yapar.
Yurtdışında kanser hastaları için anne sütü bankaları var, Türkiyede sıcak bakılmıyor "kim kimin süt annesi, süt kardeşi olur birbirine girer, nikah düşmez" deniyor.
Keşke bu durumdaki hastalara bu faydanın bilgisi verilse ve böyle uygulamalar yaygınlaşsa, tıbbın bozduğu değerleri düzelten alternatifler var aslında, kemoterapi aslında bir zehir mesela ama şifa umuluyor, işe yaramıyor mu, bazı hastalarda evet ama işe yararken bile hücreleri yıkıp parçalıyor.
Keşke kanser tedavisi rant kavgasına, ilaç sektörünün kâr getirmesine odaklandırılmasa da perişan olmasa hastalarımız.
Bugün uyguladığımız şeyler ilaçların mahvettiği, ağır hasarlar verdiği organları ve kemikleri olan bir hastaya verilmiş olacak, daha az hasarlı bir hasta için iyileşme şansı daha yüksek olabilir ki ben şu durumda bile çok ümitliyim, çok şükür.
Benim kuzenimede lenft kanseri teshisi koyuldu.bu hafta 5.kemoterapisine giricek.metestas yapmis kemiklere karacigere ve mideye zor bir surec.hakan sansli onun icin carpan bir kalp var.
Ins rabbim hakana ve tum hastalara sifa verir.
Hakan cok sanli asinda onu tanimayan bi cok insan duacisi ve basta senin gibi bir seveni var.ins.aylar sonra dugun haberinizi okuruz mutluluklar dileriz.
Ben çok üzüldüm yazdıklarınıza. Bilmiyorum şifa olur mu doktorlar artık birşey yapamayacakmis ama alternatif tıp denediniz mi? Aidin Salih diye biri vardı o ölmüş ama yardımcıları vs böyle kanserli hastaları tedavi ediyorlarmış. Açıkçası ben pek iyi bilmiyorum ciddi bi hastalığı olup tedavi olan da tanımıyorum ama tedavisi olmayan hastalıkları açlık hacamat gibi yöntemlerle tedavi ettikleri okumuştum. Belki bi umut olur size...
tüylerim diken diken olarak okudum yazdiklarinizi çok üzüldüm allah şifa versin inşallah allahım mucizesini gosterir
Hacamati kuzenim icin bizde arastirmistik ama enfeksiyon riskinden dolayi sakincaliymis.malesef vucut direncleri cok dusuk oluyor.Hacamattan ben de ümitliyim ama Hakan evde ve öyle bir tedavi uygulanabilecek durumda değil maalesef.
Ama alternatif yöntemlere bugün başlıyoruz, anne sütü, D vitamini serumu ve İngiliz karbonatı.
Allah bunları şifa vesilesi kılacak inşallah, çok teşekkür ederim.
Allah rahmet ve hikmetiyle hepimizi sevindirecek inşallah.
Allah razı olsun.
Hacamati kuzenim icin bizde arastirmistik ama enfeksiyon riskinden dolayi sakincaliymis.malesef vucut direncleri cok dusuk oluyor.
Rabbim dert verip kapi kapi derman aratmasin derler ya boyle durumlarda insan bir care ariyor.
Rabbim istemezse bir sineğin kanadı dahi kıpırdamazmış canım.arkadaşınada şafi ismiyle şifa versin inşallah.ailesine sevenlerine bağışlasın.çok dua edin.ben mucizelere inanırım.duanın gücünede inanırım.teslimiyet çok önemli.inanmak içten inanmak teslim olarak inanmak.dualarıma arkadaşınıda katcam canım.
Bu arada keşke yakın olsa 3 aylık bebeğim var anne sütü verirdim.
Doktorların evine goturun artık hastanizi dedikleri ama iyileşen insanların çoğu alternatif tıp ile iyileşmiş insanlar. İbrahim Saraçoğlu'nun bir sözü var, doğada her derdin şifası var, sebepsiz yaratılmadı hiçbir şey diye. İyileşecek bak göreceksin, zaman alacak, ağır ilerleyecek ama ayağa kalkacak. Laf olsun diye söylemiyorum hislerin böyle söylüyor ve inanıyorum. Dün çok dua ettim Hakan'a, enerji gönderdim o direniyorsa sizde pes etmeyin.
Hakanla gorusuyormusunuz onun morali nasil.
Ben moralin ilactan dah iyi gelcegine inaniyorum.onun hayal kurmasini saglayin pozitif dusunurse tedavisi olumlu sonuclarin diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?