Her şey bitti derken? Ne olur umut olun bana...

Böyle derin karakteri olan kişilerle karşılaşmak herkese nasip olmuyor.
Senin adına şuan herkes üzülebilir ama ben cok sevindim. Hayatına girişi senin dönüm noktan olmuş ne de güzel olmuş.

Bir insanin umut ışığı olmak ne kadar salt bir duygu. Sen varken kendini bırakacağını sanmıyorum. İnsani iyileştiren bazen bilim, bazen ilim bazen bir kişidir, duygulardır, bakışlardır.

Bence ona da ne mutlu.

Şifa bulsun, bulsun ki böyle güzel, temiz kalpli, niyeti iyiler aramızdan eksilmesin.
Şafidir rabbim umut kesilmez.

Birbirinizle sağlıklı ve mutlu güzel seneleriniz olsun diliyorum. Sizin şansınız 5 senelikte kalmasın 15 olsun 25 olsun, olsun yani.
Sonsuz olsun.

Pozitif düşün.
Sağlık düşün.
Yanında ol.

Eminim yetecektir.
Yetsin.

Allahım...

Nasıl güzel anlatmışsınız onu Allah razı olsun, onun ne kadar mükemmel bir insan olduğunu, bunları tekrar tekrar yaşayacağımı bilsem de onu tanıdığım için dünyanın en kısmetli insanı olduğumu, hislerimi çok iyi anlamışsınız, şu an çektiğim acılar onun verdiği mutluluk yanında küçücük kalıyor gerçekten.

Dün acılarım beni paramparça yaparken konuyu açtığım andan itibaren sizler acılarımı paramparça ettiniz, yüküm hafifledi resmen, derdimi bölüştünüz, beş yılı bizimle birlikte yaşamış ortak samimi arkadaşlarımız gibi oldunuz, Allah hiç tanımadığım insanların desteğiyle acılarımı azaltıyorsa yıllardır tanıdığım, çok sevdiğim Hakanımı da bana bağışlar inşallah, Onun büyük lütuf ve rahmetine şükürler olsun.

Fiziksel olarak ayrıyız şu an ama ikimiz de uyurken birbirimizi sayıklıyor, haberlerimizi aldıkça düştüğümüz yerden kalkıyoruz.

İnşallah dediğiniz gibi birlikte, sağlıkla, yıllarca sürer bu bağ, yazdıklarınız güç verdi bana, Allah razı olsun.

Rabbim sizi birbirinize bagislasin,
o kadar guzelsiniz ki
Benim bogazim dugum dugum oldu,
Rabbim size guc versin,
hayallerinizi yasayabileceginiz kocaman huzur dolu bir omur versin insallah. Amin.

Rabbim sizi birbirinize bagislasin,
o kadar guzelsiniz ki
Benim bogazim dugum dugum oldu,
Rabbim size guc versin,
hayallerinizi yasayabileceginiz kocaman huzur dolu bir omur versin insallah. Amin.

Amin inşallah.

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.

Bu caresizligi hepimiz seninle birlikte yasiyoruz.
Sizin kocaman bir yureginiz var onu fiziken degil kalben goruyorsun bilirim kemoterapi insani nasil degistirir.siz onu kalp gozuyle goruyorsunuz.
Keske sansiniz olsada hakanin yanina gitseniz ellerini tutsaniz belki moral olur.bilemedimki.cok uzuldum ne yapsak diye dusunuyorum

Yanında olamadığım için içim yanıyor.

Dualarımla yanındayım, o benim hep aklımda, içimde, böyle teskin ediyorum kendimi.

Telefonla konuşmak istedim ama yemek yedirmek dışında pek kendinde değil diye söylemek istediklerimi ailesi iletiyor.

İnşallah ilerleyen günlerde hoparlörü açıp konuştururlar bizi, uzaktan da olsa duyar o benim sesimi, tanır, biliyorum.

JessicaJoy Aplaj şifa versin inş doktorlar yanılır hastanız ayağa kalkar sağlıkla sıhhatle Mutlu bir geleceğiniz olur. Doktorların umut kestiği ama şifa bulan hatta mucizevi şekilde hayata dönen bir çocuğun durumunu anlatmak isterim. Bir yakınım şahid oluyor yurt dışında yaşıyor. Kanser hastası bir çocuk doktorlar çözüm bulamıyor tedavisinin mümkün olmadığını söylüyor. Ve tıbbı bir takım şeylerin mümkün olmadığını ama bir kaç test daha istiyorlar bu görüşmeden sonraki cuma günü babası camiye gidiyor 24 saat cami de dua ile geçiyor abdest tazelemek harici çıkmıyor ve tüm cuma boyunca sadece evladının şifasını diliyor . ( cuma günü öyle bir vakit vardır ki o anda yapılan dua asla red olunmaz ) cuma günü bitince akşam ezanından sonra camiden çıkıyor ve gördüğü ilk garibana yardım ediyor evladının şifası niyeti ile. Ve hafta başı gerekli tetkikler için hastahaneye gittiğinde gerekli testler görüntülemelerin temiz çıkmasına doktorlar dahi hayatlarının en büyük Şok'unu yaşadıklarını ifade etmişler. Allah çok büyük O ol der sadece her şey oluverir umudunuzu kaybetmeyin dua yo bırakmayın şayet eceli gelmişse yazılı tarih gelmişse bilin ki sizin imtihanınızdır. Gelmemişse mevşa şifa nasip edecektir dirayetli ve dimdik durun. Mevla selamete çıkartsın sizi ve ailenizi

Amin Allah razı olsun.

Ecel saati değişmez derler, buna inanıyorum.

Ama şunu çok iyi biliyorum, Allah indinde zaman kavramı olmadığından O ruhumuzu yaratırken bizi karşılaştıracağını, birbirimize sayısız iyiliğimizin dokunacağını, birbirimizin iyi ve kötü gününde insanüstü çabalarla birbirimize destek olacağımızı yazarken bu tekrarlayan hastalıkları, acı günlerimizi, gözyaşı ve dualarımızı da yazdı.

Bizi O birimizin canı yansa diğerinin kilometrelerce ötede hisseder şekilde ve ne kadar zorda olursak olalım diğeri acı çekiyorsa kendi derdimizi unutacak karakterde yaratıp, kalplerimizi birbirimize O ısındırdı.

Yani hangimize bir şey olsa diğerinin çekeceği ıstırabı en iyi O biliyor, bunu bizi yaratırken biliyordu, bize başkalarının inanamayacağı, burada anlatamayacağım kadar bol ulvi ve şükür sebebi durumları O yaşattı.

İşte bunları göz önüne alarak, bir annenin evladına duyduğu merhametin sayısız misliyle bize muamele edişine güveniyorum, o yüzden ümidim sonsuz çünkü Hakana bu hastalığı yazarken benim çekeceğim acıyı da en iyi O bilmiş, tayin etmiştir, bizim hesaba katamayacağımız kadar sonsuz bir sevgiyle O benim neye dayanıp neye dayanamayacağımı bilir.

Sevdikleriyle sınanan ilk insanlar olmayız, Allah korusun ama ben onun lütuf ve rahmetinden birlikte nasiplenmek için hayırlı olanın ikimizin de sağlığının ve mutluluğunun devamı olması için hep dua edeceğim inşallah.

Beni buna inandıracak çok sebep var.

Çok susadığım bir gün kavurucu sıcakta ve tansiyonu yerlerdeyken çok uzaktan su aldı bana ama düştü düşecek o halde, zaten değerleri hep düşük olduğu için her zaman çok çabuk yorulur.

Büfe çok uzaktaydı bir de beni güldürmek için yolu daha da uzatıp arkamdan dolanıp pat diye önüme çıkıverdi, hep o günü anlatır güleriz, o yorgunluktan ben susuzluktan ölecekken hala şaka yapma peşinde diye, öyledir o, ne durumda olursa olsun hep etrafındakiler gülsün ister, her şeyi gülünecek, mutlu olunacak bir anıya dönüştürür, o minicik pet şişeyi taşıyacak hâli yokken hem de.

O suyu alalı iki sene oldu.

O gün birkaç yudum içtim.

İki yıldır kalanı saklıyorum şişede, bir gün evimizin bahçesine dikeceğimiz ağacın can suyu olacak inşallah.

O su, tartışınca bizim "daima seninle birlikte olmak istiyorum" isteğimizi simgeliyor.

Barışırken "kızıp suyu döktün mü" der bana, bazen de ben barışmak için "suyu dökmedim" derim.

Ağacımızın can suyunu Hakana tekrar can ve şifa geldiğinde kullanacağız, Allah inşallah o evi, o ağacı nasip edecek bize.

Bu arada keşke yakın olsa 3 aylık bebeğim var anne sütü verirdim.

Biz birine araci olmustuk suan tam olarak hatirlayamiyorum ama bunun icin soguk depolu kargo gibi bir sey vardi, istanbuldan izmire gondermislerdi

Dr larin hiç umut vermedikleri halde umut aramak insanların tabiri caizse

ağzının içine bakmk olumlu tek kelime buyabilmk içinde olsa o kadar zorki

yaşadım biliyorum arsız bi hastalik ama herşeyden umit kesilse Allahtan kesilmez Rabbim öyle büyükki herşeyi ondan

dilemek gerek umut bitek onda rabbim yardcin olsun tez zamanda şifa versin inşallah.

Biz birine araci olmustuk suan tam olarak hatirlayamiyorum ama bunun icin soguk depolu kargo gibi bir sey vardi, istanbuldan izmire gondermislerdi

Canım çok küçük bi ilçede oturuyorum öyle şeyler yok malesef burda bide hastayla şehirlerimiz çok uzak.

Evet, I iremerve1990 ile görüştük, mümkün görünmüyor sütünü ulaştırabilmesi.

Bulabildiğimiz kadarı şifa olur inşallah.

Amin inşallah Allah razı olsun.

Kendinde değilmiş hala.

Ben de çok kendimde değilim, inanın yazılanları idrak etmekte zorlanıyorum, birkaç kez okuyorum.

Ama verilen örneklerden anlayabildiğim kadarıyla Hakan gibi eve gönderilmiş hastalar var fakat Hakan gibi bilinci kapalı ve vücudu bu denli hırpalanmış olanı yok galiba.

Allah rahmetini tecelli ettirsin de onu çaresizlere örnek kılsın inşallah, son hüküm hep Onun.

Zaman zaman zayıflayacak olsa da Allahtan ümidimi hiç kesmeyeceğim inşallah, umudumun zayıfladığı zamanlar için de Allah affetsin, inşallah burada paylaşarak, çevreme anlatarak şikayet ediyor gibi olmuyorumdur Allah katında yine de dediğiniz gibi umut bi tek onda, keşke derdimi kimseye anlatmadan ayakta kalabilecek kadar güçlü olsaydım.

Allah size de moral ve güç versin inşallah.

Bende boyle dusunuyorum biliyor musun? Ikisi de oyle şansli ki aslinda. Cunku ikisi de altin kalpli. Jessica kendisini bu denli seven biriyle karsilastigi icin cok sansli. Hakan da ayni sekilde. Jessin yerinde bir baskasi olsa, bencilce davranip 5 yilimi ona feda edemem diyebilirdi, ben evlenip aile kurmak istiyorum diyip bir baskasiyla hemen evlenebilirdi de. Jessica da Hakan da hem cok iyi yurekli insanlar, hem de birbirini cok seviyorlar. Jessica aralarindaki muhabbeti anlattikca gercekten benim kalbim sizljyor. Allahim nolur bu guzel aski mutlu sona kavustur yarabbi diyorum. Sadece ikisinin ihtiyaci yok bu birliktelige, bence dunyanin da boyle ornek ciftlere ihtiyaci var. O yuzden Allahim nolursun mutlu son olsun. Sifa senden yarabbi. Sifa senden.

Amin.
Evet bizim böyle insanlara ihtiyacımız var.
Bize umut olacak, ışık olacak, iyi niyetiyle hepimize şifa olacak insanlara.

Çünkü gün geçtikçe kötüye giden bir dünya icerisindeyiz. Ahlakını, şefkatini, merhametini kaybeden insanlara örnek olacak kişiler lazım.

Sevgi iyileştirir, umut, tutku iyileşmeye destek olurlar ve anlattığınla gördüğüm kadarıyla bu çiftte bunlar mevcut.

Umarım güzel, mutlu ve sağlıklı günleri olur.

Allah razı olsun.

Babası ağlıyormuş yine, biri sakinleşse öbürü bırakıyor kendini, Allahım yardım et.

Şu noktada en çok onların morali için dua etmek lazım, Hakanın bilinci kapalı ama konuşulanları anlıyor, hissediyor.

Ablası az önce "filiz gibi kardeşimi böyle görmek çok zor ama inan elimizden geleni yapıyoruz" diye benim içimi rahatlatmaya çalıştı bu halde bile.

Allahım dualarımızı kabul etsin, bu çabanın karşılığını versin inşallah, bu inançlı, acılı ailenin çırpınışlarını hayırlı ve neşeli bir sükûta erdirsin.

Amin inşallah.

Allah razı olsun.

Hakan la ilgili herturlu gelismeden bizleri haberdar et lutfen.ins. guzel haberlerle gelirsin.hatta hakan iyilesince lutfen burayi ona okut.
Onu tanimayan bunca insan ona dualar etti senin sayende.
ben iyilesecegine inaniyorum pozitif enerji gonderiyoruz rabbim insallah onu ailesine ve sana bagislar

Amin inşallah, Allah razı olsun.

Her şey bittiğinde ona bunları okutmayı çok istiyorum.

Kk'yla ilgili de bir anımız var onunla.

Bundan önce başka bir üyeliğim vardı, yine BDVye çok takılırdım hatta bu sebepten bekletirdim onu bazen.

O da hep takılırdı bana "orada bu kadar önemli ne var" diye, ben de dikkatimi çeken konuları anlatırdım, o da erkek gözüyle yorum yapardı.

Bi gün tutturdu, "peki sen neler yazıyorsun, benden de bahsettin mi" diye...

"Kesinlikle söylemem" dedim, "ben bulurum" dedi epey iddialaştık.

Bi akşam "inanamayacağın bir şey oldu, hayatta tahmin edemezsin" diyor ama üstünden epey zaman geçmişti o konuşmamızın.

Ağzından laf alana kadar deli oldum, ne oldu diye, meğer bulmuş beni.

Ben de Mune'e şikayet ettim onu, Mune üyelik adı istedi ama Googledan bulmuş bizimki, Mune'i inandırana kadar epey uğraştım, çok da güldüm o arada.

Bi yandan da kötü hissettim burası benim özelim diye, ondan bahsettiğim konular da vardı, meğer sevinip zekasını takdir ederim diye bekliyormuş, onunla iddialaşınca bulmasını istediğimi sanmış, üzüldüğümü söyleyince ne özürler, ne yeminler, konularını okumayacağım, bir daha asla girmem diye...

Deşifre oldum diye kapattım o üyeliği, bunu aldım.

Bu üyelikle de bunları yazmak nasip olacakmış.

Hakan... Canım Tombiğim...

Bu üyeliğimi seni uğraştırmadan kendim göstereceğim sana inşallah.

Hep burada ne konuştuğumuzu merak ederdin.

Bak burada seni tanımayan onlarca insan senin iyileşmen için dua etti, bi bu kadar da okuyup içinden dua eden olduğuna eminim, seni zaten kısıtlı zamanlarda görüşebilirken bu güzel insanlar için de olsa beklettiğim için özür dilerim.

Bunları okuyorsun çünkü sen hep söylediğim "Süper kahramanım" unvanını bir kez daha hak ettin.

Çok şükür.

Canim benim yaa insallah iyileşecek ben okudugumdan beridir konunu hep aklimdasiniz. Bu zamanda boyle sevgi ve bagliliga helal olsun. Insallah sizin askiniz sevginiz herseyi asacak. Sen suanda onunla ayni memlekettemisin ablasi ve ailesinden bilgi aldigina göre uzaksin. Yanina gitsene cnm uzaksan bi kac gun de olsa bence buna ailesi de sevinir cok iyi gelecektir senin onun yaninda olman

karbonat mideye zarar degil hatta rahatlik verir diyorlar ama yinede bu haldeki bir hastaya nasil icirilmeli hic biemiyorum.kemal bey cevap vermedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…