Her şey bitti sanırım, benim yüzümden...

Doğru söylüyorsunuz, ama yüreğimdeki ağırlık kalkmıyor, belki saçmaladığımı düşünüyorsunuz ama inanın isteyerek yapmıyorum böyle gönül işlerinde hele ki insan sevip aşık olduysa çok acıtıyormuş

Sen ona fazla guvenmissin,fazla anlam yuklemissin ,o degerini bilememis ,
Hatta senden taviz gormeye ,simarikliga alismis ,
Kendini bosuna hor gorup ,asagilama ,
İstedigi gibi parmaginda oynatmis seni ,kullanmis
Seven ,sorumluluk dutan ,namuslu erkek boyle yapmaz ,
Bunu bir deneyim olarak gor ,acir ama gecer ,

Gerçekten umurunda değilim biliyorum Doğru söylüyorsunuz mantıklı olan söyledikleriniz ama kendime diyorum ki onun gibi içime sinen ilk defa böylesine sevdiğim düzgün bir insan olduğunu bilerek ve o kadar anı olduğunu bilerek acı çekmeden yaşayabilecek miyim bilmiyorum... Ben dış görünüşten başka şeylerden etkilenen biri olmadım hiç, gönlümle birini hissetmeden o gözle bakamadım ve ilk defa onda böyle hissettim.. Eskiden beri arkadaşlarım şaşırırdı bana biz birine yakışıklı desek baksak sen hiç bakmıyorsun değişiksin gibi... Çünkü benim gönlüm başka seviyor farklı seviyor bunu biliyorum kendimi biliyorum ve gerçekten çok derinden sevdim, işte bunu bilmek çok yakıyor... Saçmaladıysam kusura bakmayın olur mu

bak guzel kardesim. evlenmeden once cinsellik kadina yasak oldugu kadar erkege de yasak. yok masum kiz vb Turk filni repliklerine girme. bir d ne kadarezik kobusiyorsun ya. adamin seniezmesine ne kadar izin vermissin ve bunu tum hayatinda da yasoyorsun yazik. annecigin veya babacigin seni bunun icin mi buyuttu. al bu saat oldu kizim uyumuyor kimbilir annen kac gece uykusuz kaldi senin icin. sense bi hoduk icin kendini asagiliyorsun yaazik cok yazik

Hiç geçmeyecek gibi geliyor, yüreğimin tam ortasında bir boşluk.. Ben onu senelerce unutamam biliyorum çünkü kimseyi böyle sevmedim ben, ve hiçbir kötü özelliği de yok, olanlar bile güzel geliyor belki saçma gelecek size... Anılarımız aklımdan çıkmıyor, inanın çok çabalıyorum ama olmuyor...

Hayır karşılıklı duygu yoğunluğu oldu ama sonra o mantıklı düşününce soğudu biliyorum tanıdım onu az buçuk, basit biri olduğumu düşündü, halbuki o ilkti benim için..
çok üzücü sana sabır diliyorum lütfen arayip kendini asagilama ve ayaktà durmaya çalış.

Aşağılamıyorum yani onun için yapmıyorum, sadece canım çok yanıyor... Annem babam onların hakkını ödeyemem, Allah razı olsun onlardan... Ama bu acı başka ben rezil konuşmak için yapmıyorum, ben hayatımda ilk defa böyle oluyorum, canım çok yanıyor sadece çok çabalıyorum ama kendimden soğuyorum kendime kızıyorum hep böyleyim olmuyor çaresiz hissediyorum, her anımız aklımda, onu çok seviyorum ama hiçbir şeyi için değil sadece gönlümden geliyor...

çok üzücü sana sabır diliyorum lütfen arayip kendini asagilama ve ayaktà durmaya çalış.
Aramayı düşünmüyorum çünkü cesaretim yok ve artık benim çabamla yürüyen yapay bir şey de istemiyorum, çok teşekkür ederim size gerçekten, buradaki insanları bile üzüp suistimal ediyorum kusura bakmayın lütfen...

sen onu neden koruyorsun hala yanindami suan Hayır senin aglaman onu ilgilendiriyor mu Hayır nasıl kotu özelliği yok şu lafı sevErim görünüşte iyi bi insan Olman beni baglamiyor ben bana yaptıgina bakarım diye ... biraz aç gözünü bak aşk sarhosusun hala kızıyorum sana suan... allaha havale et aşağılama kendini guvenmissin olmamis insanoglu çiğ süt emmis nerden bilcen ders çıkar hayat devam ediyor ...

Abla tavsiyesi ,hayatiniza odaklanin ,okul ,is ,yeni bir dil ogrenin ,
Guvenirken 2 kere dusunun,siz oldugu gibi sevmissiniz onu ,iyisiyle ve kotusuyle ,
Size bu sekilde deger veren sizi oldugu gibi seven biri elbet olacaktir,
Gececek ,unutacaksiniz hatta kendinize kizacaksdiniz ,
Gercekten sevildiginizde ,gecen zamaniniza uzulursunuz

Teşekkür ederim, böyle yapmak istemiyorum sadece sığamıyorum bir yere, yüreğimde bir ağırlık var, hep anılarımız geliyor aklıma engel olamıyorum, ilk bana açıldığı günü unutamıyorum, ne değişti ne oldu inanamıyorum gerçekten, ben ona gerçekten aşık oldum sanırım

Şuan hissettikleriniz yoğun anlayabiliyorum. Ancak herkesin bir ilki, ilk sevgilisi, ilk aski, ilk ozel anları oldu. Bunu sadece siz yaşamıyorsunuz. Biliyor musun insanlarin bircogu ilklerini tattigi kisiyle evlenip, sonsuza kadar onunla olmuyor. Bu cok nadir bir durum.
Geçmez gibi geliyor ve bunu çok güçlü bir şekilde hissediyorsunuz ama geçiyor, ölümler, acılar neler neler geciyor, alisiyoruz ve yasiyoruz insaniz biz. Bu şekilde davranarak sadece acı çekme surenizi uzatirsiniz bosyere.

Ben sevebilir miyim böyle bir daha bilemiyorum işte, sanki beni seven olursa da yine böyle soğutacakmışım gibi geliyor.. Teşekkür ederim ama söylediklerinizi yapıcam elimden geldiğince.

Doğru söylüyorsunuz, kalkıp çabalamam lazım, keşke onunla olsaydı çok isterdim böyle gönülden sevdiğim biriyle bir ömür olmayı ama olmayacakmış demekki, bunu yazmak bile çok acıtıyor, acıyor diyorum ya gerçekten böyle kalbimin üzerinde bir ağırlık neden diyorum sürekli, o da beni seviyordu ben nasıl soğutabildim böyle kendimden.. Çok doğru şeyler söylemişsiniz teşekkür ederim... Bende olan durum duygularına söz geçirememek, bir de kendimi tanıyorum az buçuk, bir daha böyle sevemeyeceğimi görebiliyorum onu da kaybetmek acıtıyor sadece... Gözleri saçları gülüşü geliyor aklıma sürekli, unutamıyorum elimde değil inanın

Canım içim şişti inan.
Çocuk şurayı okusa egosu uzaya fırlar yapma etme o kim ki ya oda mıçıyor yani amma yüceltmişsin.
Hislerini dinleyip onunla yakınlaştın diye senden soğuyorsa bırak kutuplara gitsin bak tanımıyorum ama zihniyeti buradan belli oluyor.
Üzülme geçecek.

Geçer mi gerçekten, sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor, ben bekledim senelerce ve o geldi hayatıma ve ben her şeyimi umutlarımı hayallerimi ona bağladım sanırım... O ilk buluşmamızı unutamıyorum... Ama doğru söylüyorsunuz siz çok daha mantıklı yaklaşıyorsunuz, ben istemsiz saçmalıyorum belki de, kusura bakmayın canım çok yanıyor sadece

Canım çok normal bu duygular ama onu yüceltmeyi bırak adam seni keyfiye bırakmış şu üzüldüğün anlara değmez 1 yıl sonra bu konuya baktığında güleceksin kendine hiçbir erkek için bu kadar üzülmeye değmez emin ol.

Sizce bitti mi diye mesaj atmalı mıyım peki, ne yapmam gerekiyor bu durumda inanın bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…