Her şey bitti sanırım, benim yüzümden...

Ayrılmadınız mı zaten?
Sadece bir daha mesaj atma dedi, sinirlendi her zamanki gibi ve bir hafta oldu konuşmadık. Ama önceki tartışmamızda sen aramasan asla aramayacaktım demişti yani benim haberim olmadan bitirmiş geçen sefer ilişkiyi...

Atma tabiki adam gibi ayrılamamış bile.
Yazasım geliyor diyorsan engelle hatta.
Amaönceki tartışmamızda sen aramasan asla aramayacaktım demişti yani benim haberim olmadan bitirmiş geçen sefer ilişkiyi... Bu sefer aramıycam diye düşünüyorum çünkü cesaretim ve gücüm yok artık çok yoruldum kırıldım..

Onu sevdiğim gibi sevemem canımı bu yakıyor demişsiniz ya seviliyor dedim bende hepsi geçiyor hatta arkaya bakıp vay be ne şeyler yaşamışım deyip gülüyorsunuz bile
Tamam şimdi anladım, kusura bakmayın kafam dağınık epeyce hemen algılayamıyorum. Bana hiç geçmeyecek gibi geliyor ama inşallah sizin dediğiniz gibi olur, bu acının geçmesini çok isterim çünkü böyle yüreğinin acıması, hiçbir yere sığmamak çok kötü çok..

Aynen arama adam seni gözden çıkarmış ve hiçte anlattığın gibi mükemmel kişilik olduğunu sanmıyorum. Geçecek zamanla.

Hepimiz zamanında o acıyı dibine kadar yaşadık geçmez yanarız sandık ama geçti hatta iyi ki yaşamışım dediğim bi sürü şey var büyüdüm olgunlaştım insanları tanıdım iyi ya da kötü şeyleri görme şansım oldu bırak acını dinlemeni silkelen ve ayağa kalkıp sağlam yere bas her zaman giden kaybeder kalan değil unutma

Doğru söylüyorsunuz, geçmesini çok istiyorum çok... Şu an canım yanıyor sadece ve ilk defa böyle bir şey oldu ve ben onunla başladığımızda hiç ayrılmayız sandım kesin evleniriz gözüyle baktım, hiç aklım yok sanacaksınız ama o kadar emindim ki bu ilişkiden, o yüzden hep diyorum ki sorun bende ben soğuttum kimseyi mutlu edemem ben diyorum hep kendime, herkesi soğuturum diye diye hep kendimi suçlu buluyorum keşke şunu yapmasaydım diyip duruyorum ama zaman geri gelmiyor bu da çok acı... Buna alışmam gerekiyor sanırım artık ama hâlâ sanki acaba gelir mi hissi oluyor işte bu umut beni mahvediyor en çok da...

Eğer yakinlasmalarinizin bir sebep olduğunu düşünüyorsanız, bu sevgi üzerine kurulu birliktelik değildir.
Sevdiğini söylüyordu ama ben sonradan soğuduğunu hissediyordum. Yani sanki yakınlaşmalar olunca saygısı azaldı gibi oldu ben de bilemiyorum ki

Cnm üzme kendini. Yakınlaşmış hevesini almış , merağı geçmiş ondan uzaklaşmış. Ne yazıkki erkek milleti böyle. Kendin gibi duygusal olduğunu düşünme onun. Erkekler yani bir çoğu nefsi doyunca tanımazlar...

Soğumak isteyen buz dolabına girsin boşver

Keşke yakınlaşmasaydım, belki olabilirdik o zaman, belki saygısını kaybetmezdi ve olurduk, çok pişmanım çok.. Ben ona gerçekten çok değer verdim

Üzülme . kimseyle de evlenmeden yakınlaşma. Kaçan kovalanır unutma ;D
Evet bu acı bir ders oldu keşke diyorum evlenmeden onunla da yakınlaşmasaydım belki olurduk onunla, düşününce o kadar çok pişman oluyorum ki, bunu yapmasaydım keşke düşündükçe çok üzülüyorum pişmanlık acıtıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…