- Konu Sahibi Yolunsonunda
-
Canım çok yanıyor size anlatamam, sadece geçsin bitsin istiyorum artık, ilk defa böylesine sevdim çünkü, kalbim acıyor istemsizYakınlaşmasaymış bu konuya çok önem veriyorsaydı.Özrü kabahatından beter.Bir erkek o kıvama getirmeden kadının aklına gelir mi?Tuzak mı kurmuş sana? Arama sorma kaybol Sen de veda konuşması yapmadıysan yapabilirsin.Ben sana güvendim falan..Tavrın böyle mi olacaktı falan.Sonra bir daha arama.Aklı başına gelince gelecektir normal biriyse.Düşünsün biraz.Gelmezse de bırak bu bencil adamı.Bir dahakine o hataya düşmezsin sen de.Bırak dokunamadan sürünsünler.Sana ders olmuş oldu.
Size çok çok teşekkür ederim, bana öyle umut verdiniz ki, çok teşekkür ederim size. Buradaki herkes yardımcı olmaya çalışıyor, çok iyi insanlarsınız gerçekten, başkası için çabalayan... Artık elimden geleni yapıcam inşallah, bu sözleriniz bana çok iyi geldi, çok teşekkürler gerçektenBunları zamanında herkes yaşamıştır. İnanın karşıdaki sizi terk etmeyi kafasına koyduğu zaman mutlaka bir kulp bulur. Yani emin olun siz onun elini bile tutmasanız o zaman da sen beni sevmiyorsun benimsemiyorsun diye terk edecekti. Pek çok tanıdığım var. Erkek hiç kimseyle birlikte olmamışken kadın birçok kişiyle birlikte olmuş oluyor ve o erkek ona yine de deli gibi aşık olduğu için hiç ama hiç sorun etmiyor. Tamam bunu meşrulaştırmaya çalışmıyorum ya da herkesi önüne gelenle birlikte olmaya davet etmiyorum elbette ama içinde yaşadığımız dünya koca bir ömür. Hatalar olur yanlışlar olur. Önemli olan bunların bize ne öğrettiği ya da ne öğretmediği. Eğer siz şimdi hayatınıza giren başka bir insanın da aynı şekilde sizi terk edeceği korkusuyla bu durumun acısını ondan çıkarırsanız hata edersiniz. Gün gelecek sizinle özel şeyler paylaştıkça size daha da tutulacak insanlar girecek hayatınıza. Önemli olan bence yakınlaşma durumunuz değil, buna verdiğiniz tepki. Kadın vardır on kişiyle birlikte olmuştur, on birinci kişiye de "işine gelirse, ben buyum" der ve vazgeçilmez olur. Kadın vardır sadece karşıdaki onu öpmüş koklamıştır vs. ama kadına öyle bir psikolojik baskı yapar ki kadın kendini "düşkün" biri gibi hissedip aciz davranır. Erkekler de genelde ikinci tür kadınla birlikte olmak ister çünkü o kadını kontrol etmek kolaydır. Ama inanın aşık olunan ve vazgeçilmeyen kadın her zaman ilk bahsettiğim güçlü kadındır. Yaşayıp yaşamamamız sizden başka kimseyi ilgilendirmez. Ve eğer o kişi size geri gelirse, siz de "ben kendimi böyle seviyorum sen beni hak etmemişsin, ben buyum işine gelirse" mantığında olursanız işlerin nasıl değiştiğini ve o göklere çıkardığınız kişinin gözünüzde nasıl bit kadar kaldığını görürsünüz. Her şeyden önce hayatta pek çok amacımız, hayalimiz ve sorumluluğumuz var. Bu mevzu üzerine düşünüp düşünüp acı çekmeye değecek kadar önemli mi cidden? Kendinizi değiştirirseniz her şey değişir. Buna inanın ve hiç ama hiçbir insanın, hiçbir erkeğin sizi bir kalıba sokmasına izin vermeyin. Onlar fani ama siz bakisiniz. Bence umut dolu ve genceciksiniz. Bir densiz yüzünden hayatı zehir etmeyin kendinize. Diğer yandan çok insanlar gördüm ki size namus bekçiliği yapıp, sizden sonra görüştüğü insanlarla akıllarına gelen her şeyi yapıp sonunda da asla istemem dediği kişilere aşık olurlar. Kendi ailemde var böyle biri. Hayatı boyunca kızları deneyip "bakalım nereye kadar benimle oynaşacak" gibi iğrenç bir tavırla yaklaştı sevgililerine. Asla el değmiş biriyle olmam derdi. Şimdi evlenip boşanmış, çocuk aldırmış ve evlenmeden önce de birkaç kişiyle birlikte olmuş bir kıza aşık oldu ve büyük konuşmasının acısını çekiyor, kızdan da vazgeçemiyor. Yani böylelerini çok gördük, kendi kendilerini bitirdiler. Siz sadece siz olarak devam edin hayatınıza ve şu günden itibaren özgüveni yüksek ve " sen kimsin beni üzeceksin" modunda biri olun. Hayattaki her güzelliğin ardı ardına geldiğini göreceksiniz. Bana inanın çünkü bu tavsiyeleri Google'dan bakmadım. Hepsi tecrübemle sabittir:) Güzel günler..
İnşallah inşallah unutabilirim..Unutursun canim merak etme sadece zamana ihtiyacin var.
Ben sizin yerinizde olsaydım unutmaya çalışmak yerine özellikle hatırlamaya çalışırdım. Unutursanız bu tecrübe olarak yer etmez çünkü hayatınızda. Unutmayın, sadece bunun acı çekilecek bir şey olmadığını, aslında çok sıradan bir şey olduğunu kabullenin ve bundan sonraki hayatınızda bu kötü tecrübeyi göz önünde bulundurarak insanların size layık olmadığını anladığınız anda duygularınızı ve zamanınızı çalmalarına izin vermeyin. İnsanın kötü huyuna bir ay katlanılır iki ay katlanılır. Bu zamanın sonunda mutlaka kesin olarak ne oldukları anlaşılır. Ne olduğunu anladığınız insanları da üç ay beş ay, üç sene beş sene adam etmeye çalışmak boşuna. Bir de bunları yaşamanın açıkçası lazım olduğunu düşünüyorum. Ne kadar erken yaşta yaşanırsa o kadar iyi. Hayal kırıklıkları yirmili yaşlarda insana çok faydalı oluyor. Bundan on sene sonra ve hatta daha kötüsü, evlendiğinizde yaşasanız olay atlatması çok çok daha zor hale gelir. Yarın Kadınlar Günü. Bence bunu bir dönüm noktası olarak kabul edip herkesten ve her şeyden çok aynadaki kişiyi sevmeyi ve o kişiyi kimsenin üzmesine izin vermemeyi denemek için harika bir fırsat.İnşallah inşallah unutabilirim..
O kadar güzel özetlemişsiniz ki, sanki beni anlattınız... Ben size çok teşekkür ederim, bana iyi gelen bir kaç yorumdan biri oldunuz, gerçekten söylediğiniz gibi oldu her şey ama her şey... Ve bitti... Ama artık toparlanmak için elimden geleni yapıcam inşallah, bana güç verdiğiniz ve anladığınız için çok teşekkür ederim size.Her ayrilik bir yas donemi baslatir. Gecmeyen aci var mi? Inan bunu yasayan ilk sen degilsin.
Sadece yazdiklarindan sunu anladim ki biraz da bagimlilik var sende ona karsi. O kadar gozunde yuceltmissin ki. Oysa ne yaptiysaniz birlikte yaptiniz. O da istemis. Zorla olmamis. Simdi bunlar icin pisnanlik yasamanin bir anlami yok ki.
Sanki erkek arkadasinin tavirlari narsist bir adamin tavirlari gibi. Genelde cunku beraber oldugu kisileri kolay sindirebilecekleri cinsten secerler. Ilk baslarda iliski mukemmeldir. Kadin beyaz atli prensini buldugunu sanir. Ilgi ve sevgiye bogulur. Sonra iliski ilerledikce erkekte bazi seylerden yakinmalar baslar. Yavas yavas sindirme politikalari uygular. Tartismalar, kuslukler, aramamalar... her seferinde kadin da o eski ilgiyi yeniden bulmak icin arayan hep o olur. Boylece adamin totosunu kaldirir. Kadini da ezik pismis kivamina getirir yavas yavas. En son terk eder. Cunku artik ona ihtiyaci yoktur baskasini bulmustur. Kadinda haka onun kadar mukemmel birini kaybetyim diye aglar durur ve iliskinin bitmesinde hep kendini suclu gorur. Cunku adam kadinin psikolojini yavas yavas bozmustur. Kadini bagimli hale sokup gider cunku.
Kisacasi sende bir suc yok. Guvensizlik falan hikaye. Gitmek isteyeni de urganla baglasan tutamazsin. Gun gelir simdi onun kadar mukemmel birini nasil kaybettim dedigin bu adama bir gun o beni hic hak etmemis iyi ki bitti dersin.
Uzulme. Ve de inan o senin sandigin kadsr mukemmel degil. Hatta bir hic...gun gelir sen de anlarsin biylelerinin bir hic oldugunu..
Tamam, elimden geleni yapıcam inşallah, çok teşekkür ederim, böylr güzel insanları görmek ve bana destek olmanız çok değerli benim için...Bir iliski tek tarafli yurumez. Zorla yurumez. Tek tarafin aramasiyla olmaz. Hic kimse de o kadar mukemmel degildir. Gozunuzde cok buyutmussunuz. Biliyorumbl caniniz yaniyor. Ben de yasadim. Hic gecmeyecek sandim ama geciyor. Inan geciyor. Kendinize odaklanin. Bu sizin icin iyi bir firsat. Hayatinizin merkezi yaptiginiz o adami merkezden cikarip kendinizi merkeze koyun. Bakin gorun ne oluyor o zaman...
Çok çok teşekkür ederim, bu güzel destekleriniz ve çok değerli mantıklı yorumlarınız için, inanın o kadar iyi geldiniz ve dışardan bakmamı sağladınız ki... Çok teşekkür ederim, kadınlar gününüzü kutlarım ve sizin ve tüm yardımcı olan, akıl veren, okuyan kadınların.BEnc
Ben sizin yerinizde olsaydım unutmaya çalışmak yerine özellikle hatırlamaya çalışırdım. Unutursanız bu tecrübe olarak yer etmez çünkü hayatınızda. Unutmayın, sadece bunun acı çekilecek bir şey olmadığını, aslında çok sıradan bir şey olduğunu kabullenin ve bundan sonraki hayatınızda bu kötü tecrübeyi göz önünde bulundurarak insanların size layık olmadığını anladığınız anda duygularınızı ve zamanınızı çalmalarına izin vermeyin. İnsanın kötü huyuna bir ay katlanılır iki ay katlanılır. Bu zamanın sonunda mutlaka kesin olarak ne oldukları anlaşılır. Ne olduğunu anladığınız insanları da üç ay beş ay, üç sene beş sene adam etmeye çalışmak boşuna. Bir de bunları yaşamanın açıkçası lazım olduğunu düşünüyorum. Ne kadar erken yaşta yaşanırsa o kadar iyi. Hayal kırıklıkları yirmili yaşlarda insana çok faydalı oluyor. Bundan on sene sonra ve hatta daha kötüsü, evlendiğinizde yaşasanız olay atlatması çok çok daha zor hale gelir. Yarın Kadınlar Günü. Bence bunu bir dönüm noktası olarak kabul edip herkesten ve her şeyden çok aynadaki kişiyi sevmeyi ve o kişiyi kimsenin üzmesine izin vermemeyi denemek için harika bir fırsat.
:)...Çok çok teşekkür ederim, bu güzel destekleriniz ve çok değerli mantıklı yorumlarınız için, inanın o kadar iyi geldiniz ve dışardan bakmamı sağladınız ki... Çok teşekkür ederim, kadınlar gününüzü kutlarım ve sizin ve tüm yardımcı olan, akıl veren, okuyan kadınların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?