- 13 Kasım 2016
- 187
- 26
- 13
- 30
- Konu Sahibi Yolunsonunda
-
Geçer geçer.Canım o kadar yanıyor ki... Onu gerçekten çok sevdim çok seviyorum, ama gereksiz tartışmalar gereksiz güvensizlikler yüzünden bitti sanırım bir haftadır aramadı beni. Bugüne kadar bütün tartışmalarımızda ben aradım, ben barışmaya çalıştım uğraştım, başlarda kolay ikna olsa da sonra soğudu benden uzun süreler ikna olmamaya telefonlarımı açmamaya başlamıştı. En son yine bana güvensiz davrandığı bir olay yaşadık ve çok kötü tartıştık. Ben artık bana güvenen birini istiyordum karşımda ve ona çok sinirlenip ilk defa kötü konuştum onunla, kötüden kastım sert ve net, onun her zamanki bana olan konuşması yani... O günden beri aramadı, başlarda bu kadar dayanamazdı ben hemen aradığım için açardı hemen ama aramasam sürekli whatsapp tan son görülmeme bakardı, şimdi onu bile yapmıyor girmiyor bilir bir haftadır, sanırım onunla olan yakınlaşmalarımız onu soğuttu benden, ben onun hayalindeki masum kız olamadım hayal kırıklığı yaşadı ama ben onu çok seviyorum, yüreğini seviyorum, hasta olsa ömür boyu yatağa düşse yine de onunla olup ona bakmayı isteyecek kadar çok seviyorum onu... Bazı şeylere çok kızıp tepki verdiği için verdiğim kaçamak cevaplar ve başka şeyler onda güvensizlik oluşturdu ve başlardaki o seviyeli elini bile tutmayan kızı da bulamayınca soğudu sanırım bendenCanım o kadar çok yanıyor ki, buraya yazıyorum ama yüreğim kan ağlıyor, onu çok özledim ve onu kaybettim, böyle severken. Biliyorum ben aramazsam asla aramaz ama ben de artık benim zorumla yürüyen bir ilişkiyi kaldıramıyorum bu da acıtıyor, bir sene olmuştu, hayallerimiz vardı birden bitti hepsi. Onun gibi kimseyi sevemeyeceğimi bilmek çok acı veriyor sürekli birlikte gittiğimiz yerlere gidip ağlıyorum, perişan haldeyim çok çaresizim çok... Onun kadar iyi bir insanı asla bulamam, o kadar karakterli birini, bulmak da istemiyorum zaten, en çok acıtan da o benden çok daha iyi birini bulabilir ve iyiki bitmiş diyebilir, işte bu benim yüreğimi parçalıyor sanki, onun başkasını sevebilecek olması ihtimali çok acıtıyor, Allah korusun diyorum nolur bir yol olsun eski günlerimize dönsek keşke başlardaki o bana karşı iyi kaybetmekten korkan insan gelse... Ama ben kendi ellerimle kaybettim saygınlığımı sevgimi her şeyimi... Ne olur yardım edin bana bu acı nasıl geçer ben dayanamıyorum hiçbir yere sığmıyorum duramıyorum yerimde...
Bugüne kadar bütün tartışmalarımızda ben aradım, ben barışmaya çalıştım uğraştım, başlarda kolay ikna olsa da sonra soğudu benden uzun süreler ikna olmamaya telefonlarımı açmamaya başlamıştı.
Öyle şeyler canımı çok yakar, çok... Siz söyleyince bile kötü oldum, o benim ilkimdi her konuda çünkü, çok aşırı bir şey olmasa da kendimce oldu çok özeldi benim için, canım çok acıyor...Yakında sadece cepte görülen bir hatun olduğunu duyarsın
Aslında ben onu .... diye söylediği cümleleri filan yetiştirirler sana
Bence aç bir melisa gidiyorum demeden dinle iyi gelir
Havaya girer radikal kararlar alırsın belki
Hep ben çabaladım biliyor musunuz, şimdiyse yoruldum kırıldım artık, ama hâlâ seviyorum çok özlüyorum, evet yakınlaşma tek kişilik değil belki de önceden de bir şeyler oldu sandı ama o benim ilkimdi yani çok özeldi benim için çokAcaba daha ne kadar kendinizi suclayabilirsiniz?? tüm suç sizin peki..
Yakinlastiniz diye soğudu..
Yakınlaşma tek kişilik bişey değil..
İstemiyorsa olmazdı..
Çabuk kızıyor guvenmiyordu bu da sizin sucunuz..
Hep siz ariyorsunuz siz cabaliyorsunuz bu da sizin suçunuz..
İlla suçlu aramayın.. ilişki 2 kişilik.. olmuyor ise ikiniz olmuyorsunuz..
Begenmiyorsa Güle güle demek lazım.. niye bu kadar kendinizi yok sayiyorsunuz..
Uzulebilirsiniz ama onu yuceltmeye gerek var mı? her konuda hem de..
Körlük geçince daha iyi olacaksınız inş.
Ben ona kimseye olamadığım gibi oldum... Şimdi baktığımda kendimden nefret ediyorum hep soğutacakmışım gibi geliyor insanları kendimden, bende bir iticilik var ama ne diyorum bulamıyorum kendimden iyice soğuyorum sonra, sonra diyorum ki o çok iyi bir insan ben onu hak etmiyorum canım o kadar yanıyor ki hıncım kendime..Anlıyorum çok özlüyor acı cekiyorsunuz.ama sizin ilişkiniz çoktan bitmiş sizin zorlamanizla yürüyormuş.artik zorlamayin olmuyorsa boşverin.simdilik zor ama unutacaksin.kendini suçlama.suclanacak birşey göremedim.guvenmiyorsa onun sorunu.ona kendini kanıtlamak zorunda degilsin
Barıştık ama sonra yeniden böyle oldu çok kısa bir süre içerisindeSiz barışmadınız mı hala
Artık aramaya cesaretim yok, çünkü açmamasından çok korkuyorum, ama o biliyor ki ben ilk aramasında açıcam telefonu ve düzelecek, biliyor ama istemiyorÇok yeni olduğu için böyle hissediyorsun normal.İlişkinizde sen haklıymışsın o haklıymış demek istemiyorum ama bitti diyorsan ona göre düşün ve odaklan. mesela sana olan kötü davranışlarını aklına getir ben bunları haketmemiştim de ve yavaş yavaş soğu. ya da ilerde pişman olmamak için neden aramadım ki vakit varken dememek için çok geçmeden adım at ki ilk olmayacak da senin için. Ama en önemlisi ne yapacağına karar vermek. Gerçekten bitmeli mi devam mı etmeli seçimini yap ona göre davran canım
Hep ben çabaladım biliyor musunuz, şimdiyse yoruldum kırıldım artık, ama hâlâ seviyorum çok özlüyorum, evet yakınlaşma tek kişilik değil belki de önceden de bir şeyler oldu sandı ama o benim ilkimdi yani çok özeldi benim için çokDışarda bütün kızlar yani çevremiz bana cephe almıştı o bana açıldığında, çünkü herkes tarafından beğenilen dürüst ahlaklı birisi... Ama ben onu herkes gibi sevmiyorum işte benim sevgim çok ayrı, onun yeri çok ayrı, evet olmuyor ama ben şu an ne yapacağımı bilemiyorum, kafanızı ütülüyorum özür dilerim ama normal düşünemiyorum, kusura bakmayın lütfen
Hayır karşılıklı duygu yoğunluğu oldu ama sonra o mantıklı düşününce soğudu biliyorum tanıdım onu az buçuk, basit biri olduğumu düşündü, halbuki o ilkti benim için..sen niye kendini suclu görüyorsun onu yuceltiyosun anlamadım senmi onu zorladin yakinlasmalara
Resmen güvenini kaybetmissin.kendini değerli gorsen,onu degil de kendini büyütsen gözünde ,unutursun onu.cunku onun umurunda değil o şimdi rahat yaşıyor.sen de bu hallerdesin.bunu seni üzmek için yazmiyorum gerçekleri gor diye yazıyorum.hic kapılma bu duygulara,niye soğutan bir tipmissin sen,o soguduysa onun sorunu.soyle bir kendine gel küçük gor onu.b öyle büyütme gozunde.o soguyorsa baskasi aşık olur o kaybettigiyle kalır.inanki değmez umursamaBen ona kimseye olamadığım gibi oldum... Şimdi baktığımda kendimden nefret ediyorum hep soğutacakmışım gibi geliyor insanları kendimden, bende bir iticilik var ama ne diyorum bulamıyorum kendimden iyice soğuyorum sonra, sonra diyorum ki o çok iyi bir insan ben onu hak etmiyorum canım o kadar yanıyor ki hıncım kendime..
Barıştık ama sonra yeniden böyle oldu çok kısa bir süre içerisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?